發新話題

請問大家,巫王聯唔聯到機?

[Close]

請問大家,巫王聯唔聯到機?

大家試唔試呢?我試來試去都不可以在大廳見到人

引用:
原帖由 denniss 於 2006-12-15 02:00 發表
大家試唔試呢?我試來試去都不可以在大廳見到人
是不是你用了什麼免cd,英文版時用免cd是不能聯機,
所以中文版也應如此!

你是根據置頂帖的做法嗎?
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

冇問題wow~~~其實你約d人一齊打會好d...唔駛搵黎搵去咁煩

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-12-15 10:55 發表

是不是你用了什麼免cd,英文版時用免cd是不能聯機,
所以中文版也應如此!

你是根據置頂帖的做法嗎?
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1 ...
我都係唔得!!
我已經放回原來的 game.dat 和 lotrbfme2ep1.exe, 就咁行會出正常要放 cd 的畫面,
因為我用的是中文版, 所以我只 download 左你個 safedisc 和用 daemon tool 4.08HE 載入了你的最大鏡像,
可以正常入到遊戲, 但在大廳都是看不見我的朋友, 會唔會一定要用埋你個 game.dat 先得, 但你個是英文版,
我唔知用唔用到, 這裡有沒有人用中文版可以玩了聯機呢? 請幫個忙, thx!!

引用:
原帖由 denniss 於 2006-12-16 01:57 發表

我都係唔得!!
我已經放回原來的 game.dat 和 lotrbfme2ep1.exe, 就咁行會出正常要放 cd 的畫面,
因為我用的是中文版, 所以我只 download 左你個 safedisc 和用 daemon tool 4.08HE 載入了你的最大鏡像,
可以 ...
我fd用中文版同我英文版都對到................
見唔到人照道理唔關版本事,應該係關網絡事,

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-12-16 10:42 發表

我fd用中文版同我英文版都對到................
見唔到人照道理唔關版本事,應該係關網絡事,
須唔須要一定係 vlan 道選即時戰略(RTS)------魔戒II:巫王的崛起那裡才可玩,
但我之前玩魔戒: 中土戰爭II, 係綜合區域都玩到

引用:
原帖由 denniss 於 2006-12-16 11:45 發表

須唔須要一定係 vlan 道選即時戰略(RTS)------魔戒II:巫王的崛起那裡才可玩,
但我之前玩魔戒: 中土戰爭II, 係綜合區域都玩到
有專門區比你又唔用,走去用綜合

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2006-12-16 11:52 發表

有專門區比你又唔用,走去用綜合
看了以後的回覆‧‧‧
評語就一個「GAG」!

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-12-16 12:19 發表

看了以後的回覆‧‧‧
評語就一個「GAG」!
係la,咁不如整個vLan得綜合區........................

構想:

香港綜合區1
香港綜合區2
香港綜合區3
香港綜合區4
香港綜合區5
香港綜合區7
香港綜合區8
香港綜合區9
香港綜合區10

大陸綜合區1
大陸綜合區2