標題: 信長奇人奇事 [打印本頁]

作者: 手掌印    時間: 2009-6-30 11:56     標題: 信長奇人奇事

大家認住 【囂】喪膽呢位人兄
佢好勁 掛機掛左成場
完場前返黎話係出面睇緊戲 唔知入左黎
最記得係佢返入黎我地隊d人叫佢買裝黎
佢話分亨權俾佢用黎買裝(冇馬仔咩?過左數分鐘出唔到英但都有馬仔掛!?)
佐佐木上左去上路銘刀鋪就即刻俾人圍死
到完場前裝冇買到俾人..人又唔知死左去邊
我之前用朋友帳號佢又係同一個版本既藉口
咁巧合?真係剩掛機?還是25 俾人地做mh用?
連replay
最大嫌疑人係遊戲中既淺井(場主*[御影])
一開始佢開場 得我同埋場主仲有掛機神人
睇埋replay邊個最似MH就知道咩事
我怕唔識分係咪mh 麻煩搵高人幫忙睇下
如果我搵到我朋友帳號既replay會再補貼
作者: [S.W.A.T]木馬    時間: 2009-6-30 12:35

這個團沒改錯名啊   真的好囂  吧死人口
作者: [COMmeNT]枰杋    時間: 2009-6-30 12:45

條友玩槍神 一路嘈 話隻果心吾識玩 輔吾到 又吾比視野
作者: 亂舞_奶媽    時間: 2009-6-30 14:01

囂團掛機神.w3g (2.2 MB)
2009-6-30 11:56, 下載次數: 3

replay
作者: 壯志驕陽    時間: 2009-6-30 14:02

佢係咪團黎架??
係既話就等我黎淨化佢
作者: CyBeR︱月    時間: 2009-6-30 14:17

囂......................................................
見一個淨化一個算zzz
作者: 7171    時間: 2009-6-30 16:29

唔小心入左場都情有可原

但之後d 事就唔方便講了
作者: 手掌印    時間: 2009-7-1 00:13

引用:
原帖由 壯志驕陽 於 2009-6-30 14:02 發表
佢係咪團黎架??
係既話就等我黎淨化佢
佢地係團掛-.-
見過好多個囂既名
作者: 手掌印    時間: 2009-7-1 00:15

引用:
原帖由 7171 於 2009-6-30 16:29 發表
唔小心入左場都情有可原

但之後d 事就唔方便講了
有冇咁多唔小心-.-
仲要係出面睇戲 唔小心入左game
之前我用朋友帳號玩又係咁..
用自己帳號玩又係咁...唔通係1個緣份-.-??
最猛料係佢2個唔小心既版本都一樣
可能遲d走場都可以講埋唔小心按錯制走場.唔小心拔左個插頭.唔小心踢到個關機制-0-
作者: 7171    時間: 2009-7-1 08:13

引用:
原帖由 手掌印 於 2009-7-1 00:15 發表

有冇咁多唔小心-.-
仲要係出面睇戲 唔小心入左game
之前我用朋友帳號玩又係咁..
用自己帳號玩又係咁...唔通係1個緣份-.-??
最猛料係佢2個唔小心既版本都一樣
可能遲d走場都可以講埋唔小心按錯制走場.唔小心拔左個插 ...
我話可能姐,唔信唔緊要

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0