標題: 挑戰: THreez_ vs 友情 [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2010-2-25 19:55     標題: 挑戰: THreez_ vs 友情

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2010-02-25 20:30:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 5 vs 5, 禁供裝, 勝方上載 Replay, 若非存在爭議問題, 負上載 Replay 將會扣 100 團分
挑戰內容: GOGO

[iframe=http://www.ipve.com/bbs/vlan_team_challenge_game.php?event_id=60033,200]LIST[/iframe]

作者: THreez_Cat    時間: 2010-2-25 20:24

對面自動棄權 :lol :lol
作者: THreez_LoK    時間: 2010-2-25 20:28

對面自動棄權.......哈
作者: THreez_Cat    時間: 2010-2-25 20:31

全部吾得閒wo....話明8點半...要我地8點開波......跟住8點20分左右就個個話吾打..咁算吾算自動棄權@@?
作者: WHITE﹏智    時間: 2010-2-25 20:31

對面於時間..吾齊人自動棄權

樓上不要亂作
作者: 明鏡﹏止水    時間: 2010-2-25 20:33

唔通等埋你食完飯先打呀唔識邊食邊打咩,有人換又唔換
作者: 鐵刃    時間: 2010-2-25 20:33

唔通等埋你食完飯先打呀唔識邊食邊打咩,有人換又唔換
作者: 春雨◆秋水    時間: 2010-2-25 20:37

唔好老作   你係打陣間就黎啦...做埋曬d屎忽鬼野
作者: THreez_Cat    時間: 2010-2-25 20:38

邊食邊打.@@單手連技?!你地8點半吾打係您地既時..我地有影到相....寫住你地團長講話而家吾x打...
作者: 537923    時間: 2010-2-25 20:38

引用:
原帖由 THreez_Cat 於 2010-2-25 20:31 發表
全部吾得閒wo....話明8點半...要我地8點開波......跟住8點20分左右就個個話吾打..咁算吾算自動棄權@@?
首先..我冇話唔打....最後..我比你地踢埋!_!  咩意思 咁就叫  "個個話吾打.."!!???
作者: 春雨◆秋水    時間: 2010-2-25 20:41

咁宜家話打都ok姐...宜家好似係你地唔打
作者: 鐵刃    時間: 2010-2-25 20:42

我試過連時間都未夠就比 人話唔夠人要取消啦,你依家有多人唔換關我地咩事
作者: THreez_Cat    時間: 2010-2-25 20:45

呢d係中文常用既跨張手法..... 明嗎?53仔
作者: 鐵刃    時間: 2010-2-25 20:45

引用:
原帖由 THreez_Cat 於 2010-2-25 20:45 發表
呢d係中文常用既跨張手法..... 明嗎?53仔
姐係老作啦
作者: kwanXD    時間: 2010-2-25 20:46

雙方本來已經齊人可以開始

但係對面團長突然話要食飯 要遲下先玩得

我方因不滿對面係事前冇先講明

而且對面明明仲有人可以換上場

唔通要我地呆等對面 ?

同埋我地有人陣間要食飯唔玩得 而且已經冇多餘人手

所以我地決定無謂再曬時間等 先行離開=]
作者: THreez_Cat    時間: 2010-2-25 20:47

呵! 我地有影相架> <你地團長話吾打的....睇下扣邊個分
作者: THreez_Cat    時間: 2010-2-25 20:49

我地有多餘人手姐..吾一定比佢出.@@我地冇遲到..係你地8點半前以經離開了..之後問9點打吾打...真好笑..
作者: 鐵刃    時間: 2010-2-25 20:49

團長唔代表全團意見@@
作者: 鐵刃    時間: 2010-2-25 20:50

引用:
原帖由 THreez_Cat 於 2010-2-25 20:49 發表
我地有多餘人手姐..吾一定比佢出.@@我地冇遲到..係你地8點半前以經離開了..之後問9點打吾打...真好笑..
仲有條友係比你地踢:lol
作者: THreez_Cat    時間: 2010-2-25 20:51

況且呢....你地入晒泥戈陣...都夠左八點了...好似係八點3左右....8點半再問打吾打就話吾得閒...3個字gg@@?你地邊食邊打姐..我地吾係wo..我地好重視比賽
作者: 春雨◆秋水    時間: 2010-2-25 20:53

我話唔打就真係唔打咩 你地KICK 9我有咩辦法
我話吊你老母 唔通真係去,,咩ONJ仔=  =
作者: THreez_Cat    時間: 2010-2-25 20:55

你地係自己走..吾係我踢...踢既得1個...你地係走淨1個....跟住戈個好耐都吾走..我先踢佢..事因我地打團練...
作者: THreez_DoG    時間: 2010-2-25 20:57     標題: 傻仔..

請對面唔好咁..講粗口...唉..係你地唔打先..你地接信係見到8點30...我地岩岩好8點30就話得
之後你地話唔得..咁就唔好嘈我地..plz
作者: 春雨◆秋水    時間: 2010-2-25 20:59

哈 約左我地團戰
宜家你地團練
姐係宜家係你地棄權啦可@@
作者: THreez_Cat    時間: 2010-2-25 21:07

真有趣... 你地吾打..吾通我地係到悶.@@?吾搵野做?
作者: WHITE﹏智    時間: 2010-2-26 17:01

你地約我地先..又遲到...有人又吾換..仲要話食飯...你地吾等得我地做咩要等

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0