28 12
發新話題

唔知呢個玩家 - 超級逃犯做咩針對我?

[Close]
引用:
原帖由 黃杰 於 2017-10-9 19:42 發表
唔好在說會好一些...
都不是大問題
其實我開post係想問點解條友咁樣講野姐 ? 又唔係踩親佢條尾 睇番張圖同replays 我又唔係同佢講野 係佢自己一開波串我先 之後我都係話左佢一句 佢之後就同個場主fd講RE 跟住係咁踢我 佢話我有前科但又拎唔到證據 如果有拎證據證明到我打機果陣係咁串人 我會道歉 但佢又無證據 淨係識講句: 我遲早會拎到證據 正宗走住黎鬧

同埋有樣野好重要 佢同我一樣都成日玩侏羅記 我諗佢應該有好多個侏羅記玩家係佢朋友 如果佢係佢既小圈子度抵毀我人格  令到佢D 朋友信曬佢 但又無證據證明 第時開場見到我即踢 咁我好有可能以後好多個侏羅記場都無得入

我再講多次 我開post有2個原因 :

其一 . 想問下人點解呢個玩家 - 超級逃犯玩針對 ? 圖同replay有曬 我唔覺得佢既態度好過我幾多 你叫人走場就得 我鬧你一句就唔得 ?

其二 . 係想澄清番自己 因為有太多玩家太過睇表面 可能只會信超級逃犯既片面之詞 所以專登放圖同replay上黎證明自己同人地做左D咩 等人地自己睇下邊個岩邊個錯 唔想其他玩家誤會我 我由一開頭都講左話我口快話左佢一句係我唔岩 佢都仲話我態度惡劣 可見邊個主觀同邊個客觀

說者無心,聽者有意

我態度係差,極度唔鍾意粗口

如果你肯講少d難聽既野,我認真教無所謂

當然你想唔想再入係你自由,反正大把人開場
超級逃犯

引用:
原帖由 超級逃犯 於 2017-10-9 20:40 發表
說者無心,聽者有意

我態度係差,極度唔鍾意粗口

如果你肯講少d難聽既野,我認真教無所謂

當然你想唔想再入係你自由,反正大把人開場
我從來無諗過要去得罪人 我同場主講set錯mode係你自己加把口埋黎 仲要叫人走 係你自己挑釁人在先 唔怪得我講句粗口話你喎 講左一句就激嬲到你 你 EQ 都唔方高得去邊 我知你都係玩慣侏羅記 我都唔想得罪你 問題係你永遠覺得自己係高高在上 同埋永遠唔覺自己有問題 咁我諗你D朋友應該就你就得好辛苦下

不如我講埋你有咩問題喇 不過你睇完反唔反省就係你既事喇
一.之前你話自己番工見唔少人好似我咁比人鬧兩句就走(你認為) 但係我都只係話過你一句 之後你採取咩行動 ? 你係諗住踢我唔比我入場 你又何嘗唔係比人話完一句頂唔順就發脾氣果種人
二.話我成日串人 首先要比證據 其二 點解我會串你 ? 係因為一開波你叫我走場 呢一樣野你又係冇反省過自己 如果唔係你開我波先 我會話你 ?

三 . 希望你改善下你對人既態度 第時可能有其他玩家好似我咁真係唔識想問人一係你就用高高在上既態度同人講野 如果你自己主觀咁認為人地玩野唔係真心想問 到時又鬧番人轉頭 之後又唔夠人講 又去番自己個小圈子度講呢條友好串 只會顯得你好無用同低智商

我唔係想高高在上,但你既說話方式

真係令人感到不爽,你比人炸樹果次,

唔單止我一個,係集體咁搞你,你係說話有問題

我平時講求幫人不求回報

朋友辛苦,唔知佢地點諗,食飯講心絕對唔少人

人地對我既方式,你做初一我做十五
超級逃犯

引用:
原帖由 超級逃犯 於 2017-10-9 21:21 發表
我唔係想高高在上,但你既說話方式

真係令人感到不爽,你比人炸樹果次,

唔單止我一個,係集體咁搞你,你係說話有問題

我平時講求幫人不求回報

朋友辛苦,唔知佢地點諗,食飯講心絕對唔少人

人地對我既方式,你做初一我做十五 ...
廢話少講 唔該比證據 成日死淨把口

算數喇 打機啫
唔教咪自己研究點玩囉
冇話要玩到一式一樣嘅
F88版本玩到依家都仲係會成日死
玩得開心咪得

但其實好明顯 樓主都有問題   

引用:
原帖由 sam8dog8 於 2017-11-8 16:11 發表
但其實好明顯 樓主都有問題   
笑左 你咩事 ? 我記得同你玩過 你係咪果個新手 唔識救我之餘仲要搞到自己比龍殺 跟住比我話兩句就懷恨在心 入我個post數我 ? 你話我有問題不如學下我放replay同cap圖比人睇證明下好冇 ? 其實我同超級逃犯之間既問題已經解決 我同佢之間唔會再有咩問題 唔知做咩又有人推番上黎 vlan既玩家真心好低質 永遠淨係識用把口當證據 如果你證明到我打機果陣係有問題 我會道歉 不過唔該你學下比證據先

我真身有同你玩過,樓主真係好煩,係咁講d **侮辱成份** 野,唉,你係度我都費事入場,踢你都係正常

引用:
原帖由 236691031 於 2017-11-13 16:01 發表
我真身有同你玩過,樓主真係好煩,係咁講d **侮辱成份** 野,唉,你係度我都費事入場,踢你都係正常
唉 係呀 我都費事講多次 最後一次講 有證據證明我做錯野就拎出黎 冇就唔該收聲同理解下咩叫誹謗

28 12
發新話題