標題: 購買vLan VIP 方法及功能 (01/4/2011更新) [打印本頁]

作者: alan_wong8    時間: 2010-1-21 13:28     標題: 購買vLan VIP 方法及功能 (01/4/2011更新)

作者: kenwong008    時間: 2010-1-21 14:09

100$得3個月  會唔會小左d
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-21 14:12

仲有
2. 當進入區域後, VIP 會員在聊天時會顯示為金色字樣, 顯示尊貴的身份.
3. 論壇積分將會獲得50積分加, 及提升一個vLan LV(如已滿20LV 者, 將不適用);而且會不斷增加功能.
作者: kenwong008    時間: 2010-1-21 14:16

2. 當進入區域後, VIP 會員在聊天時會顯示為金色字樣, 顯示尊貴的身份.
呢一樣等於冇用 講真vlan會有幾多人出聲  不如100  1年 我想咁會吸引大d
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-21 14:35

引用:
原帖由 kenwong008 於 2010-1-21 14:16 發表
呢一樣等於冇用 講真vlan會有幾多人出聲  不如100  1年 我想咁會吸引大d
當有人出就會有用吧.
另外, VLAN 既聊天功能, 稍後都會作出修改
作者: 夜淚    時間: 2010-1-21 14:56

將匯款金額,單據編號及時間透過E-Mail 給管理員即可. E-Mail : [email protected]

咁佢點知升邊個帳號去vip
跟帳號定係跟IP
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-21 15:24

到時候MAIL 入面包括帳號名稱等就可以
作者: yypsxxxxxx    時間: 2010-1-21 22:07

無咩吸引力..............
作者: ✖帥ζ尐賀    時間: 2010-1-21 23:17

推推推~~支持支持
作者: 小笠笠    時間: 2010-1-23 19:39

100蚊得3個月 :L
作者: 〝黑角_[瘋]    時間: 2010-1-23 22:42

6個月還ok
作者: 夜鬼.王神    時間: 2010-1-24 12:50

100$3個月
太晒錢
作者: ★帥小b=)    時間: 2010-1-24 13:05     標題: 回復 12# 的帖子

作者: 笨人乂牙樂    時間: 2010-1-25 19:14

管理員真係唔覺得好好吸引力;
個銀行不夠中國銀行;匯豐銀行多!
如多地方大廈樓下附近都是中國銀行或匯豐銀行
請管理員調整及價錢
100$只可以有3個實在令到好多會員另願時間都唔會為左100用3個月時間= =
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-25 19:21

引用:
原帖由 笨人乂牙樂 於 2010-1-25 19:14 發表
管理員真係唔覺得好好吸引力;
個銀行不夠中國銀行;匯豐銀行多!
如多地方大廈樓下附近都是中國銀行或匯豐銀行
請管理員調整及價錢
100$只可以有3個實在令到好多會員另願時間都唔會為左100用3個月時間= = ...
恆生銀行分店
http://www.hangseng.com/hsb/chi/abo/cu/ba/index.html
開啟一個商業銀行戶口, 並唔似個人客戶申請簡單.所以暫時都係只有一間銀行帳戶

另外, 匯豐入數機及櫃員機, 係可以過戶到恆生.
作者: sapphire4890    時間: 2010-1-25 19:31

咁買20000蚊既野又有幾耐 遲D換機有VIP係米幾年  XD
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-25 19:34

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-25 19:31 發表
咁買20000蚊既野又有幾耐 遲D換機有VIP係米幾年  XD
買電腦?不計金額, 只計每次.
作者: CHoCoLaTe|特    時間: 2010-1-25 20:18

假設我長買一年 是否360$?可平?
而且有冇其他特別優惠?
例如:團隊隊長 可9折 等
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-25 21:19

如購買一次過買一年VIP, $340, 加送2LV
作者: 笨人乂牙樂    時間: 2010-1-26 18:45

至中唔抵買;加上銀行用個人都得姐唔洗商業戶口
我真係我另願撞.= =
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-26 18:53

引用:
原帖由 笨人乂牙樂 於 2010-1-26 18:45 發表
我真係我另願撞.= =
商業銀行係IPVE 既帳戶.你存入私人戶口, 有咩事我地係唔會負責
作者: W_a    時間: 2010-1-26 18:58

引用:
原帖由 笨人乂牙樂 於 2010-1-26 18:45 發表
我真係我另願撞.= =
你的意見不代表全部人的意見

你不買不代表所有人不買
作者: 笨人乂牙樂    時間: 2010-1-26 19:58

引用:
原帖由 W_a 於 2010-1-26 18:58 發表
你的意見不代表全部人的意見

你不買不代表所有人不買
咁都係我俾意思姐;你唔中2咁可以唔洗理架
我冇話代表全部人既意思;這位版主唔該講野前用下腦唔該!!

講真一句個果銀行真係好少人開;仲有佢話匯豐銀行可以轉帳
但係有d有中國銀行又點轉;而我記得16歲先可以開銀行卡;
16歲下咁冇銀行點申請銀行轉帳呢?恆生至中多數係大型商場先有!!
有d人住得好遠去個間銀行要好耐咁點算;佢附近得中國銀行同匯豐銀行
咁點呢?
作者: W_a    時間: 2010-1-26 20:02

引用:
原帖由 笨人乂牙樂 於 2010-1-26 19:58 發表

咁都係我俾意思姐;你唔中2咁可以唔洗理架
我冇話代表全部人既意思;這位版主唔該講野前用下腦唔該!!

講真一句個果銀行真係好少人開;仲有佢話匯豐銀行可以轉帳
但係有d有中國銀行又點轉;而我記得16歲先可以開銀行卡; ...
唔一定要轉帳過去 可以直接入錢 留番張單就可以

再唔係 你唔怕煩可以自己去深水埗 深之都 的 2f 搵vlan shop 直接比管理員都可以

仲有你之前會果句都唔見得你語氣好好 你寧願撞可以唔洗係到講 無人迫你買  而且無人想你係到倒人地米
作者: 打開∫    時間: 2010-1-27 21:47

得3個月幾個會買呢
作者: 〝黑角_aa    時間: 2010-1-28 11:34

價錢無咩意見  不過D好處就無乜吸引力

一  個聊天功能有咩用途? 都好少人用系聊天度
二  LV又有咩用? 你唔推出D高LV可以享受其他權利就一味高一LV,無咩用處
作者: Misuki    時間: 2010-1-28 11:43

話說我是最早期20lv 的玩家之一

現在都被追到了...........
作者: Fearless    時間: 2010-1-28 17:43

我覺得..太貴了.....
作者: sM〝★fxxk    時間: 2010-1-28 23:04

支持支持`; but吸引力不大-__-!
作者: NsR‵s.橘子    時間: 2010-1-29 21:22

唉.依家vLan無得用Vclick撞區lu-_-
入唔到區又要等一等.先可以再禁\3/
之前可以狂禁架ma \3/`
vip貴左d.諗下儲d碎錢買0.0
作者: 『幹』軒轅    時間: 2010-1-30 13:54

比人入錢到VLAN,用1日收一元仲好啦!!!!!!!!
$90=3個月
作者: yiuwants    時間: 2010-1-30 16:40

不如高lv多d權力仲好啦
作者: MorTaL|豬豬    時間: 2010-1-30 16:49

vLan Shop 去到點講 係咪講 我想買vlan vip 之後 佢會點....
作者: 『幹』軒轅    時間: 2010-1-30 18:13

引用:
原帖由 MorTaL|豬豬 於 2010-1-30 16:49 發表
vLan Shop 去到點講 係咪講 我想買vlan vip 之後 佢會點....
想要就比錢,快!!!!
作者: ✖帥ζ尐賀    時間: 2010-1-31 00:27

平d 或多d功能就ok啦!!!
作者: yC.mA    時間: 2010-1-31 04:14

唔洗要100蚊改平d
但希望可以更多價錢選擇
唔好只得100蚊
可以再推出50蚊之類既會更好...
作者: ping426    時間: 2010-1-31 11:50

不如較少個按OK時間(滿人區域就算睇到239/240都會彈宣傳廣告,又要等原4-6秒)D癮都冇哂啦
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-31 12:37

當239/240 時, 某程度上亦都有人正在進入區域中, 而未完全進入所以先顯示239/240
作者: 孤獨本夕陽    時間: 2010-2-1 10:31

甘...有無得買永久-0-...?
作者: Misia74    時間: 2010-2-1 17:19

個plan唔夠吸引.........加多d野或者限制某d野會比較好d
依家咁整,會令玩家分流至其他伺服器,咪又係一樣玩到,駛鬼俾成30蚊一個月。
作者: sam25936    時間: 2010-2-3 19:04     標題: 回復 1# 的帖子

請問去vLan邊到先買到vip功能
作者: alan_wong8    時間: 2010-2-3 19:27     標題: 回復 41# 的帖子

1.用戶可通過銀行/ATM
匯款致:
恆生銀行
IPVE
385-758131-883
亦可透過就近 恆生 "食錢機" 輸入 帳號 385758131883 , 然後入錢 資助用戶請保留匯款單據, 並將匯款金額,單據編號及時間透過E-Mail 給管理員即可. E-Mail : [email protected]

恆生銀行分店
http://www.hangseng.com/hsb/chi/abo/cu/ba/index.html

2.親身到 vLan Shop 給予VIP款項 購買VIPvLan shop 地址: 深水埗 深之都 2/F 48-49舖
深水埗地鐵站D1 出口
營業時間: 12:00P.M. - 08:00P.M.
作者: MorTaL|豬豬    時間: 2010-2-3 21:46     標題: 回復 39# 的帖子

邊有vip 永久架..............................................................
作者: sam25936    時間: 2010-2-4 16:34

要去深水埗的深之都好遠wow有無d好近好多人去的新界區
作者: alan_wong8    時間: 2010-2-4 16:36     標題: 回復 44# 的帖子

引用:
恆生銀行分店

作者: sapphire4890    時間: 2010-2-4 20:06

大家覺唔覺得愈黎愈似玩online game入點咁
作者: _超愛    時間: 2010-2-4 20:43

我想問買3個月都係升1lv 6個月都係 只係升一次?!
作者: alan_wong8    時間: 2010-2-4 20:58     標題: 回復 47# 的帖子

yes
作者: andrewwoong    時間: 2010-2-5 10:51

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 夕夜。小不    時間: 2010-2-5 23:02

如果100$有4個月我可能會買......有冇d耐d架..
作者: alan_wong8    時間: 2010-2-5 23:40

之前$100半年吧...覺得值得就去買吧
作者: 地獄修羅    時間: 2010-2-6 04:02

要番學人士  星期六,日   教定個錶  8點起身,入定vs01 or  coop01先囉
跟住再去訓番教

我都係咁架 早d起身  入左ser先  跟住再去訓過   vip唔洗買
作者: 。﹏小痺〞    時間: 2010-2-6 13:47

引用:
原帖由 地獄修羅 於 2010-2-6 04:02 AM 發表
要番學人士  星期六,日   教定個錶  8點起身,入定vs01 or  coop01先囉
跟住再去訓番教

我都係咁架 早d起身  入左ser先  跟住再去訓過   vip唔洗買 ...
高見  
作者: チック×希    時間: 2010-2-7 18:47

100蚊先得3個月 會唔會太貴- -
作者: DevilZ-169    時間: 2010-2-9 16:07

vip有得買顯得vip吾珍貴.
但始終都要系呢d地方搵資金黎改好d vlan.
無計
作者: aCE.    時間: 2010-2-10 18:13     標題: 回復 54# 的帖子

相比起隔離既對戰平台 已經平左啦....................
作者: Ev-forever    時間: 2010-2-12 14:36

如果一百蚊一年會勁多人買
好過一百蚊三個月 又少人買...
不過一百蚊一年我都唔會買
始終撞區情況唔多
作者: 紫妍    時間: 2010-2-12 15:30

可唔可以用 網上購買??
好似 支支付寶 咁
可以買唔同既 允值卡 黎入錢 再去買野https://www.alipay.com/
好似
[url=]话费充值卡(全国神州行卡、联通一卡充)[/url]
[url=] 充值码充值  网汇e充值 拉卡拉刷卡充值[/url]

作者: alan_wong8    時間: 2010-2-12 15:30     標題: 回復 58# 的帖子

暫時並未支援網上購買
作者: 紫妍    時間: 2010-2-12 15:33     標題: 回復 59# 的帖子

如果網上 可以購買 會方便D
作者: wong24865    時間: 2010-2-15 11:19

1. 當區域人數滿240/240 人後, 仍然可以如常進入區域, 無須撞區.
得呢個係有用d- -""
用$100買3個月..
唔係好值
作者: ♂鬼泣§謙    時間: 2010-2-16 03:28

日日朝頭早入定頭ser 唔關機都抵返果d $$

d功能唔等洗 唔值lol  個人100%唔支持買

全個人意見
作者: dls06776    時間: 2010-2-17 08:11

=.= 我以前係 HK 都用過 Vlan~  都覺得OK  都唔駛話點撞~ .....
我宜家住英國   連唔到vlan   但係睇到呢到vlan 有個VIP 服務 ....
覺得有D怪怪地 =.='''~~   比錢變金色字 .....  同入去快一點點咁多 ....  叫VIP .... -.-'

姐係我唔係話攻擊邊個  ~~  請板主 ~~   試一試~  用一用長遠 眼光~   用客仔既心~
覺得個VIP值咩 -.-???   
如果 我係英國 連去 vlan 會係極速  打機唔會lag  既話~   我visa 網上立刻過你~ 幾十鎊姐 ...................我已經算係大駛怪黎既,都覺得唔抵買.........................

重有一樣:重係  板主 同 管理員  
兩位比我的 感覺 就係 -.-~~  買就買唔買就行開  冇人叫你買~    對客仔 比較硬~
  姐係好似 人地入黎你間餐館到食野~   有邊個唔係想食好野 ???  但係你間野 又貴又難食 ~ 客~當然係問點解咁難食~
但係你就同人講 食唔食唔食就走~~你唔食唔等如人地唔食 ??宜家你間野同100蚊食一包花生有咩分別 3個月 每日食一粒  有咩分別   限期3個月    ???
聽聽人地既心聲~對你有好處~  不要大過自我中心 呢~
作者: dls06776    時間: 2010-2-17 08:19

做你半年 VIP 可以買隻正板 啦 ~_~"  
又有隻碟 and cdkey   香港網速連接世界各地有多~
作者: ICry    時間: 2010-2-17 12:34

引用:
原帖由 dls06776 於 2010-2-17 08:11 發表
=.= 我以前係 HK 都用過 Vlan~  都覺得OK  都唔駛話點撞~ .....
我宜家住英國   連唔到vlan   但係睇到呢到vlan 有個VIP 服務 ....
覺得有D怪怪地 =.='''~~   比錢變金色字 .....  同入去快一點點咁多 ....  叫VIP  ...
講出我心聲~!!!
作者: aCE.    時間: 2010-2-17 19:52

180蚊 半年
1蚊1日 我覺得ok..
GXC當初加晒價 好多人反對架 好多人話唔買
但點解依然咁多人???????????????????
計返錢 半年都收成220蚊WO?
咪又係唔使撞房 兩倍EXP fd list增加 有金字
係咪人地個名叫黃金會員 而唔係VIP?
而人地VIP係另一個名稱?

人地vlan做個對戰平台出黎比你地玩 有無收你$$$$$先?
依家人地推出個plan 主要都係想增加收入
最後用係邊? 咪又係vlan平台.. 如果你想全部迫去GXC D房爆晒
你一係就撞房撞成粒鐘都未必入到高手區 一係就買黃金會員(可以睇下台灣高手房01 長期係230/225或以上..)
相信你到時就識揀..
站在你地個立場 唔抵買 買唔過.
但換個角度諗下先啦...
真係以為開server唔使錢咩z"z

作者: 乂紫魂乂    時間: 2010-2-19 13:59

買六個月1都係加50分!?
作者: 乂紫魂乂    時間: 2010-2-19 14:04

引用:
原帖由 aCE. 於 2010-2-17 19:52 發表
180蚊 半年
1蚊1日 我覺得ok..
GXC當初加晒價 好多人反對架 好多人話唔買
但點解依然咁多人???????????????????
計返錢 半年都收成220蚊WO?
咪又係唔使撞房 兩倍EXP fd list增加 有金字
係咪人地個名叫黃金會員 而 ...
同意 租個server都要成五千至六千勁d既都過一萬 計埋電費都好拿利  依家人地右唔係強逼你買 人地都話會加多d功能 只不個未諗好
作者: StaRK〞西瓜    時間: 2010-2-19 17:41

多些日子就有可能買
作者: wdd_olddog    時間: 2010-2-22 11:39

比VIP用專用通道連去SER度
咁VIP開場可以唔LAG 打人地場又唔LAG
咁應該多人買D
作者: K-on!梓喵    時間: 2010-2-24 17:14

100蚊 3個月=] 得小小野比 (金色字 , 升1lv , 同入到 240/240)
自己升1lv 仲快-_- 去到20Lv有幾難
好唔值囉 如果你 180$半年 360蚊1年  咁樣會吸引到人=]
100蚊3個月 我用果100蚊慢慢買野食好過.__.

作者: aCE.    時間: 2010-2-24 18:08     標題: 回復 71# 的帖子

vLan VIP金額港幣 180 元,  會獲得 VIP 會席6個月.

盲??
作者: SmaLLBaLlLin_Xd    時間: 2010-2-28 16:03

一個area 係咪最多爆入15個??
作者: [AmaZing]OX    時間: 2010-3-1 17:41

我比較支持整個VIP SER,肯洗錢的人應該唔會用MH掛?有都應該少D啦,而且VIP SER最好就速度快D,盡量唔好有LAG的情況。甘樣,我相信會有好多人會買,例如我
作者: SaGaiN|伊    時間: 2010-3-7 05:54     標題: 回復 74# 的帖子

good bo
作者: tony12    時間: 2010-3-7 20:41

= =
-- - - --
作者: ab6999    時間: 2010-3-12 00:44

我係VLAN砌機, 有冇優待比我先, 玩下ONLINE咁o者, 我唔玩, 我老婆都要玩嫁老細
作者: tSZ既女朋友    時間: 2010-3-17 17:03

-.-''GGC好似總貴D.
不過可以用野抽
作者: NiF_TinkyWinky    時間: 2010-3-19 15:42

vlan都幾平,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
作者: ♥♥×恒™    時間: 2010-3-20 17:03

推推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 死哂D人    時間: 2010-3-21 07:06

100蚊得3個月

冇$$

作者: 死哂D人    時間: 2010-3-21 07:10     標題: 購買vLan VIP 方法及功能

多些日子就有可能買

作者: ˊ百變尐櫻    時間: 2010-3-21 20:55

即系 買一次會自動升Vlan級?! ( 1Lv.)
還有. [email protected]
是不是Msn.. 因為我覺得Msn 會方便好多.
作者: alan_wong8    時間: 2010-3-22 01:30     標題: 回復 83# 的帖子

升一級.
email not msn
作者: sam8cat8    時間: 2010-3-24 17:35     標題: .......

100蚊得3個月 :L
作者: aCE.    時間: 2010-3-25 19:12     標題: 回復 85# 的帖子

當初100蚊1年你有無買啊? GAG
作者: 浪戈oUo    時間: 2010-3-26 16:42

講真..VIP冇乜特別功能..除左滿240人可以入果個之外...
我覺得幾百蚊買一個有限期既功能十分唔抵..
作者: 手殘X    時間: 2010-3-29 23:42

乜會有人買咩,咁貴.........
作者: 迷沁    時間: 2010-3-30 11:41

好多地方需要改善 我外人就咁睇似得閒無野做比人申請
完全唔似一盤生意 完全無市場需求 申請又貴又麻煩 真係需要人手去改善
作者:  軟飯超人    時間: 2010-4-1 21:45

vLan VIP金額港幣 100 元,  會獲得 VIP 會席3個月.
vLan VIP金額港幣 180 元,  會獲得 VIP 會席6個月.
不如1年/無限日~~   
作者: 銀·影月    時間: 2010-4-2 11:38

我係小朋友- -想買咁點--
作者: alan_wong8    時間: 2010-4-2 13:25     標題: 回復 91# 的帖子

請參考第一頁的方法.
作者: 0oheroo0    時間: 2010-4-2 15:34

唔怪得有人成日彈出啦
當你240個陣重可以入去
有人入自然有人彈出
我地就係彈出既受害者.............
作者: 〞╭縴    時間: 2010-4-4 07:38

敢會5會有永久 OR  全年VIP買+之後
作者: alan_wong8    時間: 2010-4-4 13:22     標題: 回復 93# 的帖子

彈出唔關VIP 事,
入左區既人係唔會受影響~除非寬頻出現斷線時先會出現彈出區域情況
作者: lamyauping    時間: 2010-4-4 14:10

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-1-21 14:12 發表
仲有
3. 論壇積分將會獲得50積分加, 及提升一個vLan LV(如已滿20LV 者, 將不適用);而且會不斷增加功能. ...
金色係就係尊貴,但係白底金字點睇呀…
作者: alan_wong8    時間: 2010-4-4 16:20     標題: 回復 96# 的帖子

咁你有冇咩底色推薦?
作者: yeungtiklong    時間: 2010-4-8 01:32

太貴了....我又吾睇vlan既lv..又少上論壇..爆哂人可以去第2個ser姐--(真係全部爆哂未玩pc game)

$100..得3個月..d功能又吾係多..3樣..$100我買點數仲好xdxd
作者: ivanchan5200    時間: 2010-4-8 13:42

不如用其他點數買啦
咁樣仲方便囉
作者: 0n[]chun    時間: 2010-4-10 15:47

這魔多人埋怨一樣~

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0