標題: 團隊 [打印本頁]

作者: ★hσρε.樂    時間: 2010-6-20 17:26     標題: 團隊

隊長帳號 5Lv , 可以按此 登記團隊

一般遊戲團隊:
隊長帳號 10Lv, 團隊人數達  5人, 可在 團隊管理 升級至正式團
隊長帳號 15Lv, 團隊人數達 12人, 可在 團隊管理 申請團版
隊長帳號 20Lv, 團隊人數達 21人, 可在 團隊管理 升級至高級團

特別團隊: 如 信長團
隊長帳號 10Lv, 團隊積分 1000, 可在 團隊管理 升級至正式團
隊長帳號 15Lv, 團隊積分 2500, 可在 團隊管理 申請團版
隊長帳號 20Lv, 團隊積分 5000, 可在 團隊管理 升級至高級團

但係我隊長帳號10lv 有5個人 升唔正式團 有冇人可以答到我
作者: 7171    時間: 2010-6-20 17:29

團隊積分 1000

你有無??
作者: ★hσρε.樂    時間: 2010-6-20 17:53

冇阿 有lv同人
作者: 7171    時間: 2010-6-20 18:24

引用:
原帖由 ★hσρε.樂 於 2010-6-20 17:53 發表
冇阿 有lv同人
信長的團隊需要團隊積分達1000才可以升級
作者: ★hσρε.樂    時間: 2010-6-20 21:19

咁e個做咩架 隊長帳號 10Lv, 團隊人數達  5人, 可在 團隊管理 升級至正式團
作者: 7171    時間: 2010-6-20 21:46

引用:
原帖由 ★hσρε.樂 於 2010-6-20 21:19 發表
咁e個做咩架 隊長帳號 10Lv, 團隊人數達  5人, 可在 團隊管理 升級至正式團
VLAN 有其他團隊

好似有正規

(唔清楚)
作者: ★hσρε.樂    時間: 2010-6-20 22:45

想問多一個問題 7171你識唔識玩信長架 下
作者: 黑色Sky    時間: 2010-6-20 22:53

引用:
原帖由 ★hσρε.樂 於 2010-6-20 22:45 發表
想問多一個問題 7171你識唔識玩信長架 下
關你咩事
作者: l0wb.v3v    時間: 2010-6-21 00:41

點解要問7171玩吾玩-.-
作者: 4414    時間: 2010-6-21 00:58

要隊長10lv+人數5個人+有1000積分先升到的
作者: ★hσρε.樂    時間: 2010-6-21 16:23

7171唔答我 好啦 -.- 唔洗你講

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0