標題: 請下沉 [打印本頁]

作者: RDiver    時間: 2010-7-20 16:40     標題: 請下沉

= 暫冇 =

作者: RDiver    時間: 2010-7-20 16:41

= 暫冇 =

作者: RDiver    時間: 2010-7-20 16:42

= 暫冇 =

作者: RDiver    時間: 2010-7-20 16:43

= 暫冇 =

作者: 安之仔    時間: 2010-7-20 16:45

不知道這個跟 版主頂置的 addons support v2.6 有什麼差異?
作者: 紀敏    時間: 2010-7-20 16:46

熱心係好事黎既我考慮緊一件事.
作者: toto345618433    時間: 2010-7-20 16:48

請注意Addon 整合包
謝。
作者: RDiver    時間: 2010-7-20 16:59

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-7-20 16:46 發表
熱心係好事黎既我考慮緊一件事.
唔駛擔心 , 我今次唔會穿越你既底線既
引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-7-20 16:48 發表
請注意Addon 整合包
謝。
已 Fix
作者: fatchan1119    時間: 2010-7-20 17:00     標題: 回復 1# 的帖子

多謝分享
DOWN緊
作者: toto345618433    時間: 2010-7-20 17:13

我諗你可以講下究竟邊類人需要邊個...
因為我都唔係好清楚要玩新地圖邊d 係必要
同埋新srcds 同舊 (?) 有咩分別咁。
作者: RDiver    時間: 2010-7-20 17:32

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-7-20 17:13 發表
我諗你可以講下究竟邊類人需要邊個...
因為我都唔係好清楚要玩新地圖邊d 係必要
同埋新srcds 同舊 (?) 有咩分別咁。
任何人 .

srcds 可防止一般無法開 / 入場既解決方案之一
作者: toto345618433    時間: 2010-7-20 17:37

應該唔係唔玩1代圖既人都要裝1代d聲掛 (我都唔肯定...)
雖然我諗多數人都推測到既 - -"

(p.s. 可以當我講廢話 )
作者: AaronLoveRegen    時間: 2010-7-20 17:43

好熱心多謝dl梗;]
作者: 36danieleric    時間: 2010-7-20 20:32

thx RD哥
dl緊@@
作者: jyon    時間: 2010-7-20 21:41

如果我2026,裝曬所有野,係咪唔洗再更新個插件檔?
作者: hth15    時間: 2010-7-20 22:16

我想知之前dl過RDiver你放出黎既addon 同support之後
依家可唔可以再dl你放出黎既整合包去覆蓋舊果個
作者: RDiver    時間: 2010-7-20 22:22

引用:
原帖由 hth15 於 2010-7-20 22:16 發表
我想知之前dl過RDiver你放出黎既addon 同support之後
依家可唔可以再dl你放出黎既整合包去覆蓋舊果個
除 L4D 地圖 , 其他都可被覆蓋 .
引用:
原帖由 jyon 於 2010-7-20 21:41 發表
如果我2026,裝曬所有野,係咪唔洗再更新個插件檔?
你指乜插件檔 ?
作者: BTgame    時間: 2010-7-20 22:28

支持哦,多D人玩新圖就正~~~~~~
作者: RDiver    時間: 2010-7-20 22:50

引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-20 22:28 發表
支持哦,多D人玩新圖就正~~~~~~
Silent Hill 係我開帖既第一主打 , 未來幾日我會為大家作更多更精采既介紹 .

一個人既能力幾有限 , 希望有志之士都能夠出分力吧 ! 隨時期待大家既消息
作者: 肥料之神原    時間: 2010-7-20 23:11

第3身我明明冇整過- -
但係有一次唔知按到咩野.就第3身左- -
作者: RDiver    時間: 2010-7-20 23:28

引用:
原帖由 肥料之神原 於 2010-7-20 23:11 發表
第3身我明明冇整過- -
但係有一次唔知按到咩野.就第3身左- -
Console : thirdpersonshoulder
作者: lockerkey2004    時間: 2010-7-21 04:57

幫你頂一下阿 其實我也想幫手的說><
作者: lockerkey2004    時間: 2010-7-21 04:57

RD~我可吾可以做[地圖評論 (詳述並中肯)<---呢個牙?
作者: chongin    時間: 2010-7-21 08:29

我想問~我玩sh地圖01 (姐係開頭第一張地圖)
我去到某個位就會彈game....重裝左...又彈 裝左Addons_Support_v2.6.exe 都係彈..
彈左3次都係戈個位...請問一下有冇方法可以解救?
我係2026版
作者: RDiver    時間: 2010-7-21 09:05

引用:
原帖由 lockerkey2004 於 2010-7-21 04:57 發表
RD~我可吾可以做[地圖評論 (詳述並中肯)
絕對可以 , 先PM我 .
作者: RDiver    時間: 2010-7-21 09:18

引用:
原帖由 chongin 於 2010-7-21 08:29 發表
我想問~我玩sh地圖01 (姐係開頭第一張地圖)
我去到某個位就會彈game....重裝左...又彈 裝左Addons_Support_v2.6.exe 都係彈..
彈左3次都係戈個位...請問一下有冇方法可以解救?
我係2026版 ...
地圖與地圖之間有機會互起衝突 , 所以玩之前將其他地圖插件為妙 .

另外 , 彈機既地方又一樣 , 多數係地圖問題 , 如果設計者唔修正 , 就算有Addon Support都無法解決 .

我日後推介既地圖一定以「穩定」為優先 , 保證過程中唔會出現問題 , 尤其彈機 .
作者: curapicaxsing    時間: 2010-7-21 10:24

支持一下!!!!!!!!!!!!!
作者: johng0102    時間: 2010-7-21 12:45

成日彈(地圖問題).........我放棄SH.......點都好.....支持一下你的帖.
作者: RDiver    時間: 2010-7-21 13:02

引用:
原帖由 johng0102 於 2010-7-21 12:45 發表
成日彈(地圖問題).........我放棄SH.......點都好.....支持一下你的帖.
我會短時間內推出新地圖

其實本身 Silent Hill 並不支援L4D2 , 強行打開既後果就係咁 , 輕則出紫格 , 重則當機 .

作者: arieong    時間: 2010-7-21 16:53

點解我下載左Silent Hill個map 但係都係入唔到人地ser既 係簡ser戈到要下載附加元件 你戈個整合包我都down左了 同埋我去單機mode戈到都搵唔到silent hill個map 係咪姐係我擺錯位???

作者: smallpo    時間: 2010-7-21 17:17     標題: 回復 30# 的帖子

1)有否安裝錯誤位置
2)是否與場主版本相同
3)Addon support只是一些遊戲內的物件、物品的皮膚,只對視覺有幫助
作者: arieong    時間: 2010-7-21 17:40     標題: 回復 31# 的帖子

咁silent hill map應該擺係邊???
作者: RDiver    時間: 2010-7-21 17:45

引用:
原帖由 arieong 於 2010-7-21 16:53 發表
點解我下載左Silent Hill個map 但係都係入唔到人地ser既 係簡ser戈到要下載附加元件 你戈個整合包我都down左了 同埋我去單機mode戈到都搵唔到silent hill個map 係咪姐係我擺錯位??? ...
你無裝錯 . 以我所知 , Silent Hill 地圖唔會係單人模式選單內顯示 , 你仍可以以單人模式玩 , 但先求其入一幅圖再打開console 輸入建圖指令 : map l4d_sh_oldsh . 你亦可以透過 SRCDS 達相同效果 .

點解本身單人模式冇顯示 Silent Hill ? 可能 Silent Hill 並不支援 L4D2 , 導致界面顯示出錯 , 其他地圖BUG亦接踵而來 .

作者: arieong    時間: 2010-7-21 19:33     標題: 回復 33# 的帖子

但係我係console打l4d_sh_oldsh 佢接住就彈句
Unknown command "l4d_sh_oldsh"
出黎    我個Silent Hill Original v7.1已經擺左係  xxxxxxx\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons  啦wo
作者: BTgame    時間: 2010-7-21 19:41

引用:
原帖由 arieong 於 2010-7-21 19:33 發表
但係我係console打l4d_sh_oldsh 佢接住就彈句
Unknown command "l4d_sh_oldsh"
出黎    我個Silent Hill Original v7.1已經擺左係  xxxxxxx\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons  啦wo ...
用 srcds 開場比自己玩喇
作者: arieong    時間: 2010-7-21 19:54     標題: 回復 35# 的帖子

都係彈哩句=.=................................................
作者: RDiver    時間: 2010-7-21 19:55

引用:
原帖由 arieong 於 2010-7-21 19:54 發表
都係彈哩句=.=................................................
於console視窗輸入 map l4d_sh_oldsh

唔好意思係我既錯 .
作者: arieong    時間: 2010-7-21 20:01

唉 我都嫌自己好煩啦=.=  彈左句
CModelLoader::Map_IsValid:  No such map 'maps/l4d_sh_oldsh.bsp'
map load failed: l4d_sh_oldsh not found or invalid
乜我又有擺錯位咩    呀   唔通係我冇裝steam tools 戈到個add-on既關係!?

作者: sinon761012    時間: 2010-7-22 11:43

請教大大
1代地圖版本是不是過舊了?
No Mercy 6.3   在l4dmaps看 好像已經是8.4版本了
addons support v2.6跟您至頂的有甚麼不同 謝謝
作者: johng0102    時間: 2010-7-22 12:52

我都想知addons support v2.6版本 與您至頂的版本有甚麼不同
作者: RDiver    時間: 2010-7-22 14:20

引用:
原帖由 arieong 於 2010-7-21 20:01 發表
唉 我都嫌自己好煩啦=.=  彈左句
CModelLoader::Map_IsValid:  No such map 'maps/l4d_sh_oldsh.bsp'
map load failed: l4d_sh_oldsh not found or invalid
乜我又有擺錯位咩    呀   唔通係我冇裝steam tools 戈 ...
可能因下載有問題或其他插件影響所致 .
引用:
原帖由 sinon761012 於 2010-7-22 11:43 發表
請教大大
1代地圖版本是不是過舊了?
No Mercy 6.3   在l4dmaps看 好像已經是8.4版本了
addons support v2.6跟您至頂的有甚麼不同 謝謝
引用:
原帖由 johng0102 於 2010-7-22 12:52 發表
我都想知addons support v2.6版本 與您至頂的版本有甚麼不同
L4D 地圖分為 Modified 和 Original 版本 , L4Dmaps 所搵到既都是 Modified , 在此提供的是屬於 Original .

Modified 修改部分場景同劇情 , 而 Original 就原汁原味 , 另外 , Modified 頻繁更新出現不少BUG , 較不穩定 , 因為所發佈的都係Beta , 而 Original 係正式穩定版 , 經多重驗證測試 , 所以我先推薦大家用 .

另外 , Original 可完美配合 Addon Sound 同 Addon Support Supplemental , 達到完美表現 .

Addon Support 係官方認可免費工具 .

2.6 同 v6 內容上冇分別 , 官方根本無表示該版本號碼 , 又何來 "2.6" ? 叫 "v6" 係因為佢被更新 6 次而已 .

我方版本係從正版Steam直接下載 , 再抽取出黎 , 以解壓檔原裝上傳 , 保證無任何修改及加工 . 其他的就不清楚了 .

作者: RDiver    時間: 2010-7-22 21:40     標題: 例行推帖

每日一推                                            .
作者: BTgame    時間: 2010-7-22 22:29

呢張地圖開發緊,幾正

http://www.l4dmaps.com/details.php?file=6112

作者: johng0102    時間: 2010-7-23 12:56

我又幫手推下帖先....樓主有冇玩過space jokey? 不如推介畀大家. (本人覺得好正)
作者: toto345618433    時間: 2010-7-23 13:03

建議介紹Death Aboard 2 同 Dam it
哩2個圖認真度比得上官方  (雖然官方認真度某程度上係屬於'不予置評')
景激令
作者: 風神小子    時間: 2010-7-23 13:19

正   繼續支持先
作者: BTgame    時間: 2010-7-23 13:25

彈game地圖 silent hill
作者: fatchan1119    時間: 2010-7-23 13:35     標題: 回復 43# 的帖子

呢個圖一定好正
因為隻GAME本新都好正
作者: RDiver    時間: 2010-7-23 16:28     標題: 詢眾要求

今晚我會更新 非官方地圖 推介區 , 希望大家提供更詳細資訊 , 例如 劇情 , 特色 , 背景資料 , 遊戲玩法 , bug 回報 等等 .

海報 , 圖片 , 宣傳影片 , 任何方式既描述都可以 .

暫時提名既有 :

1. Space Jockey

2. Death Aboard 2

3. Dam it

4. City 17

Silent Hill 一早想更換 , 因為 L4D2 玩會彈機 , 我唔推薦 , 另外任何提名都須經各位玩家測試一番 , 查清楚任何漏洞 .
作者: AnThonY_R.    時間: 2010-7-23 17:18

AD supoort  V2.6 AND V6  有咩唔同
作者: RDiver    時間: 2010-7-23 18:00

引用:
原帖由 AnThonY_R. 於 2010-7-23 17:18 發表
AD supoort  V2.6 AND V6  有咩唔同
睇番之前既回覆 , 我已回答 .
作者: gn00154932    時間: 2010-7-23 18:02

....我安裝完後..玩到d新場...但係我發覺...本身..官方既地圖...全部冇晒..想入其他場玩..全部都係..要我去..某某網站下載.....點解會咁??
作者: AnThonY_R.    時間: 2010-7-23 18:10

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-23 18:00 發表

睇番之前既回覆 , 我已回答 .
DL 之後放係steamapps\common\Left 4 Dead 2 可以了?
作者: sinon761012    時間: 2010-7-23 19:33

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: sinon761012    時間: 2010-7-23 19:38

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-23 16:28 發表
今晚我會更新 非官方地圖 推介區 , 希望大家提供更詳細資訊 , 例如 劇情 , 特色 , 背景資料 , 遊戲玩法 , bug 回報 等等 .

海報 , 圖片 , 宣傳影片 , 任何方式既描述都可以 .

暫時提名既有 :

1. Space Jockey

2. ...
Dark Blood 2不錯

作者: RDiver    時間: 2010-7-23 21:50

引用:
原帖由 gn00154932 於 2010-7-23 18:02 發表
....我安裝完後..玩到d新場...但係我發覺...本身..官方既地圖...全部冇晒..想入其他場玩..全部都係..要我去..某某網站下載.....點解會咁??
「官方地圖全部冇哂」 ?  請擷取螢幕說明問題 .

「其他場玩要你去下載」 ?  所下載的係咪非官方地圖  ?
引用:
原帖由 AnThonY_R. 於 2010-7-23 18:10 發表

DL 之後放係steamapps\common\Left 4 Dead 2 可以了?
係 , 下載後解壓縮在 steamapps\common\Left 4 Dead 2 (視乎你所安裝的位置而決定) .
引用:
原帖由 sinon761012 於 2010-7-23 19:33 發表

大大是說這樣嗎?
http://game.ali213.net/thread-3005393-1-1.html
吹雪篇帖我都有睇過 , 但我想要唔止咁少 , 希望能以專欄既方式表達 , 或好似遊戲攻略雜誌既版面咁 , 提供另類既資訊 .
佢只係如實交代最基本既資料 , 但呢啲大家都唔會有興趣 , 而我所推介既都希望最有特色而且評價最高的 .
引用:
原帖由 sinon761012 於 2010-7-23 19:38 發表

Dark Blood 2不錯
請提供呢幅圖值得推介既地方 , 以便我加以修飾 .

作者: toto345618433    時間: 2010-7-24 14:10

armarm發現 Night Terror 同 2 Evil Eyes 都有令景
作者: RDiver    時間: 2010-7-24 14:21

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-7-24 14:10 發表
armarm發現 Night Terror 同 2 Evil Eyes 都有令景
講令景 , 我認為 Contact 呢幅campaign當之無愧 .
作者: smallpo    時間: 2010-7-24 15:18     標題: 回復 58# 的帖子

你講呢個?
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5045
作者之前都整左一關戰役版既Contact,不過後其Delete左
作者: smallpo    時間: 2010-7-24 15:22     標題: 回復 57# 的帖子

Night Terror
好多都係平面既skin
最大問題係....第一代到第二代...個架車整極都係咁溜
作者: RDiver    時間: 2010-7-24 16:40

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-7-24 15:18 發表
你講呢個?
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5045
作者之前都整左一關戰役版既Contact,不過後其Delete左
Delete 既意思即係 ?
作者: smallpo    時間: 2010-7-24 16:46

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-24 16:40 發表
Delete 既意思即係 ?
者係用返舊版 - 生存地圖
作者: RDiver    時間: 2010-7-24 17:00

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-7-24 16:46 發表

者係用返舊版 - 生存地圖
你講得無錯 , 依家既版本只支援 Survival 和 Scavenge , 但都適用於 L4D2 的 .

今期推介會等宣傳影片團隊搞好就開始整 .
作者: BTgame    時間: 2010-7-24 17:31

全新系列即將推出 敬請期待
作者: RDiver    時間: 2010-7-25 03:28

引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-24 17:31 發表
全新系列即將推出 敬請期待
已更新第一推介 , 今後會不定時為大家送上特輯 .
作者: z4a7wq    時間: 2010-7-25 11:27

我仲以為SPACE JOCKEY
對眼睛會周圍轉
比佢隻眼既光照到
會即時死亡
睇完條片
原來唔係 -0-
失望~~~
作者: 〝斌.    時間: 2010-7-25 14:14

果個space jocky應該擺係邊到先挽到?我唔應該擺係邊
引用:
原帖由 〝斌. 於 2010-7-25 14:14 發表
果個space jocky應該擺係邊到先挽到?我唔應該擺係邊
打錯字,應該係唔知

作者: RDiver    時間: 2010-7-25 14:48

引用:
原帖由 〝斌. 於 2010-7-25 14:14 發表

打錯字,應該係唔知
解壓縮到 steamapps\common\Left 4 Dead 2

眼殘都有個限度啦 !
作者: LHM1996717    時間: 2010-7-25 15:06

試下玩太船個個先~
作者: cws0804    時間: 2010-7-25 15:58

我想問你地有冇m群架??
我雖然自己都有d自制地圖,不過好小同人玩到
人地開個d我又冇
如果有m群我想加入啊,可以同你地玩
如果唔介意我呢個新手
作者: rockyw    時間: 2010-7-25 16:22

通常係邊間動開呢個場多架?我去crop01同l4d201都好似少見
作者: RDiver    時間: 2010-7-25 16:42

引用:
原帖由 rockyw 於 2010-7-25 16:22 發表
通常係邊間動開呢個場多架?我去crop01同l4d201都好似少見
其實無定既 , 不過「L4D2 探險隊」日後都響 Coop12 開非官方地圖場「探險」, 如果咁岩撞到我地咪入黎SAY個 Hi 吧 !
引用:
原帖由 cws0804 於 2010-7-25 15:58 發表
我想問你地有冇m群架??
我雖然自己都有d自制地圖,不過好小同人玩到
人地開個d我又冇
如果有m群我想加入啊,可以同你地玩
如果唔介意我呢個新手 ...
最重要係參與同埋大無畏既精神 , 詳情請留意 #4 .
作者: chungkiman    時間: 2010-7-25 18:33

介紹後補:D:D

作者: BTgame    時間: 2010-7-25 18:44

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-25 16:42 發表

其實無定既 , 不過「L4D2 探險隊」日後都響 Coop12 開非官方地圖場「探險」, 如果咁岩撞到我地咪入黎SAY個 Hi 吧 !

最重要係參與同埋大無畏既精神 , 詳情請留意 #4 . ...
不如試下L4D的發電廠同逃出多倫多係L4D2 work唔work
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=429
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=2403

作者: jyon    時間: 2010-7-25 19:16

睇黎space jockey唔岩4個人玩
愚蠢一問,l4d既非官方地圖可以係l4d2度玩?
作者: toto345618433    時間: 2010-7-25 19:19

引用:
原帖由 jyon 於 2010-7-25 19:16 發表
可能會玩玩下/ load load下彈。
作者: cws0804    時間: 2010-7-25 19:25

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-25 16:42 發表

最重要係參與同埋大無畏既精神 , 詳情請留意 #4 . ...
咁我應該係l4d入面個名定係msn??
引用:
原帖由 jyon 於 2010-7-25 19:16 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2429560&ptid=258171][/url]
最尾個part太多喪屍,係咁黎=.=
四條友好難打
作者: jyon    時間: 2010-7-25 19:30

引用:
原帖由 cws0804 於 2010-7-25 19:25 發表

四條友好難打
不如叫樓主不定期搞d探險隊一齊玩
作者: cws0804    時間: 2010-7-25 21:20

引用:
原帖由 chungkiman 於 2010-7-25 18:33 發表
介紹後補:D:D
我想問你個o個係咩插件黎架?
d止痛藥同血包仲有d人o既頭像都靚左咁多o既
作者: chungkiman    時間: 2010-7-25 23:45

引用:
原帖由 cws0804 於 2010-7-25 21:20 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=185590&extra=page%3D5
作者: RDiver    時間: 2010-7-26 00:23

引用:
原帖由 jyon 於 2010-7-25 19:30 發表

不如叫樓主不定期搞d探險隊一齊玩
此安排遲早會搞 , 不過想各方面穩定好後先「開辦」探險團 .
引用:
原帖由 cws0804 於 2010-7-25 21:20 發表

正如樓上所引用的 , 其實係 Omgot 論壇所出產既插件 , 包括更改界面 , 頭像 , 特感音效 等功能 .
我自己就改良既 , 而佢哥個只需將 vpk 檔案放係 addons 資料夾就搞掂哂了 , 不妨一試 .
引用:
原帖由 cws0804 於 2010-7-25 19:25 發表

咁我應該係l4d入面個名定係msn??

四條友好難打
為左保障你既私隱 , 我唔建議你留 MSN / hotmail , 你只需要表示誠意或回覆個人資料就行 , 我自然會PM你 .

「四條友好難打 ?」我特輯內一早提及啦 , 所以宣傳影片中都唔只4個玩家 .........
作者: cws0804    時間: 2010-7-26 00:30

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-26 00:23 發表

此安排遲早會搞 , 不過想各方面穩定好後先「開辦」探險團 .

正如樓上所引用的 , 其實係 Omgot 論壇所出產既插件 , 包括更改界面 , 頭像 , 特感音效 等功能 .
我自己就改良既 , 而佢哥個只需將 vpk 檔案放係 a ...
咁個插件有冇link我都想dl左佢落黎
咁我講我l4d入面個名啦
Usher Chung
如果其他c兄見過又射中過你,唔好意思
無辦法啦,一黎自己開左場又唔洗開十個人
二黎其他人開場都係4條友玩
作者: ×LiGhT°影    時間: 2010-7-26 00:32

個地圖好似幾正咁=]而家down
作者: BTgame    時間: 2010-7-26 00:47

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-26 00:23 發表

我自己就改良既 , 而佢哥個只需將 vpk 檔案放係 a ...
探險團最好係有購物插件的多人合作摸式
10幾個人一齊探險先好玩
作者: RDiver    時間: 2010-7-26 00:59

引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-26 00:47 發表

曾經同各場主考慮過 , 不過呢 , 大家都認為想保留最原始既味道 , 因為武器分佈及物資供給都好影響遊戲性以及難度 , 從而決定地圖既質素 , 所以暫時唔會有 !RPG !CSM !BUY 等插件/功能 .

每次「探險」前都會了解地圖背景 , 參與(玩家)人數將取決於地圖規模和環境 , 太多人會打破平衝 , 並影響應有之氣氛 ;
太少人遊戲難度未免過高而失去趣味性 , 話題亦相對較少而變得乏味 . 如不久的 2 Evil Eyes 只容許 5 / 6 個人參與 .

P.S : 每次探險 , 都希望有一位「過來人」做指導 , 專門提供各類情報俾隊友以及觀眾 , 例如 攻略 , 秘道之類 .

作者: smallpo    時間: 2010-7-26 04:35

引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-26 00:47 發表

加咁多插件,會失去真實性
作者: 36danieleric    時間: 2010-7-26 09:14

good RD@@
如果你搞嘅,記得搵我
我幫你試玩
作者: k378717979    時間: 2010-7-26 11:12

我要joinbut 我有團but想入 去 help你地 ==
我叫楚軒
作者: BTgame    時間: 2010-7-26 11:47

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-26 00:59 發表

曾經同各場主考慮過 , 不過呢 , 大家都認為想保留最原始既味道 , 因為武器分佈及物資供給都好影響遊戲性以及難度 , 從而決定地圖既質素 , 所以暫時唔會有 !RPG !CSM !BUY 等插件/功能 .

每次「探險」前都會了解 ...
!csm 係轉生還者D樣炸喎
作者: Spitter咆哮    時間: 2010-7-26 13:35

我又dl下先thx
作者: ST0110    時間: 2010-7-26 15:14

嘩....人地超有心機做地圖.....

但係我都係唔係好明點樣將新地圖加入!!!
作者: 36danieleric    時間: 2010-7-26 23:39

你將你dl左嘅地圖放係addon到
之後係game到開就得
如果有D地圖有sound,你就用RD大大嘅方法
作者: RDiver    時間: 2010-7-27 00:40

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-7-26 23:39 發表
你將你dl左嘅地圖放係addon到
之後係game到開就得
如果有D地圖有sound,你就用RD大大嘅方法
3Q !

你想幫手試新map梗係最好 , 可先加入我個M群 ..........
引用:
原帖由 k378717979 於 2010-7-26 11:12 發表
我要joinbut 我有團but想入 去 help你地 ==
我叫楚軒
L4D2 探險團 並唔係正式團隊 , 亦唔係技術吹水團 , 卻是以 娛樂 和 宣揚非官方地圖 於一身既群組 , 所以任何背景人士
都有資格加入 , 特別係對非官方地圖有濃厚興趣及有意參與推廣 .

我盡快PM你 .
引用:

咁有興趣 , 不如加入 L4D2 探險團隊 !

作者: chungkiman    時間: 2010-7-27 01:19

圖片試貼....
作者: alienother    時間: 2010-7-27 09:35

好掛住left4ead牙!!多謝哂~down緊
作者: andrewwoong    時間: 2010-7-27 11:58

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-27 00:40 發表

3Q !

你想幫手試新map梗係最好 , 可先加入我個M群 ..........

L4D2 探險團 並唔係正式團隊 , 亦唔係技術吹水團 , 卻是以 娛樂 和 宣揚非官方地圖 於一身既群組 , 所以任何背景人士
都有資格加入 , 特別係對 ...
L4D2 探險團係第二匡個團?
作者: whpigpig    時間: 2010-7-27 13:22

引用:
原帖由 andrewwoong 於 2010-7-27 11:58 發表

L4D2 探險團係第二匡個團?
緊係唔係啦....
我只係隊友一個,隊長當然係RDiver
作者: RDiver    時間: 2010-7-27 19:14

引用:
原帖由 whpigpig 於 2010-7-27 13:22 發表

緊係唔係啦....
我只係隊友一個,隊長當然係RDiver
隊長就不敢當 , 無分隊長隊員既 , 守望相助吧 !
作者: noah2046    時間: 2010-7-27 19:32

其實我好有興趣玩非官圖-0-
但係...我想玩個D- -...人地唔玩...
XD ANYWAY~~你地多數幾時玩多架-0-...
得閒黎入你地場玩下XD
作者: RDiver    時間: 2010-7-27 19:57

引用:
原帖由 noah2046 於 2010-7-27 19:32 發表
其實我好有興趣玩非官圖-0-
但係...我想玩個D- -...人地唔玩...
XD ANYWAY~~你地多數幾時玩多架-0-...
得閒黎入你地場玩下XD
除左「探險團」, 本M群既場主不時提供場地俾大家玩非官方地圖 , 不會跟隨主流 , 所以你放心玩吧 !

咁你乜心水地圖/戰役各大家推介 ?

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0