標題: 玩唔到~! [打印本頁]

作者: 2037142    時間: 2009-9-29 18:29     標題: 玩唔到~!

我以經更新左 Left 4 Dead .. (以vlan更新檔更新過L4D之後 在桌面會有一個紅色的Left 4 Dead捷徑)
我按在桌面會有一個紅色的Left 4 Dead捷徑開始啟動遊戲就出左

我按左Enter之後出左這個

4.安裝Left 4 Dead
於steam目錄底下建立steamapps資料夾,將left4dead.rar 內的檔案解壓到steamapps目錄底下
我唔明left4dead.rar 係邊到..?

作者: 2037142    時間: 2009-9-30 07:34

有冇人可以幫幫我~!!....
作者: EDDIE6446    時間: 2009-9-30 08:31

引用:
原帖由 2037142 於 2009-9-29 18:29 發表
我以經更新左 Left 4 Dead .. (以vlan更新檔更新過L4D之後 在桌面會有一個紅色的Left 4 Dead捷徑)
我按在桌面會有一個紅色的Left 4 Dead捷徑開始啟動遊戲就出左
[attach]50411[/attach]

又係置頂帖有既error

正常壓縮檔入面應該有呢個Folder, 搵唔到既麻煩你下載置頂果個主程式

作者: steve080812    時間: 2009-9-30 08:55

係唔知點解今日起身7:30到現在都玩唔到...昨天都明明玩到??我都想知乜事呀??
作者: 2037142    時間: 2009-9-30 16:22

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-9-30 08:31 發表

又係置頂帖有既error

正常壓縮檔入面應該有呢個Folder, 搵唔到既麻煩你下載置頂果個主程式
我到係跟佢這樣做...
6.破解Steam
將cracked.rar解壓 抽取undeadpatch333.exe 放入steam目錄底下,將它開啟 然後它會提問(y/n), 2次都輸入y,最後它破解成功會顯示enjoy等等字眼
破解Steam 時到冇 顯示enjoy等等字眼  佢自己關左..又係咩問題..?
作者: 紀敏    時間: 2009-9-30 16:28

引用:
原帖由 2037142 於 30-9-2009 04:22 PM 發表

我到係跟佢這樣做...
6.破解Steam
將cracked.rar解壓 抽取undeadpatch333.exe 放入steam目錄底下,將它開啟 然後它會提問(y/n), 2次都輸入y,最後它破解成功會顯示enjoy等等字眼
我破解Steam 時到冇 顯示enjoy等等字眼 ...
熄左STEAM先至破解
作者: 2037142    時間: 2009-9-30 16:44

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-9-30 16:28 發表

熄左STEAM先至破解
我有熄STEAM...
1.

2.

3.

我打多次y.  佢自己關左
作者: Nightmare夢    時間: 2009-9-30 16:59

引用:
原帖由 2037142 於 2009-9-30 16:44 發表

我有熄STEAM...
1.

2.

3.

我打多次y.  佢自 ...
佢話你冇左STEAM.DDL,,你不如諗下你係咪del錯野
作者: 2037142    時間: 2009-9-30 17:20

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-9-30 16:59 發表

佢話你冇左STEAM.DDL,,你不如諗下你係咪del錯野
佢話我冇左STEAM.DDL...係唔係我放錯地方
我到冇Delete過野...~!
作者: Nightmare夢    時間: 2009-9-30 17:29

引用:
原帖由 2037142 於 2009-9-30 17:20 發表

佢話我冇左STEAM.DDL...係唔係我放錯地方
我到冇Delete過野...~!
你有冇將crack入面所有檔放晒入steam入面呀!?
作者: qazaqaz123    時間: 2009-9-30 17:31     標題: 回復 9# 的帖子

你係放錯地方lo~見到你桌面個個野lu~
見唔見到個圖話係steam個目錄下呀?
作者: 2037142    時間: 2009-9-30 18:28

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-9-30 17:29 發表

你有冇將crack入面所有檔放晒入steam入面呀!?
我冇將crack入面所有檔放晒入steam入面呀..
我只係把 UnDeadPatch333 複製多個放係steam下面~!(undeadpatch333.exe 放入steam目錄底下)

於steam目錄底下建立steamapps資料夾,將left4dead.rar 內的檔案解壓到steamapps目錄底下
這個我唔明left4dead.rar係邊到..
作者: 2037142    時間: 2009-9-30 18:29

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-9-30 17:31 發表
steam個目錄下唔明放係邊到..?
steam個目錄下...??
作者: 2037142    時間: 2009-9-30 18:32

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-9-30 17:31 發表
我d野係這樣放
作者: 2037142    時間: 2009-10-1 17:43

steam個目錄下唔明放係邊到..?
steam個目錄下...??

有冇人教教我..~!
作者: qazaqaz123    時間: 2009-10-1 17:55

唔好再連貼
有人答你就自然會有人回你,
你係咁講有冇人教教我
有冇人幫幫我都冇用嫁,會有野出黎幫你?
steam目錄下,姐係你裝steam既file到呀!
目錄呀!!明唔明呀???????????
作者: xtream    時間: 2009-10-1 22:18

明顯地就係你放錯位啦...你要將個undeadpatch333放去你裝steam個資料夾到,先可以破解到,重要係閂左steam先好破解.
作者: Nightmare夢    時間: 2009-10-1 23:29

睇返你上面d回覆,都係算喇,我幫你整,我講完對你都係冇咩幫助

你add m群msn:[email protected]

add完我得閒幫你整

並且警告切勿再連帖,再有扣分,請善用編輯功能

作者: zxc5354    時間: 2009-10-3 10:18

你禁下Ctrl+Alt+Delete 看看吧- - 處理程式有沒有一個叫做steam.exe 的

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0