標題: 唯一見過既神人.! [打印本頁]

作者: bibiben323    時間: 2009-9-7 18:18     標題: 唯一見過既神人.!

個個神人係叫 -`In_aR*funG =)''    <<,神到比人話外掛,如果大家有機會見到佢,你地一定話佢外掛,我有次見過佢打sweet 炒到1打10 先平手... 屈機嫁- -
作者: kaho12123    時間: 2009-9-7 18:19

唔多覺佢勁
作者: bibiben323    時間: 2009-9-7 18:24

因為可能你唔夠佢做你就話人外掛- -,,但係如果你同佢玩得耐你就唔係咁講嫁啦- -唔好少少野係到嘈
作者: 幸運Fx    時間: 2009-9-7 18:26

見過...感覺冇乜野...
你睇清楚先回覆啦朋友...
邊個有嘈..文盲??
作者: bibiben323    時間: 2009-9-7 18:28

我搵佢同你挑囉咁好野,你收皮啦話人文盲咁你係咩,你唔識睇字呀,唔係話你勁好似自認勁友咁,搵日叫佢同你收皮啦
作者: KraiN.    時間: 2009-9-7 18:35

引用:
原帖由 bibiben323 於 2009-9-7 18:28 發表
我搵佢同你挑囉咁好野,你收皮啦話人文盲咁你係咩,你唔識睇字呀,唔係話你勁好似自認勁友咁,搵日叫佢同你收皮啦
唔好用粗口-_-" 罵戰唔應該係公眾地方展開,佢係咪外掛,你有冇確實既証明先?
作者: bibiben323    時間: 2009-9-7 18:46

我直覺上佢唔係外掛,但係有唔少人都知佢唔係外掛,但係你知唔知點解個個都話佢外掛==?,上次我見到好多人話佢外掛- -,跟住d人ban左佢,1個ser 踢,又到第2個ser 踢,跟住個個都覺得佢係外掛,就係一個吳會,我咁根定佢唔係外掛,你同佢玩得耐就知,你開頭你會覺得佢怪怪地..
作者: KraiN.    時間: 2009-9-7 18:48

引用:
原帖由 bibiben323 於 2009-9-7 18:46 發表
我直覺上佢唔係外掛,但係有唔少人都知佢唔係外掛,但係你知唔知點解個個都話佢外掛==?,上次我見到好多人話佢外掛- -,跟住d人ban左佢,1個ser 踢,又到第2個ser 踢,跟住個個都覺得佢係外掛,就係一個吳會,我咁根定佢唔係 ...
但係我開頭同佢玩比佢爆勁多次頭._. 超遠凸頭位,但係我冇証明,所以我真係唔知係咪.
作者: bksam    時間: 2009-9-7 18:56

你見佢真人玩CS,並見到佢冇用外掛?

佢pro得制,呃左你炸 醒喇喂
作者: kaho12123    時間: 2009-9-7 19:10

引用:
原帖由 bibiben323 於 2009-9-7 18:24 發表
因為可能你唔夠佢做你就話人外掛- -,,但係如果你同佢玩得耐你就唔係咁講嫁啦- -唔好少少野係到嘈
我話佢外掛!?
我想扣你分 同 山埋你個post 囉
引起罵戰
作者: 網上恒結衣    時間: 2009-9-7 19:31

係勁既就玩哂steam喇

屈係vlan度托7咩

竟然可以用神去形容一個vlan仔   lol
作者: waynemarco    時間: 2009-9-7 19:41

我個次先見佢係個ser到殺3死6
雖然呢d分數不能作準...
但係佢係咪神人就真係見仁見智啦
作者: 小呆abc    時間: 2009-9-7 19:46

NPNT呀!!!!
作者: kaho12123    時間: 2009-9-7 19:49

樓主 你開得post講 更係有人比意見嫁啦
你咁接受唔到現實 咁你唔好開e個post 算
作者: yin4567    時間: 2009-9-7 20:38

我見過佢..... 佢唔係神 .. 係勁 唔係神.. 你知道咩叫神嗎@@?
作者: 火神鳥    時間: 2009-9-7 21:41

引用:
原帖由 yin4567 於 2009-9-7 20:38 發表
我見過佢..... 佢唔係神 .. 係勁 唔係神.. 你知道咩叫神嗎@@?
死左升天 就係神      <-- gag
作者: lee19952005    時間: 2009-9-7 22:30

比人話外掛有咩出奇 我都比人話過好多次
作者: hofung15    時間: 2009-9-7 22:32

sweet?
個團吾識打團戰,緊係比人抄
作者: chikit94    時間: 2009-9-7 23:42

樓主可能係-`In_aR*funG =)既分身
作者: MLR    時間: 2009-9-8 01:29

上邊果個gag正   9成9賣花讚花香
作者: 火神鳥    時間: 2009-9-8 06:16

引用:
原帖由 hofung15 於 2009-9-7 22:32 發表
sweet?
個團吾識打團戰,緊係比人抄
同我打-3-.. 我係sweet團-3-
作者: 黑夜。淫蟲    時間: 2009-9-8 16:24

fung....佢有咩勁唔應為佢夠sweet團打囉-.-
上次見佢玩都冇乜料一樣勁俾人殺殺人又唔算多
高手玩cs下下爆頭好出其咩勁人就係玩爆頭嫁啦唔係你死就我死嫁啦
冇乜特別
作者: ngchei214    時間: 2009-9-8 16:56

你見佢冇咩料?之前我see過到係,不過唔知咩是無啦啦感咩lo,我shift曬,佢走下走下無啦啦camp定,我d fd話佢係我出泥之前開左gun,唔好同我講佢-6
作者: 幸運Fx    時間: 2009-9-8 17:16

樓主的智障程度無人能及...
講兩句就咁大反應.你兩個搞斷背(?)
傷到你?? 當事人又唔係你
咁多野講乜 你叫佢出黎囉
笨實
作者: kksunny01    時間: 2009-9-8 19:20

引用:
原帖由 bibiben323 於 2009-9-7 18:46 發表
我直覺上佢唔係外掛,但係有唔少人都知佢唔係外掛,但係你知唔知點解個個都話佢外掛==?,上次我見到好多人話佢外掛- -,跟住d人ban左佢,1個ser 踢,又到第2個ser 踢,跟住個個都覺得佢係外掛,就係一個吳會,我咁根定佢唔係 ...
其實佢真係外掛 係你自己傻仔唔知姐 仲係到話神人 冇外掛會咁神  佢係上帝??含**粗口**啦
作者: kksunny01    時間: 2009-9-8 19:21

可能佢就係本人 係到話自己神人
作者: 幸運Fx    時間: 2009-9-8 23:00

作者: aesopq9577    時間: 2009-9-8 23:13     標題: 回復 1# 的帖子

sweet   team   10個???  好假..

如果真的10個就好啦    我會很開心  

次次同佢地玩都係得1-2個
作者: aesopq9577    時間: 2009-9-8 23:15     標題: 回復 18# 的帖子

你又知的??        沒wo  你就比人抄
作者: 幸運Fx    時間: 2009-9-8 23:54

樓主潛水
作者: freedom500    時間: 2009-9-20 02:43

你勁ge定倫係咩仙....仲有我地sweet團有無可能比佢抄呀-0-
作者: 惡魔の旋律    時間: 2009-9-20 07:06

無圖又無証明=3=
吾多人會信=3=
吾好為少少事而嘈
bibiben323你而經比人話係無品
作者: fateoscar    時間: 2009-9-20 09:10

我都有時比人話外掛A_A 試過係B底穿死B平台比人話外掛LOL... MY NAME : Oscar -v-
作者: kkpogghi    時間: 2009-9-20 09:32

,我有次見過佢打sweet 炒到1打10 先平手... 屈機嫁- -

我地sweet 有沒10個呀 ?????     all  oline ???? 打佢1個 你係咪kaikai 地呀
作者: Ev-forever    時間: 2009-9-20 10:29

我打到殺15死1都係咁話..
作者: simonb    時間: 2009-9-20 11:07

你地唔捶得人地勁就話人外掛.. 見個唔小
作者: a97444037    時間: 2009-9-22 20:52

路人一個唔好理我 ........
作者: 300供應商    時間: 2009-9-23 19:21

可能用外掛用到神不知鬼不覺呢!你看過佢真人玩先好講  拍片唔該。

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0