標題: 暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!! [打印本頁]

作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 14:31     標題: 暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!

各位已Download Vlan版的用戶 , 有部份出現彈Game問題 , 昨晚我用遠端幫人試左一整晚

初步懷疑是核心程式出現問題 , 導致有人玩到有人玩唔到

Load完影片彈Game或過關彈既入呢個post

連線彈Game既入呢個post

玩唔到單機既入呢個post

見唔到場既入呢個post

最後都要向各位有問題既用戶講聲唔好意思 , 因為昨晚我收到主程式便只顧制作教學

測試過一次遊戲主程式便放種導致其他問題發生 , 深感抱歉 , 但希望大家不要抹殺制作破解檔人員既努力

若果試過以上4種方法都唔得既 , 請留低聯絡方法 , 我會抽時間幫你地做遠端

而有異常彈GAME既情況 (比如玩玩下REBOT , 藍畫面等) , 可能是電腦配備問題 , 建議上
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

先行測試部機玩唔玩到L4D2 , 或者視訊驅動程式是否要更新

暫時已知既方法 , 改日期係最WORK既 (即改至2008年) , 入GAME完全無彈

注意:如果用晒以上方法都失敗既,大家可以去嘗試更新自己顯示卡驅動!

作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 14:42

請先確定防火牆及防毒已關 , 若果都係見唔到場既就入game 按

選項 > 多人連線 > 自動找尋區域連線遊戲 > 啟用

自訂伺服器內容 > 全部允許

按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser入

都係搵唔到既就去移除vloader再重裝一次

[attach]56678[/attach]

作者: bbb22    時間: 2009-11-23 14:43     標題: ----------推薦 單機出現 steam validation rejected 解決方法 100%得

[attach]56390[/attach]

選項  -->  鍵盤/滑鼠  -->  允許使用開發人員命令列  -->  轉做己啓用

跟住禁 "~" 唔洗咁住SHIFT

就 按下"~" 鍵 然後打
sv_lan 1  跟住按ENTER

然後 玩得單機遊戲!!

其他問題: http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=167821&extra=page%3D1
絕對唔洗擺Client.dll 入目錄
得既回post

作者: hongkane    時間: 2009-11-23 14:45     標題: (解決) Loading 之後彈 Game 問題

本人都是下載 vLan 版本的,都是 Loading 之後彈回桌面,裝了這個之後,已經解決了彈回桌面問題,入了 vLan 玩了 1 個多小時都冇彈 Game,請 Loading 之後彈回桌面的朋友試試~

首先下載 Left 4 Dead 2 (解決彈 Game)reg
7z 檔用這個黎解壓http://www.7-zip.org/

1) 解壓後,把下載點來的 Left 4 Dead 2 (解決彈 Game) 放左 C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2

2) 解壓後,再按 reg 檔 (直接按就可以,不用放左 left 4 dead 2 檔案內)

3) 可以入 Game 玩了

4) 如果在玩途中彈回桌面,試試將系統日期調至 2008 年 11 月 23 日

下載 (只須選擇其中一個下載點)

Left 4 Dead 2 (解決彈 Game)  - http://webnlink.com/download.php?fid=869
新增下載點 1:http://webnlink.com/download.php?fid=875
新增下載點 2:http://webnlink.com/download.php?fid=876
新增下載點 3:http://webnlink.com/download.php?fid=877
新增下載點 4:http://webnlink.com/download.php?fid=878
新增下載點 5:http://webnlink.com/download.php?fid=879
新增下載點 6:http://rapidshare.com/files/311102279/Left_4_Dead_2____________Game_.7z.html
新增下載點 7:http://www.u-file.net/f-pde6130

reg - http://webnlink.com/download.php?fid=870
新增下載點 1:http://webnlink.com/download.php?fid=880
新增下載點 2:http://webnlink.com/download.php?fid=881
新增下載點 3:http://webnlink.com/download.php?fid=882
新增下載點 4:http://webnlink.com/download.php?fid=883
新增下載點 5:http://webnlink.com/download.php?fid=884
新增下載點 6:http://rapidshare.com/files/311102014/reg.7z.html
新增下載點 7:http://www.u-file.net/f-qlc5685

作者: 55331200    時間: 2009-11-23 14:46     標題: 岩岩玩左一陣,load圖果時彈左(load完開頭動晝就彈入)(更新)

[attach]56391[/attach]

呢個方法只可以自己開ser入自己ser

入人場唔得

====================================================

岩岩玩左一陣
都ok
唔lag
玩左1關
load到下一幅地圖
但load果時黑哂
等一陣就ok
要dl呢個
[attach]56235[/attach]
放係
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\bin
之後開game
按~

openserverbrowser
選"區域網路"
之後就搵ser入

我自己開ser的
入到
有人入
好多野都冇彈(近身,boomer汁果一d)

冇咩點試過
自己慢慢試得唔得

-------------------------------------------------------------------------------------------------
新方法
開game按~打sv_lan 1
就可以玩單機
唔洗煩

更新26號
============================
1. 如果你down過任何破解既,請你重down vlan 版既l4d~down前請到
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\

left 4 dead 2 個資料夾刪除左去

2. http://webo.com.hk/download.php?i=237290

down左去解壓放係
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2

3.
http://webo.com.hk/download.php?i=237294
down左去按2下按"確定"

4.http://webo.com.hk/download.php?i=237292
呢個解壓左放係
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\cfg

功用:唔洗次次開game都要打sv_lan 1

5. 破解steam(破左可以唔理)

6. down StartSmd
http://webo.com.hk/download.php?i=237293
以後用StartSmd開steam
放係C:\Program Files\Steam做左既可以pass
---------重要!---------
7.set 時間(修改)

方法一:

[attach]56986[/attach]
Down左去,有教學,誤報唔洗理

方法二:

時間要set
2008年11月23日

方法三:
時間要set
你破解果陣時既日子

例如:你系2012年11月20日當天破解
你就要每日開機都改返個日期去2012年11月20日
否則你會彈
引用:
第一
改時間 最好係未 登入 steam 未入 L4D2 之前 改
如果唔係set 左時間係一樣會彈 Game

第二
改完時間玩 game
如果玩玩下 彈
可能你個 電腦時間 在玩 game 時過左 23:59 去左 第二日 24 號
都係會即時彈 game
你要登出 steam
改時間
入 steam 後入 L4D2 先可以唔彈 game
如果唔登出就改一樣彈
轉自
---------重要!---------

8.開steam(smd),vlan,l4d2,玩~

set時間
[attach]57346[/attach]

咁都唔明係你自己既問題
按一下幅圖可以放大
============================================================
No premission to run L4D
將所有有關steam及L4D程式關閉,然後到Steam目錄下找出undeadpatch333.exe,開啟並重新破解

因為見你好亂,所以幫你修改
Nightmare夢字

作者: cdevfr1b    時間: 2009-11-23 14:54

作者: 乂野鬼乂    時間: 2009-11-23 14:57

金我入5到vlan d 場點解=
作者: babe79    時間: 2009-11-23 14:57

MSN:[email protected]  vlan版本問題係入單機時loading完彈番main steam validation rejected 試過打sv_lan1 都係唔ok   ,同時又試過1.5版 只玩到入油個個故事地圖但其他又係一loading完就彈番去desktop
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 14:58

引用:
原帖由 乂野鬼乂 於 2009-11-23 14:57 發表
金我入5到vlan d 場點解=
入唔到VLAN場我會歸納為連線彈GAME

你入唔到VLAN場既意思係....... ?!
作者: CoLDLY。sky丨    時間: 2009-11-23 15:00

救命-.-點解我彈機既問題好似冇人有咁
我而家係唔止彈機- -
我一入完場(即係完左讀取中)
就即彈!加重新啟動..(自動-.-)
好似電腦普通輕機咁
重複左個聲音幾次
就自己re呠左....
唔知咩事
作者: derek89    時間: 2009-11-23 15:00

我用vlan版.....但係我打d新o既特感會彈game....
請問有冇解決方法?
作者: z19910223    時間: 2009-11-23 15:01

請問,,如果係vlan開場或者入人地場..
每玩完一節就彈點解決到-0- 謝謝
作者: 乂野鬼乂    時間: 2009-11-23 15:01

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=168604&extra=page%3D1 同e個post 一樣問題
作者: gshock    時間: 2009-11-23 15:04

引用:
原帖由 乂野鬼乂 於 2009-11-23 15:01 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=168604&extra=page%3D1 同e個post 一樣問題
我都係
作者: 乂野鬼乂    時間: 2009-11-23 15:05

有好多人都係廿 點算
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 15:10

引用:
原帖由 babe79 於 2009-11-23 14:57 發表
MSN:[email protected]  vlan版本問題係入單機時loading完彈番main steam validation rejected 試過打sv_lan1 都係唔ok   ,同時又試過1.5版 只玩到入油個個故事地圖但其他又係一loading完就彈番去desktop ...
你有無連區域連線 ? 即有無開vloader同入場先打sv_lan 1 ?

無開vloader打呢句無用
引用:
原帖由 CoLDLY。sky丨 於 2009-11-23 15:00 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492221&ptid=168797][/url]
救命-.-點解我彈機既問題好似冇人有咁
我而家係唔止彈機- -
我一入完場(即係完左讀取中)
就即彈!加重新啟動..(自動-.-)
好似電腦普通輕機咁
重複左個聲音幾次
就自己re呠左....
唔知咩事 ...
請問聲你部機之前玩唔玩到L4D1 ?
引用:
原帖由 乂野鬼乂 於 2009-11-23 15:01 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492224&ptid=168797][/url]
[url=viewthread.php?tid=168604&extra=page%3D1]http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=168604&extra=page%3D1[/url] 同e個post 一樣問題
你呢個問題可能係揀錯網路連線(即官方內聯)既SERVER入 , 可以試呢個方法

按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser入
作者: babe79    時間: 2009-11-23 15:11

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-11-23 15:10 發表

你有無連區域連線 ? 即有無開vloader同入場先打sv_lan 1 ?

無開vloader打呢句無用

請問聲你部機之前玩唔玩到L4D1 ?

你呢個問題可能係揀錯網路連線(即官方內聯)既SERVER入 , 可以試呢個方法

選項 > 多 ...
有試過...唔ok...我依家再試會cap相
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 15:16

引用:
原帖由 babe79 於 2009-11-23 15:11 發表

有試過...唔ok...我依家再試會cap相
你有無見到其他VLAN既場先 ? 若果無可能係防火牆/防毒令你連唔到入區域網路 , OK , 你CAP圖先

再唔得我開遠端幫你
作者: kanie    時間: 2009-11-23 15:17

引用:
原帖由 z19910223 於 2009-11-23 15:01 發表
請問,,如果係vlan開場或者入人地場..
每玩完一節就彈點解決到-0- 謝謝
我都係咁呀....點解決ar><
作者: zeroland500    時間: 2009-11-23 15:20

我用vlan版
玩玩下彈game + 藍screen
set左時間去22/10/09都係冇用
作者: 乂野鬼乂    時間: 2009-11-23 15:20

甘個好友在線果d 場我有係入5到

作者: kenzung2003    時間: 2009-11-23 15:28

引用:
原帖由 kanie 於 2009-11-23 15:17 發表

我都係咁呀....點解決ar>
我都係咁x3  
一過關就彈game =.=
咁應該點樣整先!!!??
作者: jsnlife    時間: 2009-11-23 15:28

最緊要有心
整唔整到都冇咩所謂 最緊要係有做野
多謝+支持
作者: markdown2001    時間: 2009-11-23 15:34

改日期暫時未有彈既情況~~~~~
作者: chis3    時間: 2009-11-23 15:35

引用:
原帖由 zeroland500 於 2009-11-23 15:20 發表
我用vlan版
玩玩下彈game + 藍screen
set左時間去22/10/09都係冇用
彈GAME彈到藍SCREEN

似係你部腦有野撞左:L
作者: gshock    時間: 2009-11-23 15:35

入到STEAM 果邊D場 不過玩左陣就彈
作者: keloau    時間: 2009-11-23 15:38

eddie加油....我同老虎等緊你
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 15:42

引用:
原帖由 keloau 於 2009-11-23 15:38 發表
eddie加油....我同老虎等緊你
我都好想打機呀
作者: 1‵S.L§J-Tam    時間: 2009-11-23 15:44

入片都係彈,我1.5gb版.............................
作者: hungfat0729    時間: 2009-11-23 15:49

引用:
原帖由 1‵S.L§J-Tam 於 2009-11-23 15:44 發表
入片都係彈,我1.5gb版.............................
呢到只會解決Vlan版所發生既問題 其他版 請離 無人會幫你
作者: light385    時間: 2009-11-23 15:51

我係區域連線戈到見到有server入左去之後見到個人物就即彈....
作者: kenzung2003    時間: 2009-11-23 15:52

我玩玩下 彈出桌面 =.= 隻game 無關 但係ho 死左係到=.=
作者: 鋼鐵神兵BTX    時間: 2009-11-23 15:56

以上4點我冇樣係.
我同朋友係打打下或者過關loading彈喎.
作者: z19910223    時間: 2009-11-23 15:57

引用:
原帖由 鋼鐵神兵BTX 於 2009-11-23 15:56 發表
以上4點我冇樣係.
我同朋友係打打下或者過關loading彈喎.
係 ..我同你一樣 ..問左版主佢冇回我-_-
作者: 雞雞=]    時間: 2009-11-23 16:00

我系玩玩下冇啦啦停左"之後彈game彈出桌面=__=
咁依個有冇解決方法嫁???
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 16:02

引用:
原帖由 light385 於 2009-11-23 15:51 發表
我係區域連線戈到見到有server入左去之後見到個人物就即彈....
引用:
原帖由 z19910223 於 2009-11-23 15:57 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492384&ptid=168797][/url]

係 ..我同你一樣 ..問左版主佢冇回我-_-
改日期, 改去2008

暫時得呢個方法最WORK
作者: ling520hk    時間: 2009-11-23 16:04

我個fd入到game 玩左唔夠3-4秒就藍畫面 hand機...有冇方法解決呢
作者: light385    時間: 2009-11-23 16:06

我已經改左日期啦
但係都係彈game
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 16:06

引用:
原帖由 ling520hk 於 2009-11-23 16:04 發表
我個fd入到game 玩左唔夠3-4秒就藍畫面 hand機...有冇方法解決呢
藍畫面 ?

你個FD部機似係玩唔到隻GAME多過個主程式問題喎
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

叫你個FD上去TEST左部機玩唔玩到L4D2先
作者: 雞雞=]    時間: 2009-11-23 16:09

可吾可以答一答我果問題呀"eddle
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 16:13

引用:
原帖由 雞雞=] 於 2009-11-23 16:09 發表
可吾可以答一答我果問題呀"eddle
咁你都要話我知咩時候彈GA

一入GAME就彈 ? 入人場先彈?
作者: 直江唔夠直    時間: 2009-11-23 16:18

多謝版主努力搞到咁耐
希望以後天下太平一齊係vLan玩l4d
p.s.錯別字,it is 抹殺 not 沒殺
作者: williaa    時間: 2009-11-23 16:19

我想問下呢
我玩對抗/戰役2-3分鐘就會彈
有無方法可以解決呢??唔該晒
作者: 翼..    時間: 2009-11-23 16:25

我每次轉場都彈啵= =..做曬d解決方法
作者: 雞雞=]    時間: 2009-11-23 16:25

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-11-23 16:13 發表

咁你都要話我知咩時候彈GA

一入GAME就彈 ? 入人場先彈?
我講左啦=__="玩玩下牙ma!!玩左10-15分鐘就停系到"彈了!!!
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 16:27

引用:
原帖由 直江唔夠直 於 2009-11-23 16:18 發表
多謝版主努力搞到咁耐
希望以後天下太平一齊係vLan玩l4d
p.s.錯別字,it is 抹殺 not 沒殺
多謝提醒
引用:
原帖由 williaa 於 2009-11-23 16:19 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492442&ptid=168797][/url]
我想問下呢
我玩對抗/戰役2-3分鐘就會彈
有無方法可以解決呢??唔該晒
引用:
原帖由 雞雞=] 於 2009-11-23 16:25 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492469&ptid=168797][/url]

我講左啦=__="玩玩下牙ma!!玩左10-15分鐘就停系到"彈了!!!
引用:
原帖由 翼.. 於 2009-11-23 16:25 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492467&ptid=168797][/url]
我每次轉場都彈啵= =..做曬d解決方法
改日期, 改去2008, 睇下玩唔玩到先
作者: kenzung2003    時間: 2009-11-23 16:27

我係玩玩下 彈左出桌面 咁應該點搞好=.=??
作者: 乂野鬼乂    時間: 2009-11-23 16:28

個好友在線果d 場我入5到
D場 點解ge
作者: z19910223    時間: 2009-11-23 16:30

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-11-23 16:27 發表

多謝提醒

改日期, 改去2008, 睇下玩唔玩到先
我 試 試 先 ,,
唔 該 版 主
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 16:31

引用:
原帖由 乂野鬼乂 於 2009-11-23 16:28 發表
個好友在線果d 場我入5到
D場 點解ge
果D係正版場

STEAM群組果D先係VLAN SERVER
引用:
原帖由 kenzung2003 於 2009-11-23 16:27 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492479&ptid=168797][/url]
我係玩玩下 彈左出桌面 咁應該點搞好=.=??
改日期試下
作者: kenzung2003    時間: 2009-11-23 16:32

改左日期了 都彈 不過 就無ho死 ... 黎個係一個慶幸= =
如果我唔裝 Left4Dead 2v32.rar <----黎個 既話就 得閒彈game 果d =.=
作者: 翼..    時間: 2009-11-23 16:33

改左都唔得= =....//,..
作者: 鋼鐵神兵BTX    時間: 2009-11-23 16:33

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-11-23 16:02 發表

改日期, 改去2008

暫時得呢個方法最WORK
意思係將右下小時鐘較去2008@@?
作者: kenzung2003    時間: 2009-11-23 16:35

我改左 2009年 10月 22日  
咁應該較去2008 定係 點=.=??
作者: 星痕    時間: 2009-11-23 16:41

請問我試過樓主提供的L4D2電腦測試全PASS
但連線玩玩下會自動關GAME
請問點解決??
作者: light385    時間: 2009-11-23 16:44

玩單機都會彈game...樓主我要點做好
作者: wade4040    時間: 2009-11-23 16:44

玩玩下頭個2round 都冇問題
跟著入safe room load 板果到彈左應該down邊個
作者: 乂雄乂    時間: 2009-11-23 16:45

我一開始搵到場 但e家搵唔到場...
作者: yuenwf1216    時間: 2009-11-23 16:57

我唔係怪你...
但係較左08年都係彈
請儘快解決
作者: takeyo1234    時間: 2009-11-23 17:00

我自己開場玩玩下就彈-.-
尋日都冇咩事
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 17:08

引用:
原帖由 light385 於 2009-11-23 16:44 發表
玩單機都會彈game...樓主我要點做好
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=168797&page=1&fromuid=913643#pid1492188
引用:
原帖由 星痕 於 2009-11-23 16:41 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492548&ptid=168797][/url]
請問我試過樓主提供的L4D2電腦測試全PASS
但連線玩玩下會自動關GAME
請問點解決??
改日期啦
引用:
原帖由 wade4040 於 2009-11-23 16:44 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492560&ptid=168797][/url]
玩玩下頭個2round 都冇問題
跟著入safe room load 板果到彈左應該down邊個
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=168587&extra=page%3D1
引用:
原帖由 yuenwf1216 於 2009-11-23 16:57 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492600&ptid=168797][/url]
我唔係怪你...
但係較左08年都係彈
請儘快解決
方便遠端嗎 ?
引用:
原帖由 takeyo1234 於 2009-11-23 17:00 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492610&ptid=168797][/url]
我自己開場玩玩下就彈-.-
尋日都冇咩事
改日期即可 :handshake
作者: kenzung2003    時間: 2009-11-23 17:11

咁我應該點做呢=.=???
作者: 維他♥奶    時間: 2009-11-23 17:11

請問
我玩左一陴就彈係唔係要轉日期?
玩完洗唔洗轉番=-=
點轉a_a
作者: john26    時間: 2009-11-23 17:12

我個問題係  玩玩下會彈game

有冇解決方法??
作者: 【細賢】    時間: 2009-11-23 17:14

引用:
原帖由 維他♥奶 於 2009-11-23 17:11 發表
請問
玩完洗唔洗轉番=-=
點轉a_a
係window右下果度轉囉= ="
作者: wallacejedi    時間: 2009-11-23 17:15

load 左片都係彈

佢話steam not run =_= (用左置頂個方法)
作者: 藤原    時間: 2009-11-23 17:18

希望板主能夠遠助...
暫時只希望可以玩到單機 。
(已download及安裝vlan版l4d2 , steam , vlan )
steam validation rejected 及 Loading 之後彈 Game 問題 都試過 亦都改左年份去2008。
但係開單機set好哂野 , loading完入到去見到少少野就彈左出desktop。
msn :[email protected]    thanks so much!
作者: 維他♥奶    時間: 2009-11-23 17:18

=-=
d人set左密碼我close左
之後唔見左個menu既=-=
作者: dainel1995    時間: 2009-11-23 17:20

將l4d2放係
x:\Program Files\steam\steamapps
入面既話就應該可以解決見唔到埋既問題
不過你一定要開晒vlan同steam
如果唔係一樣睇唔到
得既講聲
作者: laputa119    時間: 2009-11-23 17:23

彈左個視窗話Can't find background image materials/console/startup_loading.vtf
咁可以點搞
作者: funfun05    時間: 2009-11-23 17:23

我e家係入到埸 玩唔夠30秒就跳出桌面+關遊戲
琴晚玩左幾關都無野 今日番到黎就係咁彈
作者: wong5732    時間: 2009-11-23 17:27

PASS左
而且我入左vlan係區域到咩都見唔到
唉~~
作者: 感人屁股    時間: 2009-11-23 17:28

引用:
原帖由 wong5732 於 2009-11-23 17:27 發表

PASS左
唉~~
hi~ 我做哂
請先確定防火牆及防毒已關 , 若果都係見唔到場既就入game 按

都係冇場

作者: wong5732    時間: 2009-11-23 17:30

引用:
原帖由 感人屁股 於 2009-11-23 17:28 發表

hi~ 我做哂

都係冇場

按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser ...
冇錯
我做好曬以上既野

都係搵唔到
作者: cheungka06    時間: 2009-11-23 17:30

幫我遠端呀 loading係咁彈
作者: 感人屁股    時間: 2009-11-23 17:30

冇場係咩野問題呢
作者: chanyau1125    時間: 2009-11-23 17:31

我岩岩玩到一半左右  冇啦啦彈左game  乜警告都冇彈
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 17:31

引用:
原帖由 kenzung2003 於 2009-11-23 17:11 發表
咁我應該點做呢=.=???
改左日期都唔得 ?
引用:
原帖由 維他♥奶 於 2009-11-23 17:11 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492662&ptid=168797][/url]
請問
玩完洗唔洗轉番=-=
點轉a_a
改window日期呢d唔駛我教啦係咪 ?
引用:
原帖由 john26 於 2009-11-23 17:12 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492670&ptid=168797][/url]
我個問題係  玩玩下會彈game

有冇解決方法??
改日期
引用:
原帖由 wallacejedi 於 2009-11-23 17:15 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492693&ptid=168797][/url]
load 左片都係彈

佢話steam not run =_= (用左置頂個方法)
重開steam
引用:
原帖由 維他♥奶 於 2009-11-23 17:18 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492716&ptid=168797][/url]
=-=
d人set左密碼我close左
之後唔見左個menu既=-=
我都有呢問題 =.= 最好唔好set pw住入左場先set
引用:
原帖由 藤原 於 2009-11-23 17:18 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492713&ptid=168797][/url]
希望板主能夠遠助...
暫時只希望可以玩到單機 。
(已download及安裝vlan版l4d2 , steam , vlan )
steam validation rejected 及 Loading 之後彈 Game 問題 都試過 亦都改左年份去2008。
但係開單機set好哂野 , loadi ...
ok , 我@你
引用:
原帖由 laputa119 於 2009-11-23 17:23 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492743&ptid=168797][/url]
彈左個視窗話Can't find background image materials/console/startup_loading.vtf
咁可以點搞
安裝唔完整 , 可以試下安裝多次跟我個教學唔好跳步
作者: light385    時間: 2009-11-23 17:32

我想玩單機戈時..無端端有人可以入到黎...佢唔入黎就冇事...一入黎就彈game...我想知道係咩事
作者: 感人屁股    時間: 2009-11-23 17:33

引用:
原帖由 light385 於 2009-11-23 17:32 發表
我想玩單機戈時..無端端有人可以入到黎...佢唔入黎就冇事...一入黎就彈game...我想知道係咩事
set 密碼囉~
作者: chanyau1125    時間: 2009-11-23 17:35

今次仲衰  一入game玩左1分鐘到.. 就彈左  我日期改哂2008年   個d

有圖睇[attach]56425[/attach]
作者: CoLDLY。sky丨    時間: 2009-11-23 17:36     標題: 回復 16# 的帖子

玩到..仲好順-.-
本來L4D2 Demo 版都玩到
但玩左幾日唔知點解冇神神就彈-.-
佢淨係入完人場之後即彈重機..
唔知點解-.-
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 17:36

引用:
原帖由 感人屁股 於 2009-11-23 17:28 發表

hi~ 我做哂

都係冇場

按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser ...
方便安排遠端嗎 ?
引用:
原帖由 wong5732 於 2009-11-23 17:27 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492769&ptid=168797][/url]

PASS左
唉~~
電腦配備唔關見唔到場事

你有無按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser入 ?

引用:
原帖由 light385 於 2009-11-23 17:32 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492802&ptid=168797][/url]
係咪用sv_lan 1個方法?
作者: chanyau1125    時間: 2009-11-23 17:36

引用:
原帖由 chanyau1125 於 2009-11-23 17:35 發表
今次仲衰  一入game玩左1分鐘到.. 就彈左  我日期改哂2008年   個d

有圖睇56425
有冇人知點解呀~_~
作者: 感人屁股    時間: 2009-11-23 17:36

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-11-23 17:36 發表

方便安排遠端嗎 ?

好方便
你幫我就最好~
作者: EDDIE6446    時間: 2009-11-23 17:38

引用:
原帖由 感人屁股 於 2009-11-23 17:36 發表

好方便
你幫我就最好~
pm msn比我
引用:
原帖由 chanyau1125 於 2009-11-23 17:36 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492825&ptid=168797][/url]

有冇人知點解呀~_~
你用過咩方法?
作者: s07252@calvin    時間: 2009-11-23 17:39

我load完入人地場3秒即彈... 己改日期10月29
作者: funfun05    時間: 2009-11-23 17:39

已經改左日期 唔用多核心 用晒所有破解 +防彈
eddie 幫幫手
作者: john26    時間: 2009-11-23 17:44

我係彈game無錯誤信息

就咁彈出去

我係遊戲中玩玩下會彈

改左日期, 無用
作者: kenzung2003    時間: 2009-11-23 17:44

改左都唔得=.=
不過就無ho 死係到 禁唔到囉=.=
作者: chanyau1125    時間: 2009-11-23 17:45

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-11-23 17:38 發表

pm msn比我

你用過咩方法?
我用vlan版既-.-  我用過(解決) Loading 之後彈 Game 問題[/url]  入面個2個野...  破解左steam 日期又改左  
係vlan到入game 唔分一分鐘就彈埋-.-
作者: laukaiyiu2008    時間: 2009-11-23 17:45

我正係玩唔夠5分鐘彈game.
作者: chanyau1125    時間: 2009-11-23 17:46

引用:
原帖由 funfun05 於 2009-11-23 17:39 發表
已經改左日期 唔用多核心 用晒所有破解 +防彈
eddie 幫幫手
我同你都係一樣~_~
作者: william1551    時間: 2009-11-23 17:52

我先thx先
我唔知做咩用盡所有最新防彈方法 - - - 仍在遊戲中途彈game
用曬你d方法都係咁=_=  重有我唔知做咩係steam到.....我的遊戲入面唔見有l4d2....
不過我steam係破解左同下左l4d2..都冇....
次次玩單機同人連線都係唔得T^T/..佢會自己彈......
我正左佢年份做2008都係咁=_=
重有我裝VLAN個L4D2果時唔知做咩佢有講左句咩(47.....唔知咩咩咩)
[email protected]
上面果個係我MSN
THX EDDIE6446 大大T^T
作者: 雞雞=]    時間: 2009-11-23 17:52

頭先改左10月22玩到的"
but,,,過左一關!!冇事!!依為得左,,好開心(ya)"點知再過多關都系彈!!灰到
作者: hinpacca    時間: 2009-11-23 17:58

btw 日期已改 多核心已關 人物可選 十幾秒之後彈game
作者: garyyung36    時間: 2009-11-23 18:00

點解我會彈 no permission to run left 4 dead 2既 -,- thx
作者: ivanszto    時間: 2009-11-23 18:01     標題: Loading 之後彈 Game 問題

Loading 之後彈 Game 問題
作者: laukaiyiu2008    時間: 2009-11-23 18:05

日期根本不是解決方法..
.....
作者: samuel94105    時間: 2009-11-23 18:14

單機解決方法
按下"~" 鍵 然後打
sv_lan 1  跟住按ENTER ???????????????即係點help!!!!!!!!

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0