標題: L4D 一名勁人کaþCat [打印本頁]

作者: wookayan    時間: 2009-5-15 00:51     標題: L4D 一名勁人کaþCat

我的偶像=3=

Part 1:
http://www.youtube.com/watch?v=B1KQ1BzD9LA

Part 2:
http://www.youtube.com/watch?v=PuUfmMxbvqE

多謝觀看!

作者: 紀敏    時間: 2009-5-15 00:59

佢隻tank個skin好型!!!
作者: edwardsaid    時間: 2009-5-15 01:10

個video 都cut 得幾正, 首nightwish 又幾岩feel
作者: simon05312008    時間: 2009-5-15 02:10

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-5-15 00:51 發表
我的偶像=3=

Past 1:
http://www.youtube.com/watch?v=B1KQ1BzD9LA

Past 2:
http://www.youtube.com/watch?v=PuUfmMxbvqE

多謝觀看!
果個明顯係你,就唔係你個fd
作者: wookayan    時間: 2009-5-15 02:44     標題: 回復 4# 的帖子

我自己叫کaþKa ...
他是我的師傅...(但唔算是=3=)
作者: Leonnardo    時間: 2009-5-15 06:11

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-5-15 02:44 發表
我自己叫کaþKa ...
他是我的師傅...(但唔算是=3=)
WTF!    Why don't have me,...!!!   FXXK
作者: ivan2673    時間: 2009-5-15 08:50

冇記錯佢應該係台灣人 ................. 卦 ............... 好似 ................ 係 ..............

不過 hunter 果方面唔算太突出 , 有好多動作 vlan人 都做得到 .....

用 shotgun 打雀係 ok o既 ,
不過大部分都唔係爆頭 ........ ><"
作者: 紀敏    時間: 2009-5-15 09:07

引用:
原帖由 ivan2673 於 2009-5-15 08:50 AM 發表
冇記錯佢應該係台灣人 ................. 卦 ............... 好似 ................ 係 ..............

不過 hunter 果方面唔算太突出 , 有好多動作 vlan人 都做得到 .....

用 shotgun  ...
都係果句.香港好多人都有米.關我咩事:'(
作者: met0426    時間: 2009-5-15 12:54

又一借刀? :o :o
作者: wookayan    時間: 2009-5-15 13:32

引用:
原帖由 ivan2673 於 2009-5-15 08:50 發表

用 shotgun  ...
我唔覺得好多vlan人都做到= =
不過佢係一個勁人.....
作者: No'1    時間: 2009-5-15 14:33

散彈既技術的確唔錯,但我覺得佢d對手好有問題
作者: kayan1201314    時間: 2009-5-15 17:13

hunter 戈邊吾算勁-_________-
作者: kelven243471    時間: 2009-5-15 18:56

不過用散彈打hunter果到我覺得好好笑
作者: RRCC    時間: 2009-5-15 20:02

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-5-15 00:51 發表
我的偶像=3=

Past 1:

Past 2:

多謝觀看!
= = 你是想說part嗎
作者: windsang    時間: 2009-5-15 20:23

我用連散先會咁做-.-通常都係推hunter算
我對自己既推功較比準確度有信心
作者: bbsfull    時間: 2009-5-16 12:20

打機打到要拜師學藝你都係第一個囉
作者: jason1048    時間: 2009-5-16 12:34

同佢打過普通模式一次......
如果4個人玩而你又唔夠50血的話
佢會用咪叫你唔好入Save Room.......

作者: wookayan    時間: 2009-5-16 12:50

引用:
原帖由 bbsfull 於 2009-5-16 12:20 發表
打機打到要拜師學藝你都係第一個囉
xD 佢係我見過最勁的人
作者: wookayan    時間: 2009-5-16 12:51

引用:
原帖由 RRCC 於 2009-5-15 20:02 發表

= = 你是想說part嗎
thank= =
打錯字= =7左lol
作者: wookayan    時間: 2009-5-16 12:52

引用:
原帖由 jason1048 於 2009-5-16 12:34 發表
如果你唔夠50血的話...我會team kill 你 A_A
作者: 紀敏    時間: 2009-5-16 13:44

引用:
原帖由 jason1048 於 2009-5-16 12:34 PM 發表
呢d野而家已經係正常人都唔駛人叫架喇
一係自己出去搵地方自殺.一係自己開口叫隊友殺死你

死完之後有返50血.拎多個血包.行路唔駛慢.有你著數.coop常識黎
作者: 我的小弟弟    時間: 2009-5-16 14:01

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-5-16 13:44 發表

死完之後有返50血.拎多個血包.行路唔駛慢.有你著數.coop常識黎 ...
我有次為左開"你想証明甚麼"呢個成就 ,
一直好地地 , 但去到第4關唔好彩打到紅血 ,
結果就o係安全門門口俾人一聲唔該都冇就掃死左 ............... /.\
作者: wookayan    時間: 2009-5-16 14:14

引用:
原帖由 我的小弟弟 於 2009-5-16 14:01 發表

結果就o係安全門門口俾人一聲唔該都冇就掃死左 ............... /.\ ...
= =
我都會講都唔講team kill d人
xD
作者: jason1048    時間: 2009-5-16 14:19

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-5-16 13:44 發表

死完之後有返50血.拎多個血包.行路唔駛慢.有你著數.coop常識黎 ...

我開Server好自由....
你地古靈精怪玩下野又好冇血就死都好....完全冇問題
搞破壞就實踢
作者: 紀敏    時間: 2009-5-16 14:40

引用:
原帖由 我的小弟弟 於 2009-5-16 02:01 PM 發表

結果就o係安全門門口俾人一聲唔該都冇就掃死左 ............... /.\ ...
如果你同人單聲話想解成就我諗點都唔會唔卑你解掛
引用:
原帖由 jason1048 於 2009-5-16 02:19 PM 發表

我開Server好自由....
你地古靈精怪玩下野又好冇血就死都好....完全冇問題
搞破壞就實踢
之不過唔係睇場主既呢    呢個已經係幾乎全部玩家的規舉

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0