標題: 討論 聯賽: EsCapE. vs 花 [打印本頁]

作者: FuNG520.    時間: 2010-12-5 00:19     標題: 討論 聯賽: EsCapE. vs 花

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=322208&extra=page%3D1&page=1

係網吧,野吾多講
打你地EsCapE.洗吾洗請槍
仲要請阿欣?
聯賽我地吾至在贏輸分數
不過你地贏左就正選 輸左就後備  呢d濫竽充數既招式我見得多

成件事反映左一樣野,EsCapE.輸吾起
有兩件事可以睇得出 佢地點樣輸吾起
第一(比我地屠泉屠到走場)第二(有機會比你-6和局你都吾心息,仲要屈我地請槍 p.s仲要請個女仔)

貼中已講,我地吾知比賽規則當我地輸 冇所謂
但係欣係花團眾所周知,詳情自己可以睇K.Y.O盃  佢屬於花問隊
野就講完,重點係 打你地EsCapE.都吾洗請槍啦 仲要比個女仔屠泉 你有冇甘既霸氣?_?
作者: °★sIUChC×.    時間: 2010-12-5 00:19

花團加油呀

作者: The_HopE-822    時間: 2010-12-5 00:22

笑死 以為自己好有料 以為人地要請槍先羸到佢?
作者: BaBySkY__    時間: 2010-12-5 00:23

路過花生
作者: WaTer[-_-]fisH    時間: 2010-12-5 00:28

;P 花生
作者: 靈活鞋子    時間: 2010-12-5 00:29

如何屈人請槍失敗而不失霸氣???
作者: BiTcH_Evil    時間: 2010-12-5 00:29

留言先
每次見到escape打d出名團都想上位
真係好___..... 唔認輸永遠最強的
作者: Rosy:-D    時間: 2010-12-5 00:29

: (  有料就唔會乜野杯都拎唔到啦
依家慘到係屋企係VLAN發顛
作者: °★sIUChC×.    時間: 2010-12-5 00:31

位不是這樣上
別對號入座

有料羸多次花團
作者: Oo之戀oO    時間: 2010-12-5 00:32

如何才算贏了EsCapE.?
1.要在EsCapE.顛峰期打定勝負
2.要在EsCapE.內部沒有矛盾的時候打
3.要在EsCapE.Ming狀態最好的時候打
4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
6.你不能防守反擊,你要全隊都攻出來
7.你不能壓迫式防守,要給EsCapE.對於足夠的空間發揮
8.你不能擺無腦陣
9.在你的主場,你不能有搶中立英,要讓EsCapE.搶先,最好一開場花團6LV一個斷線
10.EsCapE.Ming玩武田衝大本的時候,你不能幾個英雄去攔截,要讓EsCapE.Ming順利GG
11.你不能殺EsCapE.Ming
12.你爆大本前要把EsCapE.每個隊員都殺一遍,最好殺兩次,然後再把軍布折掉,這樣才是真水平,否則EsCapE認為是靠運氣
13.你英雄在本方大本不能主動攻擊
14.你要允許EsCapE的指揮儲存遊戲,如情況不理想,可從SAVE重新打過
15.務必遵守以上守則,否則即使你不小心贏了,EsCapE迷也會說你是勝之不武,說你是靠運氣,說你無恥。EsCapE.迷總是可以找到一條理由來說明你不應該贏。

最後關於名單不一問題
只可以說
明知道對面名單不一
何不提醒
要打完才說?
好似100米跑步
發現有人偷步
是否一齊跑過終點
輸了然後再提出偷步?
作者: °★sIUChC×.    時間: 2010-12-5 00:36     標題: 回復 10# 的帖子

讚好
玩1500米0k?
作者: Oo之戀oO    時間: 2010-12-5 00:38

下次先啦
1500米可能會死人GE
假設條友發現偷步
1開始5講
輸左再講
重新跑過

如果條友一直贏5到
跑N次
會死人ge

作者: BiTcH_Evil    時間: 2010-12-5 00:38

引用:
原帖由 °★sIUChC×. 於 2010-12-5 00:36 發表

讚好
玩1500米0k?
1500米偷步都造成唔到乜野影響.=]
作者: 可愛小藍波    時間: 2010-12-5 00:39

昨日我菲律賓工人行過街市~聽到有個買魚佬講有條仔叫做武田0死
係你 哈哈哈哈 我當場嚇左跳  然後得啖笑 下..下..呢個世界居然有人自稱為武田0死 咁即係公明當我流嫁姐 拿
我就叫不死戰士 你都要隱形魔免血剛 我就彩你都哂氣 直情秒殺你既 呢d就叫特異功能 呢度有隻煙屎 只要我輕輕一豬
就即刻變­為一隻殘左既魔免 因為我味發巧呀嗎 我發左功 變把91出黎都得­ 你話我果然無厘頭呀 我夠話你訓醒on狗狗咯
望咩呀?條氣唔順呀 就發個論黎大家睇下啦 當然你要補番­一百幾十萬我就唔在講嫁啦 啤咩呀?學野唔洗錢呀
抄低我電話係香­港:3345678~3345678 你唔搵我冇所謂 因為呢d­係你既捐失 十點鍾後唔好打黎 因為我訓左
作者: 情聖pro    時間: 2010-12-5 00:40

昨日我菲律賓工人行過街市~聽到有個買魚佬講有條仔叫做武田0死
係你 哈哈哈哈 我當場嚇左跳  然後得啖笑 下..下..呢個世界居然有人自稱為武田0死 咁即係公明當我流嫁姐 拿
我就叫不死戰士 你都要隱形魔免血剛 我就彩你都哂氣 直情秒殺你既 呢d就叫特異功能 呢度有隻煙屎 只要我輕輕一豬
就即刻變­為一隻殘左既魔免 因為我味發巧呀嗎 我發左功 變把91出黎都得­ 你話我果然無厘頭呀 我夠話你訓醒on狗狗咯
望咩呀?條氣唔順呀 就發個論黎大家睇下啦 當然你要補番­一百幾十萬我就唔在講嫁啦 啤咩呀?學野唔洗錢呀
抄低我電話係香­港:3345678~3345678 你唔搵我冇所謂 因為呢d­係你既捐失 十點後鍾唔好打黎 因為我訓左
作者: 菊花仔    時間: 2010-12-5 00:51

4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
8.你不能擺鐵桶陣
9.在你的主場,你不能有主場哨,裁判要偏向EsCapE.,最好一開場就給花團一張紅牌
10.EsCapE.Ming玩武田衝大本的時候,你不能幾個英雄去攔截,要讓EsCapE.Ming順利GG
11.你不能鏟EsCapE.Ming
12.你進的球前要把EsCapE.每個隊員都過一遍,最好把兩個邊的隊員都過一遍,然後再把軍布折掉,這樣才是真水平,否則EsCapE認為是靠運氣
13.你英雄在本方大本不能開大腳
14.你要允許EsCapE的教練中場休息進裁判室交流
15.務必遵守以上守則,否則即使你不小心贏了,EsCapE迷也會說你是勝之不武,說你是靠運氣,說你無恥。EsCapE.迷總是可以找到一條理由來說明你不應該贏。
作者: [SPY]-sTar    時間: 2010-12-5 00:58

個團近期似上位
峰屠到佢哭啦

作者: KaFu=]    時間: 2010-12-5 01:03

wow 花生花生
作者: C_k    時間: 2010-12-5 01:07

EsCapE.只懂抽水or上位

支持花團and峰
作者: 沉睡_森林    時間: 2010-12-5 01:08

花都要請槍?
減低實力讓你地
作者: ヾ佐佐木希    時間: 2010-12-5 01:10

實力有就拎出黎比大家睇 唔係用把口
作者: 冰夜-戀    時間: 2010-12-5 01:15

花生
作者: MiSak!    時間: 2010-12-5 01:15

算吧喇六師弟
作者: -HcL.    時間: 2010-12-5 01:16

抽水團 似準備被收@@
吹到花團 要請槍打你地>"<
很慌慌
別笑大人的肚啦
作者: Distance.    時間: 2010-12-5 01:16

輸唔起 幫不了
作者: MooNBaBY    時間: 2010-12-5 01:17

蕃薯 .
作者: -HcL.    時間: 2010-12-5 01:18

薯仔escape  唔出聲 做咩?.?
小朋友 要媽媽抱返去覺覺豬
作者: 我要殺人    時間: 2010-12-5 01:19

某團覺得可以揮                                                                  
作者: Rosy:-D    時間: 2010-12-5 01:22

4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
8.你不能擺鐵桶陣
9.在你的主場,你不能有主場哨,裁判要偏向EsCapE.,最好一開場就給花團一張紅牌
11.你不能鏟EsCapE.Ming
12.你進的球前要把EsCapE.每個隊員都過一遍,最好把兩個邊的隊員都過一遍,然後再把軍布折掉,這樣才是真水平,否則EsCapE認為是靠運氣
13.你英雄在本方大本不能開大腳
14.你要允許EsCapE的教練中場休息進裁判室交流
作者: PlaY★KIss‵    時間: 2010-12-5 01:23

好正 尼15句
作者:  ゞ微風κ.    時間: 2010-12-5 01:57

可以不擇手段
可以不要面子
可以丟盡架子
因為 要   贏!!!
作者: therock120    時間: 2010-12-5 02:00

花洗唔洗請槍係人都知啦 支持花團and峰
作者: 。Star、    時間: 2010-12-5 02:19

別怪EsCapE.  別怪EsCapE.
別再爭執對話  
從走場的一剎  是捉緊了嗎
別再走場好吧
作者: 可愛小藍波    時間: 2010-12-5 02:19

抄低我電話係香­港:3345678~3345678 你唔搵我冇所謂 因為呢d­係你既捐失 十點鍾後唔好打黎 因為我訓左
作者: 情聖pro    時間: 2010-12-5 02:21

抄低我電話係香­港:3345678~3345678 你唔搵我冇所謂 因為呢d­係你既捐失 十點後鍾唔好打黎 因為我訓左
作者: 冰島維    時間: 2010-12-5 02:37

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 。Star、    時間: 2010-12-5 02:46

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: .★ExTimE.ζ    時間: 2010-12-5 04:09

支持花團
好強.
你地吾介意我偷你地d rp來學野架何
以花團的能力.吾需要請槍來打吧
作者: ♥_靈魂S    時間: 2010-12-5 04:21

如何屈人請槍失敗而不失霸氣
作者: LoO    時間: 2010-12-5 05:16

講真 我滅到佢團 有冇人識佢地真人
叫佢地出黎5v5 滅團戰
作者: 何為霸氣?    時間: 2010-12-5 05:56

支持花團
作者: ∠※花公子    時間: 2010-12-5 08:06

花團一定要WIN
作者: 口爆林煥    時間: 2010-12-5 08:49

人地花團幾屆第一  上次係網天見到勤仔玩道三  勁到我o嘴
作者: 傲雪夜遊丶    時間: 2010-12-5 08:54

作者: [★]__逝儿    時間: 2010-12-5 09:28

45#抽水
作者: Mis-_    時間: 2010-12-5 09:35

16仔^^
斬唔明垃圾團打出名團博上位做乜9
打嬴好勁?打嬴佐又點?咪又係好似arho567甘咯整影片上位呀
http://www.youtube.com/watch?v=1c9e1a6UKkg
咪又係比人炮到成隻9甘
作者: 神手kkx    時間: 2010-12-5 09:56

19 團-,-
作者: [sWeeTboy]    時間: 2010-12-5 09:57

wow 峰.gd
作者: JER佬    時間: 2010-12-5 10:36

又要找渣又要抽水又唔做功課
想點很樣阿你
作者: EsCapE.Ming    時間: 2010-12-5 10:45

岩岩訓醒完 推一推個post la
作者: E.wsY    時間: 2010-12-5 10:52

支持花團
作者: ★瘋狂丶    時間: 2010-12-5 11:04

支持花團
作者: 蒼鬼v    時間: 2010-12-5 11:08

笑了一笑
作者: ★洪九_×    時間: 2010-12-5 11:41

走場可唔可以扣分嫁?
作者: AT_    時間: 2010-12-5 11:46

是甘的  你的ac不是俾人滅了嗎??還拎出黎用^^
作者: LoK_-    時間: 2010-12-5 12:06

支持我自己神一樣既實力
作者: qwezxc321    時間: 2010-12-5 12:06

作者: 霖GoR    時間: 2010-12-5 12:10

留名等睇滅團
作者: dogdogme    時間: 2010-12-5 12:12

引用:
原帖由 FuNG520. 於 2010-12-5 00:19 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=322208&extra=page%3D1&page=1

係網吧,野吾多講
打你地EsCapE.洗吾洗請槍
仲要請阿欣?
聯賽我地吾至在贏輸分數
不過你地贏左就正選 輸左就後備  呢d濫竽充數既招式我見 ...
不過你地贏左就正選 輸左就後備
你唔好開post話自己個團啦
一陣比人kick左牙
作者: EsCapE.Ming    時間: 2010-12-5 12:17

引用:
原帖由 dogdogme 於 2010-12-5 12:12 發表

不過你地贏左就正選 輸左就後備
你唔好開post話自己個團啦
一陣比人kick左牙
事實上 真係阿ma

作者: 花小x    時間: 2010-12-5 12:22

打佢地要請槍?
引笑
作者: 花老野    時間: 2010-12-5 12:25

作者: EsCapE.Ming    時間: 2010-12-5 12:27

引用:
原帖由 花老野 於 2010-12-5 12:25 發表
我就叫不死戰士 你都要隱形魔免血剛 我就彩 ...
我戈場的的確確 武田信玄0死完場   要rp你咪問番你地既大佬拎囉
作者: 花小x    時間: 2010-12-5 12:29

知你神喇~
武田0死丫ma~
我實信你嫁
作者: 擁言-    時間: 2010-12-5 12:30     標題: 回復 63# 的帖子

你好_嘈 0死咪0死好_威咩?真係負負66,正7碌
作者: EsCapE.Ming    時間: 2010-12-5 12:33

我都想 負負66   你地唔抵得我姐   0lv ac 開分身講野有咩意思 ?_?
作者: 擁言-    時間: 2010-12-5 12:36     標題: 回復 66# 的帖子

你錯了 我唔係分身 我係正身 你心虛到以為人地開分身串你 做左虧心事阿?
作者: JiM☆占    時間: 2010-12-5 12:36

請槍秒殺你地9.9(不過係女仔 )
作者: EsCapE.Ming    時間: 2010-12-5 12:38

引用:
原帖由 擁言- 於 2010-12-5 12:36 發表
你錯了 我唔係分身 我係正身 你心虛到以為人地開分身串你 做左虧心事阿?
我笑左一笑 XD
作者: EsCapE.gag    時間: 2010-12-5 12:38

講咁多野做乜
打場滅團咪算lo
作者: EsCapE.Ming    時間: 2010-12-5 12:41     標題: 回復 70# 的帖子

堂堂花團  點會同我地d細團仔打滅團阿   gag 你係唔係發緊燒?_? 再者 一場團戰就要玩滅團戰 我地細團仔咪好唔得閒? 你估我地有好多時間陪人玩信長阿?_?
作者: 1V9    時間: 2010-12-5 12:42

比女仔屠泉 DD勁嫁姐
作者: YuIbABymAns    時間: 2010-12-5 13:07

d垃_咪比佢lo  
作者: 〝秒秒〞    時間: 2010-12-5 13:14

笑左....
點算.
作者: wtthefka    時間: 2010-12-5 13:32

以和為貴~

作者: FuNG520.    時間: 2010-12-5 13:58

引用:
原帖由 〝秒秒〞 於 2010-12-5 13:14 發表
笑左....
點算.
接埋彈開啦洪敏聰
作者: Oo之戀oO    時間: 2010-12-5 14:20

滅團
98?

花生組+1
作者: 小明坐飛機    時間: 2010-12-5 14:23

引用:
原帖由 EsCapE.Ming 於 2010-12-5 12:41 發表
堂堂花團  點會同我地d細團仔打滅團阿   gag 你係唔係發緊燒?_? 再者 一場團戰就要玩滅團戰 我地細團仔咪好唔得閒? 你估我地有好多時間陪人玩信長阿?_? ...
你個廢團有乜唔得閒
同人打咪又係比人屠
不如滅左個團佢結束埋信長生涯啦
作者: 。kwong_ly    時間: 2010-12-5 14:28

女仔都洗泉

escape.有d料
作者: CoOLZak    時間: 2010-12-5 14:30

引用:
原帖由 。kwong_ly 於 2010-12-5 14:28 發表
女仔都洗泉

escape.有d料
escape ming食緊飯玩姐嘛
作者: EsCapE.Ming    時間: 2010-12-5 14:32     標題: 回復 80# 的帖子

haha  幫左你報仇wor 重唔多謝我  3比2滅號戰^^
作者: Ms.Pain    時間: 2010-12-5 14:33

區區花團 洗出手滅團 搵第2個團幫妳滅Na
作者: 力量團隊威    時間: 2010-12-5 15:10

明知人地對面名單不一...你地就應該提出或者唔打...而唔係hea打
咁分明係設個局裝人姐
應該取消EsCapE.聯賽資格...就算唔取消都一定要扣分

9lun cc仲敢出黎嘈

作者: kinman128    時間: 2010-12-5 15:18

引用:
原帖由 力量團隊威 於 2010-12-5 15:10 發表
明知人地對面名單不一...你地就應該提出或者唔打...而唔係hea打
咁分明係設個局裝人姐
應該取消EsCapE.聯賽資格...就算唔取消都一定要扣分

9lun cc仲敢出黎嘈 ...
咁又無咁大件事
最多咪重新打過
睇下EsCapE點樣比人洗多次泉囉
作者: 花小x    時間: 2010-12-5 15:20

打多次囉
作者: ★﹑湘爰    時間: 2010-12-5 15:21

路過花生組

支持花團
作者: CoOLZak    時間: 2010-12-5 17:00

引用:
原帖由 EsCapE.Ming 於 2010-12-5 14:32 發表
haha  幫左你報仇wor 重唔多謝我  3比2滅號戰^^
報咩仇??   又無同佢咀炮過  唔好拉攏我
作者: 戰國唔強    時間: 2010-12-5 18:12

支持花團...
EsCapE.只懂抽水同埋上位
路人一號
作者: 冰島維    時間: 2010-12-5 18:39

引用:
原帖由 CoOLZak 於 2010-12-5 14:30 發表

escape ming食緊飯玩姐嘛
佢輸個陣永遠都係食緊飯/做功課/沖緊涼/出左街
作者: 夜夢§秋葉    時間: 2010-12-5 19:03

作者: Fantasy.豬肺    時間: 2010-12-5 19:29

支持花團;];]
作者: 磯燒元貝    時間: 2010-12-5 19:41

如何屈人請槍失敗而不失霸氣
作者: °★sIUChC×.    時間: 2010-12-5 19:53

比女仔洗泉

作者: Oo之戀oO    時間: 2010-12-5 20:16

4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
8.你不能擺無腦陣
9.在你的主場,你不能有搶中立英,要讓EsCapE.搶先,最好一開場花團6LV一個斷線
12.你爆大本前要把EsCapE.每個隊員都殺一遍,最好殺兩次,然後再把軍布折掉,這樣才是真水平,否則EsCapE認為是靠運氣
14.你要允許EsCapE的指揮儲存遊戲,如情況不理想,可從SAVE重新打過

這個隊形似好
求樓下保持隊形
作者: 血恨仇斬淚    時間: 2010-12-5 23:01

引用:
原帖由 Oo之戀oO 於 2010-12-5 00:32 發表
4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
7.你不能壓迫式 ...
WA...大佬你單單講已經講咁多野出黎 呢個ESCAPE團真係好屈機
不過我一直支持花團仲有花生組
支持支持 讚好~
作者: G-_D    時間: 2010-12-5 23:13

支持支持 :)
作者: robinzancf    時間: 2010-12-5 23:24

4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
8.你不能擺無腦陣
作者: 帥〥小休    時間: 2010-12-6 20:23

4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
8.你不能擺無腦陣
作者: rico0626hk    時間: 2010-12-6 20:37

4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
8.你不能擺無腦陣
作者: _R.Ya    時間: 2010-12-6 20:41

4.你不能往大本起手
5.你不能遠射大本
8.你不能擺無腦陣

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0