標題: M群 [打印本頁]

作者: RDiver    時間: 2010-5-11 16:01     標題: M群

結束................

作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-11 16:03

支持 我間中得閑先玩 可以入來一齊吹吹水嘛?
作者: catwongkit    時間: 2010-5-11 16:05

無限支持~
可惜我自認自己只係得三分鐘熱度同半桶水 (你桶字打錯左……Orz)

ps:為何要強調有女User
作者: Satanailu    時間: 2010-5-11 16:20

純幫推post  

Satan bless you
作者: RDiver    時間: 2010-5-11 17:08     標題: 回復 3# 的帖子

多謝提醒                   .
作者: RDiver    時間: 2010-5-11 17:09     標題: 回復 4# 的帖子

God Bless You too !
作者: RDiver    時間: 2010-5-11 17:09

引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-5-11 16:03 發表
支持 我間中得閑先玩 可以入來一齊吹吹水嘛?
請仔細留意聯絡M群之方法.
作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-11 17:10

將你既一切都記錄於此帖上??即係我d經驗同技術果d ??

作者: RDiver    時間: 2010-5-11 17:14     標題: 回復 8# 的帖子

自由發揮 , 好似作文咁 , 將有關你既所有嘢介紹俾我知 (這些將作為參考)

P.S : 這是一個俾你同大家表現自己既機會 , 本人唔想太公式化 , 整到好似申請表格咁 , 明冇 ?

P.S : 冇面試 , 冇會談 , 真正既交流在於 M群 和 L4D2 上.

作者: 30003000    時間: 2010-5-11 17:35

我想加入 a_a 我有玩開l4d1 直到l4d2 都有keep住玩開
如果平時唔係有測驗 or 考試 都會去vlan玩 , d技術都還可以 叫做識封位 顧後面隊友
特感殺手都周不時會做 . 有mic + 正常反應 <===咁樣夠唔夠 ?
VLAN game名係 "喪屍7號"

作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-11 17:37

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-11 17:14 發表
自由發揮 , 好似作文咁 , 將有關你既所有嘢介紹俾我知 (這些將作為參考)

P.S : 這是一個俾你同大家表現自己既機會 , 本人唔想太公式化 , 整到好似申請表格咁 , 明冇 ?

P.S : 冇面試 , 冇會談 , 真正既交流在於 M ...
好啦好啦 我盡量試下(我d作文嘛嘛地,有怪莫怪=.=)
小弟乃中學雞一名,對打機及電腦各方面都有濃厚o既興趣,打PC為主,偏向中意玩FPS同RTS呢類(其他都有玩),L4D系列我第一代果時已經有玩,到上年尾第二代出都有一路玩,玩左都有幾個月,逢周末假期(考試測驗除外)都會打下versus(無點玩coop),個人中意8v8場,多人玩刺激d,而小弟技術都有番o甘上下,game品絕對有!!小弟game ID : 9527 個名一直無變過,膠膠地有怪莫怪,相信有唔少人同我玩過(RDiver我都有見過你)見到你地技術o甘勁真羡慕羡慕,希望加入m群作交流交流,改善自己技術(如玩hun高撲)之餘仲有吹吹水放鬆下:)

作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-11 17:43     標題: 回復 10# 的帖子

我同你玩過,堅係勁
作者: 30003000    時間: 2010-5-11 17:54     標題: 回復 12# 的帖子

勁就一定唔係 叫做識識地玩 =]
作者: qawsq    時間: 2010-5-11 18:18

基本電腦知識 ~ 咪問我點破解L4D2 !
咁識砌機唔算唔算係基本電腦知識=.=''

PS:電腦只FOR硬件,SOFTWAVE只係一般
本人VS唔算好勁
但有心學好技術
有咪.....當然需要先開.......
我知我個名可能會有少少臭
但係我都有心機想入
由L4D玩到L4D2,下年L4D3更會玩
GAME名:[HK]屈姬
作者: 《Banana》玻    時間: 2010-5-11 18:36

R大我想得閒玩下對抗,加入黎吹下水得唔得,但中學雞得星期5,6深夜先玩得 :

作者: kaki114    時間: 2010-5-11 20:35

係唔係淨係玩vs 既?????
作者: leo221094    時間: 2010-5-11 20:43

steam id: 懶惰的貓冇魚食
功能: 開coop 14人, 寫插件

有意請pm我
作者: haku0027    時間: 2010-5-11 22:08

小弟game id:HaKu
合作性:中下
槍法:中
無品程度:高
口臭程度:高
電腦配置:差
會開咪鬧人(即係有咪)
有半桶水插件技術
另外我個名都幾臭下
可唔可以入黎學下野
作者: MAN-WAI-BABY-FK    時間: 2010-5-11 22:25

我想入
但我缺技術且低趣味
作者: RDiver    時間: 2010-5-11 22:32

引用:
原帖由 haku0027 於 2010-5-11 22:08 發表
小弟game id:HaKu
合作性:中下
槍法:中
無品程度:高
口臭程度:高
電腦配置:差
會開咪鬧人(即係有咪)
有半桶水插件技術
另外我個名都幾臭下
可唔可以入黎學下野 ? ...
Haku 死開啦你

P.S : Haku = M群成員之一
作者: RDiver    時間: 2010-5-11 22:36     標題: 以上回帖者

我平均每日一次巡查此帖 , 有意而成功加入者會盡快PM你 , 相反覺得自己冇乜自信既人 , 麻煩你唔好浪費空間同時間 , 既

然你自己都話技不如人 , 就咪回帖 . 呢度係俾大家攞出誠意既地方 , 唔係遊樂場 / 街市 !
作者: 36danieleric    時間: 2010-5-12 00:00

本人game id:36danieleric
技術:.............中下lo- -
槍法:冇槍王咁勁= =
本人十分冇品、口臭無比
輸左會走場,win左會串人......
小生想學野....可唔可以比我入呀......
作者: 天羽‧耀洋    時間: 2010-5-12 01:04

本人雖然係岩岩開始接觸對抗 但基本上我都可以救到人  合作到同絕對可以言語上溝通到 我亦都係長線場主 平時多數會係COOP1到開場  但正在考慮緊轉唔轉行去開對抗場 本人隸屬於CPT團 對於破解我可以話我自己搞得掂唔洗問人果D黎 但如果有時有問題真係唔識要問之前我絕對係VLAN同遊俠個壇到睇呢D問題既文章 搵下答案先(破解/更新方面我諗我多數冇咩問題 但如果要我講我會出現咩問題先會問真係有d難諗 到時再詳談下啦 )    但真係搵唔到我去問你地唔會介意架可- -?介意我可以唔係呢個群到問既... 本人msn係:[email protected]

作者: RDiver    時間: 2010-5-12 01:14

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-5-12 00:00 發表
本人game id:36danieleric
技術:.............中下lo- -
槍法:冇槍王咁勁= =
本人十分冇品、口臭無比
輸左會走場,win左會串人......
小生想學野....可唔可以比我入呀...... ...
你又閃開啦 ! 36

P.S : 點解M群啲人咁無聊 ?
作者: 老闆占    時間: 2010-5-12 01:29

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2010-5-12 01:04 發表
本人雖然係岩岩開始接觸對抗 但基本上我都可以救到人  合作到同絕對可以言語上溝通到 我亦都係長線場主 平時多數會係COOP1到開場  但正在考慮緊轉唔轉行去開對抗場 本人隸屬於CPT團 對於破解我可以話我自己搞得掂唔 ...
已處理, 暫時加入 M群內.

請在加入群後, 將 M群名稱, 前面加上: 遊戲ID

謝謝.
作者: monkery    時間: 2010-5-12 01:44

你叫我pm你 根住你去左邊
作者: 老闆占    時間: 2010-5-12 01:46

引用:
原帖由 monkery 於 2010-5-12 01:44 發表
你叫我pm你 根住你去左邊
我回左你喇喎, 鹿哥!
作者: tan99898989    時間: 2010-5-12 02:10

本人game 名為:
tan
不會打字 ( game 入面無得用 q9 - -" )、只有mic 一個
對遊戲認識一般,中左肥仔水,有機會會盪失路
槍法不太好,經常因反應太快而team kill
熱愛跑步,為隊友開路,而且愛做肉盾,
以身先士卒的方法令隊友獲得跑online 的樂趣
而且愛與tank 打近戰,但不會爆cha。
對做感染者的經驗
有幾次有神tank 的贊賞,投石命率只有50% 左右
但不太會高撲 ( 肥仔跳除外 )
對所有飛射性攻擊有絕對信心 ( 口水妹、肥仔、雞巴 )
而對隊友就很好,對弱智人士就會講粗口
本人只是手痕發文,
曬下命而已 ( 我係瘋狂對抗o既頭號fans )
作者: 老闆占    時間: 2010-5-12 02:38

引用:
原帖由 tan99898989 於 2010-5-12 02:10 發表
本人game 名為:
tan
不會打字 ( game 入面無得用 q9 - -" )、只有mic 一個
以身先士卒的方法令隊友 ...
我 SERVER 屍仔超高血

加上部份特感一定 BOT 最頭人類玩家

無隊友支援, 跑ONLINE

行最前, 行最後

必死! 
作者: tan99898989    時間: 2010-5-12 02:45

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-5-12 02:38 發表

我 SERVER 屍仔超高血

加上部份特感一定 BOT 最頭人類玩家

無隊友支援, 跑ONLINE

行最前, 行最後

必死!  ...
多謝占士指教,貴場的250 喪屍,我真的有點不習慣
因為比o既玩法係做牧羊犬
又衝前,又衝後,唔比佢地走失,務必將羊群趕入安全室
但係250 喪屍真係好卡路
而跑online 當然係團跑先好玩
作者: 老闆占    時間: 2010-5-12 03:01

引用:
原帖由 tan99898989 於 2010-5-12 02:45 發表

多謝占士指教,貴場的250 喪屍,我真的有點不習慣
因為比o既玩法係做牧羊犬
又衝前,又衝後,唔比佢地走失,務必將羊群趕入安全室
但係250 喪屍真係好卡路
而跑online 當然係團跑先好玩 ...
各有所需

家家求的都不同

本人伺服是希望以默契, 合作入安全室

而非一時運氣, 或個人英雄可取締

所以, 有不同類型的多人場, 是好事來也

讓一眾玩家們能選擇他們的所取
作者: Terencehk    時間: 2010-5-12 04:43

新手雲集才對吧
作者: RDiver    時間: 2010-5-12 05:47     標題: 回復 32# 的帖子

你有嘢就講啦 , 不吐不快最令人難受 !
作者: CHS    時間: 2010-5-12 08:58

本人game 名為: ۣ๖ۣۜDęnže|
打字用咪都可以
睇我呢個acc注冊人期都未算耐
但對LFD2既認識都叫做還可以
coop 1 hoi'ser expert 長期場主
後轉戰versus 1 對抗
最擅長隱形(慢跑)戰術,cover技術,反應,聽覺都比較好,
最鐘意,擅長、常用既武器 有連狙、輕沖鋒
都算一個實力中等既中鋒同遠線掩護

雖然係咁,但做屍我就覺得自己未夠盡善
好似做tank投石 命中唔高,hunter 扑中率亦差強人意
好彩既係,部機快上網快做 boomer ,加上charger表現都算不過不失
算叫做平衡番呢一方面既缺點
不過我相信日子有功,要解決上邊提及既問題不難.
作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-12 14:47

多謝o西R大
作者: XDXDlKOKO    時間: 2010-5-12 15:04

好似唔好多見你個ser...係versus1到
作者: josversion    時間: 2010-5-12 16:22

占服較少新手及學生
主要玩家都是較有經驗及高合作性的

自認新手入server前請三思
作者: hihi1210    時間: 2010-5-12 17:35

我 要 加 入

名: hihi1210

以前 L4D 幫 KDT 開 COOP 同 VS 伺服,開到 E 家冇停過(只係E家轉左 CPT 團)
L4D 開始漢化插件 > 之後到 E家已經自制左唔少L4D2插件
(eg . 格斗武器損壞,建築插件,團隊訊息....等)

我主要玩 COOP , 近 E 幾個月多左玩 VS

作者: 《Banana》玻    時間: 2010-5-12 17:45

game名:banana_x玻璃樽,一個由l4d1開始就成日玩專家coop中學雞,所以自問因專家coop而玩對抗做下人都ok,會睇前睇後打,唔會一味沖,但做屍個度就有d .....業餘就玩下起野咁,星期五,六深夜就多數得閒入下占士ser,會自動自覺更版本 希望搵多d l4d2既朋友吹下水
作者: Terencehk    時間: 2010-5-12 19:36

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-12 05:47 發表
你有嘢就講啦 , 不吐不快最令人難受 !
已講 , 新手太多.
作者: haku0027    時間: 2010-5-12 21:13

引用:
原帖由 Terencehk 於 2010-5-12 19:36 發表

已講 , 新手太多.
兄台…可以講下你心目中新手ge定義嗎?
作者: josversion    時間: 2010-5-12 22:58

引用:
原帖由 Terencehk 於 2010-5-12 19:36 發表

已講 , 新手太多.
請問你自認高手嗎?
作者: 老闆占    時間: 2010-5-12 23:46

引用:
原帖由 Terencehk 於 2010-5-12 04:43 發表
新手雲集才對吧
要針對返幾樣野.

1) 呢個帖係招收 L4D2- M群 朋友, 而唔係講伺服內登入的玩家.

2) 請留意返, 我未能規限進入遊戲的玩家質素, 但小第敢講一句, M群內的朋友皆是有默契, 懂合作才會招收, 包括舊有及新朋友.

3) 覺得你言語間有不尊重別人成份, 請注意用詞

4) 本人伺服長開, 晚上至凌晨時段, 一定是捧場熟客, 質素及技術有一定
   而日間, 早上等時間, 非 M群玩家在伺服內, 相信是街人, 請分清楚!
作者: RDiver    時間: 2010-5-13 00:44

引用:

已講 , 新手太多.
你對占士哥伺服有乜不滿係你既事 , 呢度唔係你渲洩不滿既地方 .

請不要浪費本帖空間 及 企圖引起駡戰(都係開始左).
作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-13 19:17

點解個M群顯示為離綫o既?我琴日加入左都無問題,講到野,e+唔知咩事...

作者: RDiver    時間: 2010-5-13 19:49     標題: 回復 45# 的帖子

請PM你加入本M群之MSN給我知道 , 以便查明原因.
作者: Pvt.Allen    時間: 2010-5-13 21:39

I want to join..

Game name:Captain Allen(always this name)
played L4D,and now playing L4D2 ,BFBC2 ,GTA

插件 (First plugin = L4D build,another e.g. L4D2 build..and more..,Translation = l4d2_csm, L4D(1+2)Parachute...and more..)
FPS 團隊成員 (KDT member[In the past],CPT Temporarily Leader[now])
高對 及 多人對抗 熱愛者 (ya, I'm)
占士哥多人對抗伺服 (VS01) player

Always play coop, but now sometime will play VS with FD

作者: paulz059    時間: 2010-5-13 22:32

我紅茶仔呀 你地KICK左我M群 不過我唔會嬲 搵日GAME見到再傾
作者: RDiver    時間: 2010-5-13 22:45     標題: 回復 48# 的帖子

「道不同不相為謀」, M群並唔係只要一班實力高強既玩家而已 , 希望你能理解.
作者: paulz059    時間: 2010-5-13 22:55

我又唔係D冇品走場9我唔覺得我冇資格 只係隻GAME  只係我冇覆你地 就被KICK 咁樣實在太冇人情啦
作者: wongkc987    時間: 2010-5-14 02:00

HI
Long Time No See
作者: RDiver    時間: 2010-5-14 02:06     標題: 回復 51# 的帖子

你隻潛水怪........

M群即將有巨大改變 , 到時要你幫手 , 黃師傅 !
作者: RDiver    時間: 2010-5-14 15:16     標題: 歡迎各位踴躍參與

表面上係推 post

實際上想叫大家多多關心vLan大小事

作者: Pvt.Allen    時間: 2010-5-14 20:54

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-14 15:16 發表
表面上係推 post
實際上想叫大家多多關心vLan大小事
Have you seen my reply

作者: hihi1210    時間: 2010-5-15 07:42     標題: 回復 54# 的帖子

hahaha , repeat....

reply
作者: 老闆占    時間: 2010-5-15 13:05

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-5-15 07:42 發表
hahaha , repeat....

reply
我都奇怪點解佢要.... .... repeat....

Dual.. Double..
作者: 火斗    時間: 2010-5-15 16:54     標題:

hi..............我去開果個7綱吧玩唔到l4d 2 =.=.
作者: 老闆占    時間: 2010-5-15 18:13

引用:
原帖由 火斗 於 2010-5-15 16:54 發表
hi..............我去開果個7綱吧玩唔到l4d 2 =.=.
你個名好熟口面喎!

我地係咪一齊玩過 ??

希望你搵到一間玩到 L4D2 既網吧啦
作者: RDiver    時間: 2010-5-16 17:44

引用:
原帖由 火斗 於 2010-5-15 16:54 發表
點解呢啲問題要黎呢度問呢?
作者: EkiKEN    時間: 2010-5-16 18:29

其實我好想加入你地M群,我又係9VS9既熱愛者...
.重點唔係話入左群可以同勁人一組,而係我想多D同高手交流一下,....
我叫What The"....應該都會見過下吧...
覺得我真係好唔掂可以講聲,我唔係果d不速之客,
當然我唔係高手啦,btw絕對唔係新手-反應慢,發雞盲,行行下走失果d!!!!xd

>__<!

作者: 老闆占    時間: 2010-5-18 01:04

引用:
原帖由 EkiKEN 於 2010-5-16 18:29 發表
其實我好想加入你地M群,我又係9VS9既熱愛者...
.重點唔係話入左群可以同勁人一組,而係我想多D同高手交流一下,....
我叫What The"....應該都會見過下吧...
覺得我真係好唔掂可以講聲,我唔係果d不速之客,
當然我唔係高 ...
本人見過你, 於我伺服內遊玩

請 pm 閣下 msn 給小第, 稍後有人會處理, 謝謝
作者: tn00664172    時間: 2010-5-18 14:29

想加入M群
本人唔係勁人..
只係識玩小小...
都係果句...最緊要多溝通同合作
VLAN叫:tn00664172
L4D2叫:戰女神CKH
MSN:[email protected]
作者: 老闆占    時間: 2010-5-18 16:29

大前題: 有否到過本伺服玩過?!
作者: tn00664172    時間: 2010-5-18 18:59

有!本人有到過本伺服玩過!
作者: 老闆占    時間: 2010-5-19 03:23

引用:
原帖由 tn00664172 於 2010-5-18 14:29 發表
想加入M群
本人唔係勁人..
只係識玩小小...
都係果句...最緊要多溝通同合作
VLAN叫:tn00664172
L4D2叫:戰女神CKH
暫接納入群

稍後 M群 ADMIN 及 遊戲 ADMIN 會留意閣下動向

謝謝.
作者: ﹏汶〞    時間: 2010-5-19 15:52

作者: minababy    時間: 2010-5-19 20:49

我都想埋堆~

game id: minababy  or  美娜baby
介紹: 好細個已經中意打喪屍game, 在我妹妹的介紹下, 係3月開始玩left4dead ,但係我每晚都上線
coop已經玩得好熟, vs都係岩岩開始, 想搵人一起玩, 慢慢練~~開開心心玩game
有mic, 電腦都係自己砌既, 80后宅女~唔講粗口, 有品(自稱), 中意爬文

ok的話請pm我, 3q
作者: 老闆占    時間: 2010-5-19 22:24

引用:
原帖由 ﹏汶〞 於 2010-5-19 15:52 發表
請問你是誰?
作者: 老闆占    時間: 2010-5-19 22:25

引用:
原帖由 minababy 於 2010-5-19 20:49 發表
我都想埋堆~

game id: minababy  or  美娜baby
介紹: 好細個已經中意打喪屍game, 在我妹妹的介紹下, 係3月開始玩left4dead ,但係我每晚都上線
coop已經玩得好熟, vs都係岩岩開始, 想搵人一起玩, 慢慢練~~開開心心 ...
鐘意爬文, 的確令我欣賞.

請pm 在下你的 msn

以便稍後加入 m群處理, 謝謝.

p.s.: 本伺服設於 VS01

詳情請瀏覽以下連結: http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=185044&extra=page%3D2

伺服更新, 運行版本, 該連結都會提及.

作者: minababy    時間: 2010-5-19 23:03

你好快手丫, 咁快回到我^^
我係果D好怕等REPLEY 既人黎架~~
因為我會係咁按F5睇下有冇人回我架...
(我可能有強迫症 )
3Q3Q
作者: haku0027    時間: 2010-5-20 00:00

引用:
原帖由 minababy 於 2010-5-19 23:03 發表
(我可能有強迫症 )
3Q3Q
me²
作者: RDiver    時間: 2010-5-20 00:52     標題: 已重新整理帖中內容

如題........................

順便推推post.
作者: 老闆占    時間: 2010-5-20 01:19

引用:
原帖由 minababy 於 2010-5-19 23:03 發表
(我可能有強迫症 )
3Q3Q
唔洗客氣,

希望將來會經常見到你係我伺服內出現

一齊合作對抗, 謝謝.
作者: tan99898989    時間: 2010-5-20 02:33

占士 add 多次我
我係
tan
個msn 好似壞壞地
作者: RDiver    時間: 2010-5-20 03:04     標題: 回復 74# 的帖子

你依家再睇下個MSN

By RDiver

作者: tan99898989    時間: 2010-5-20 15:05

我個msn 果然壞左
作者: minababy    時間: 2010-5-20 20:17     標題: 回復 73# 的帖子

昨天已經蒲頭啦我,哈哈~~
不過我想問下每日幾點開ser到?
作者: Pvt.Allen    時間: 2010-5-20 22:55

申請

超想入
CPT團員+插件製作員
最愛高對(插件)
玩過下占士哥個ser,d 人ok勁

作者: RDiver    時間: 2010-5-21 03:01

已處理以上所有申請 , 成功者將被PM通知而不予在此回覆 , 敬請留意 .

順便推推POST
作者: 老闆占    時間: 2010-5-22 03:40

更新及增設以下內容:

VS-01: 占士哥~多人伺服#1 ( 管理員指令教學 )

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=225178&extra=page%3D1
作者: RDiver    時間: 2010-5-22 16:31

純推POST !!!!!!!!!!!!!
作者: Lag機小王子    時間: 2010-5-23 17:41

我完全support, 我叫呀檸, 我都係l4d2的玩家, 自認技術唔夠, 但係好希望可以同玩家合作完成每一關, 得到其中的樂趣 , 加上我個人鐘意高技術的8v8 ser, 所以, 我完全希望加入!!! 作個交流
作者: haku0027    時間: 2010-5-23 18:18

引用:
原帖由 tan99898989 於 2010-5-12 02:10 發表
本人game 名為:
tan
以身先士卒的方法令隊友 ...
無聊爬文見到…game打到q9…每打一個字Ctrl+v 一次
作者: blackeyesboy    時間: 2010-5-23 19:18

入群是在這申請嗎?
有一段時間沒完L4D2
我game name "JL"
最近回來玩 第一首選 ""占士哥 game""
作者: 神|傑    時間: 2010-5-23 19:25

GAME NAME: NaTsU            (夏)

想搵多D fd一齊玩L4D2
希望搵到一個固定既server
唔再流連於街場
技術一般  合作性較強
希望可以成為你地一份子
作者: chung1985    時間: 2010-5-24 00:00     標題: 希望 可以 成為你地一份子

名字 一絲不掛(原名 make me cry)
我係長線場主   都係高對 及 多人對抗 愛好者 但比較多玩44(高對)
技術 自問 唔高(但在cover 隊友 等方面都做得唔錯 ) 反應都快 合作性高(起碼做c 會等齊 一次過出) 有mic(常用)
槍法 都ok ge(比較喜愛用狙 )
我玩既時間 多數係平日ge晚上 星期六 日 會多開 有時開場會開超過12個鍾(除左hand機 )
玩l4d2 都係想識更多ge朋友
我好希望 可以 成為你地一份子
作者: 老闆占    時間: 2010-5-24 01:51

引用:
原帖由 chung1985 於 2010-5-24 00:00 發表
我係長線場主   都係高對 及 多人對抗 愛好者 但比較多玩44(高對)
技術 自問 唔高(但在cover 隊友 等方面都做得唔錯 ) 反應都快 合作性高(起碼做c 會等齊 一次過出) 有mic(常用)
...
引用:
原帖由 神|傑 於 2010-5-23 19:25 發表
GAME NAME: NaTsU            (夏)

想搵多D fd一齊玩L4D2
希望搵到一個固定既server
唔再流連於街場
技術一般  合作性較強
希望可以成為你地一份子
引用:
原帖由 blackeyesboy 於 2010-5-23 19:18 發表
入群是在這申請嗎?
有一段時間沒完L4D2
已處理您們的申請, 謝謝.
作者: 老闆占    時間: 2010-5-24 01:52

引用:
原帖由 Lag機小王子 於 2010-5-23 17:41 發表
我完全support, 我叫呀檸, 我都係l4d2的玩家, 自認技術唔夠, 但係好希望可以同玩家合作完成每一關, 得到其中的樂趣 , 加上我個人鐘意高技術的8v8 ser, 所以, 我完全希望加入!!! 作個交流 ...
作者: 老闆占    時間: 2010-5-24 01:55

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-5-20 22:55 發表
申請

超想入
CPT團員+插件製作員
最愛高對(插件)
玩過下占士哥個ser,d 人ok勁

作者: arthurho    時間: 2010-5-24 06:36

純支.持.....
作者: wongkc987    時間: 2010-5-24 15:42

丁丁是個人才 (講笑) 唔好嬲
作者: RDiver    時間: 2010-5-25 10:30

推一推 ! 希望俾更多人得知呢個消息
作者: ilk35929836    時間: 2010-5-25 19:09

支持~

作者: sapphire4890    時間: 2010-5-25 19:47

我都係人才...人才中的狗勞材咁加唔加入得??我冇咪   唔係神手黎比人叫去test果D
作者: 老闆占    時間: 2010-5-25 20:09

引用:
原帖由 chung1985 於 2010-5-24 00:00 發表
...
引用:
原帖由 blackeyesboy 於 2010-5-23 19:18 發表
入群是在這申請嗎?
有一段時間沒完L4D2
請兩位重新 pm 本人

閣下 MSN 郵址

及於 PM 內提供遊戲名稱.

感謝.

PS: 緊記 MSN 上線後第一時間啟動 M群 控制面版, 發言等程序.
作者: RDiver    時間: 2010-5-26 05:16

純推 希望大家唔好多介意  .
作者: RDiver    時間: 2010-5-26 05:16

純推 希望大家唔好多介意  .
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-26 09:15

@_@"
行過又推下先
作者: haku0027    時間: 2010-5-26 12:27

我電腦終於壞左…加上就黎考試…所以我決定唔會整翻部電腦住…潛水2個禮拜,特此通告
作者: RDiver    時間: 2010-5-26 13:28     標題: 回復 99# 的帖子

其實你只係MSN出問題啫  唔係好大不了喎 !

不過你既MSG我收到了 .

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0