標題: 傑少v3v 我吊9你呀 死傻仔屈9我mh 我俾埋rp你睇 [打印本頁]

作者: killerkin999    時間: 2009-10-6 17:19     標題: 傑少v3v 我吊9你呀 死傻仔屈9我mh 我俾埋rp你睇

場又係你開  被人打爆左就話人mh 仲狂踢人
個on 9愛影.阿煒 又係傻既 無啦啦屈9我
有埋RP 你慢慢睇下我邊到有mh到[attach]51242[/attach]
作者: 傑少v3v    時間: 2009-10-7 17:15

mh 可以睇rp 睇到既? 我笑lo

同埋你用語小心d 我有咩事 我第1個搵你  係又話人on 9 唔係又話人on 9 你就真係有問題
作者: 小羅米    時間: 2009-10-7 20:38

999比人踢左之後到我做鬼
我玩左2埸,2場都做鬼,第1場好快玩完,佢地讓我
mh我就唔識點睇
第2場傑少v3v 佢d木會有時無那那幾千幾千咁升
我有rp,不過有冇人教下點放
作者: killerkin999    時間: 2009-10-8 13:18

引用:
原帖由 小羅米 於 2009-10-7 20:38 發表
999比人踢左之後到我做鬼
我玩左2埸,2場都做鬼,第1場好快玩完,佢地讓我
mh我就唔識點睇
第2場傑少v3v 佢d木會有時無那那幾千幾千咁升
我有rp,不過有冇人教下點放 ...
哦 原來屈人mh  自己用mh  成日死狗哩 傑少v3v
你有乜事咪黎搵我囉 死傻仔 黎丫

我教你點放RP
首先開新貼 之後果到有上傳附件  按瀏覽果到 之後禁返去WAR III既file到 再去replay就望到架la
作者: killerkin999    時間: 2009-10-8 13:21

引用:
原帖由 傑少v3v 於 2009-10-7 17:15 發表

同埋你用語小心d 我有咩事 我第1個搵你  係又話人on 9 唔係又話人on 9 你就真係有問題
死傻仔 你緊係唔知rp可以睇到mh啦 如果rp都睇唔到mh d人唔洗用rp啦 你話你係咪on 9仔^^
我對你用語唔洗小心d 你而家大我呀 你有乜事黎搵我阿 我怕你有牙呀?死白痴
我鬧你on 9緊係有原因架  無啦啦屈9我mh 仲吊9我 踢我   我唔鬧你on 9? 我睇你呢件垃圾先係有問題
作者: ●PinK_x森美    時間: 2009-10-8 16:19

綜合版區開設抱怨區
給予各玩家發洩的地方
亦請大家理性地發表言論
作者: 小羅米    時間: 2009-10-8 22:55     標題: 回復 4# 的帖子

咁回覆人係咪放唔到rp咖??(好似宜家咁)
作者: Badkiller    時間: 2009-10-8 22:55

引用:
原帖由 ●PinK_x森美 於 2009-10-8 16:19 發表
綜合版區開設抱怨區
給予各玩家發洩的地方
亦請大家理性地發表言論
嗯嗯,森 說得好
作者: killerkin999    時間: 2009-10-8 23:49

引用:
原帖由 小羅米 於 2009-10-8 22:55 發表
咁回覆人係咪放唔到rp咖??(好似宜家咁)
你引用人地說話果陣就會望到瀏覽
作者: 小羅米    時間: 2009-10-9 00:16

引用:
原帖由 killerkin999 於 2009-10-8 23:49 發表

你引用人地說話果陣就會望到瀏覽
傑仔冇那那多木@o@
作者: 愛影。揚仔    時間: 2009-10-11 12:23

到我出聲la..

係e件事上邊 你地個rp根本係有問題  我down左個rp根本都睇唔到 -.-  唔知你地出錯左  定係我自己的問題..

仲有  我根據樓主係帖入邊的內容 係提及到我地的團員呀煒 屈你地唔知邊個mh

但你地有冇諗過 當你玩更的時候  有一個人出現類似bug的行為 而你又味睇rp  你會唔會話佢bug呀 -.-  所以我本人覺得

呀煒係佢味睇rp個陣時係絕對有理由話你地係mh  但係始終我都係味睇你地帖中所提及到的rp  所以 以上係我個人的意見

希望樓主可以搞搞你地個rp  ..

仲有樓主你的用語好有問題 唔該你注意一下...
作者: 愛影。揚仔    時間: 2009-10-11 12:23

引用:
原帖由 傑少v3v 於 2009-10-7 17:15 發表

齊實rp入邊 係可以睇到人地有冇mh的
作者: 愛影。揚仔    時間: 2009-10-11 12:29

引用:
原帖由 killerkin999 於 2009-10-8 13:21 發表

死傻仔 你緊係唔知rp可以睇到mh啦 如果rp都睇唔到mh d人唔洗用rp啦 你話你係咪on 9仔^^
我對你用語唔洗小心d 你而家大我呀 你有乜事黎搵我阿 我怕你有牙呀?死白痴
我鬧你on 9緊係有原因架  無啦啦屈9我mh 仲吊9我  ...
第一: 人地唔識睇mh 唔一定係傻仔  咁我問你一條大學的問題 你答唔到 你係唔係傻仔呀 ..
第二:正常人都有牙嫁la  傻仔 -.-  唔識就去讀下IS  la -.-
第三:你自己係帖入邊又話係呀煒屈你mh  但係你又話佢又屈你mh 所以唔該樓主你清楚d講野la..
作者: 愛影。呀煒    時間: 2009-10-11 14:17

個rp都睇唔到
作者: 愛影。揚仔    時間: 2009-10-11 16:25

樓主又潛水...
作者: 小羅米    時間: 2009-10-11 18:42

唔會咖,我果個都唔得?
樓主果個我冇睇
我果個只係講傑仔無那那多木左,一開始已經1千,比其他人多
我係睇過自己rp先post出黎
作者: 愛影。揚仔    時間: 2009-10-11 19:41

但係真係睇唔到....
作者: killerkin999    時間: 2009-10-11 22:34

引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 2009-10-11 19:41 發表
但係真係睇唔到....
我自己睇返都睇到 小羅米果個我都睇到
你乜都睇唔到 你就收皮啦 講咁多廢話
打晒隆通咁 RP睇唔到人地MH  係因為果場我無mh姐
本身話人地就要放RP出黎俾人睇架啦 你有冇腦架? 無d常識出黎吊9人 你呢個團長都被人吊得唔少啦
作者: 愛影。揚仔    時間: 2009-10-11 22:52

引用:
原帖由 killerkin999 於 2009-10-11 22:34 發表

我自己睇返都睇到 小羅米果個我都睇到
你乜都睇唔到 你就收皮啦 講咁多廢話
打晒隆通咁 RP睇唔到人地MH  係因為果場我無mh姐
本身話人地就要放RP出黎俾人睇架啦 你有冇腦架? 無d常識出黎吊9人 你呢個團長都被人吊 ...
你一定睇到小羅米果個嫁LA  因為物以類聚     你唔信味問下其他人囉

仲有呀 正常的RP入邊係有下載次數  但係你果個根本係無 -.-

就算打唔打隆通  你的語文水平又味係一樣咁低  面對現實LA

本身話人地就要放RP出黎俾人睇架啦 你有冇腦架?<<我有咁話你咩 -  -  唔好屈得就屈

無d常識出黎吊9人 <<我幾時有吊你呢  又係到屈人

你呢個團長都被人吊得唔少啦<<我只係比你吊過 -.-  

論禮貌你比我低  論語文水平你比我低  -.-  小朋友 你小幾呀 - -

作者: killerkin999    時間: 2009-10-12 01:22

引用:
原帖由 愛影。揚仔 於 2009-10-11 22:52 發表

你一定睇到小羅米果個嫁LA  因為物以類聚     你唔信味問下其他人囉

仲有呀 正常的RP入邊係有下載次數  但係你果個根本係無 -.-

就算打唔打隆通  你的語文水平又味係一樣咁低  面對現實LA

本身話人地就要放 ...
物以類聚 你想講咩?
鬧人語文水平低 你好高咩? 我唔覺wor 我覺得你低過我wor 面對咩現實阿?
我話你俾人吊9 你話你淨係被我鬧過 我上次見人都鬧得你好爽架 係人地個區到開板規  笑到我死
你以為你係總板主呀?你咁勁 係全部區開晒板規呀 傻仔 哈哈 被人吊到出晒面 仲話已解決 你自己都無面啦 我廢事黎話你咋   你而家咁9夠彊出黎話人?
我吊9個傑少 又關9你事 我話個阿煒有份屈我姐 但係我主要都係吊9個傑少 你黎做嫁娘做咩?你好鐘意多事咩?
我又黎理下你d野呀 以後你鬧人 我黎鬧你  以後人鬧你 我黎鬧你 睇下你煩唔煩

第二:正常人都有牙嫁la  傻仔 -.-  唔識就去讀下IS  la -.-← 你咁樣唔叫吊9我呀?
咁我都唔叫吊9你啦 傻仔

你自己有放過RP 話人地bug啦  就即係你自己係到唱反調
話rp睇唔到人地mh 你自己又post出黎話人 你知唔知咩叫mh架  無啦啦多錢食書果d叫mh 唔係bug 死廢柴
唔回你又好似你威晒咁 一下開3個post 你要回 我次次同你回 慢慢同你嘈 你要做嫁娘多事 你以後開post 我都做嫁娘嘈下你

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0