標題: [轉帖] ★問死神一個問題 [打印本頁]

作者: 雲雀‧Reborn    時間: 2010-8-27 10:42     標題: ★問死神一個問題

問死神一個問題`

今日,死神出現在你面前,說你要死,但你可以死前問佢一條問題,你會問咩?

1.豬大腸刺身好味嗎

2.死亡感覺係點

3.我上天堂定下地獄

4.我幾時死

5.乜乜乜愛我嗎

6.係咪發緊夢

1.)你視死如歸,看來已看破一切,為人不執著,平常心特強。

2.)你很悲觀,可算有d絕望,但為人硬朗,逆境心理成受力特強。

3.)你很理智,什麼事都能分析大小,分析力特強。

4,)你很現實,不作無謂反抗,相信命運。

5.)你拿得起放不下,思想不太成熟,只重現在,不重末來。

6.)你很固執,不接受現實,做事想做就做,不理後果。

作者: -綠茶★﹑    時間: 2010-8-27 13:23

作者: 何時再相會    時間: 2010-8-27 13:54

我會問,點解我要死?
作者: Iambadman    時間: 2010-8-27 18:33

2.)你很悲觀,可算有d絕望,但為人硬朗,逆境心理成受力特強。

中一d
作者: 天鎖☆斬月    時間: 2010-8-27 20:09

作者: -綠茶★﹑    時間: 2010-8-28 02:01

作者: zxbooak    時間: 2010-8-28 11:45

作者: bensonlau    時間: 2010-8-28 12:51

最重要係我想睇下死神係點樣 先會作答 因為見到個樣可能暈左
作者: [C]haOs_s0s    時間: 2010-8-28 23:26

2.)你很悲觀,可算有d絕望,但為人硬朗,逆境心理成受力特強。中既

平時會咁 系game吾會 會博曬命想贏
作者: MetEoR”雲雀    時間: 2010-8-30 16:31

我會好似某一告白既小妹妹問,可唔可以唔死啊 (會唔會有個唔包括你生存既權利架
作者: 〝Cry_Y[☆]    時間: 2010-8-30 23:28

作者: HamasakiAyumi    時間: 2010-9-1 10:45

3.)你很理智,什麼事都能分析大小,分析力特強

非常同意
作者: die12365    時間: 2010-9-1 18:00

我好樂觀的
作者: 絆月~cLaSS    時間: 2010-9-3 22:05

6.係咪發緊夢

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0