發新話題

依加嘅對抗已經係悲?

[Close]

依加嘅對抗已經係悲?

我先聲名自己唔係高手,但算過得去。。對方復活未都計得出嘅地步。但係依加真係太難玩啦。只要有人中bommer感覺就輸左一半嘅地步。以前中bommer根本可以無視,因為其他人都會幫你清屍。就算4人中bommer,只要其他特感死哂,一樣會向前跑。但係依加,我知其他特感死哂,自己中bommer向前跑,d屍等佢地幫手清。。但結果係到我睇到野時,佢地仲原地冇行過,就算有行過,但依然冇幫手清屍,最後我比屍圍住打。自己清完冇半血。之後d特感又出。。以前就算比bommer噴中都好有安全感。依加,好似自己一中bommer就等死一樣。。太冇安全感。。仲要佢地次次都連中特感,有時我想救都救唔倒。。子彈50粒,救1個都清廿粒。3個中哂,叫我點救?好似d人真係唔會對付特感一樣,中左先救咁。。以前根本好難連中3元,依加成日見。。對tank又係,以前閃開tank3拳左右嘅,隻tank就會比我地圍死。依加閃4拳之後係比人捉哂自己人,自己等死。。為左易救人。我已經用追擊槍,但係次次都救到換彈冇得救第2個。又要留住子彈救人,所以唔用得近武。點知冇近武就比屍圍。以前冇近武就冇,隊友清得好根本唔洗近武。追擊手主要做係救人同殺特感,清屍係自己友去清,冇特感就用銀雞清屍。但依加全要自己做。唔用追擊槍又救唔倒遠嘅人,因為得你去救,佢地第1樣唔會救人,而係清左自己身邊d屍仔先。。感覺依加玩對抗,太冇安全感。當真唔變葉問打10個就等死。。好難玩

以前d人做幸存者太勁,做屍可以亂黎。但依加,好難可以見4人安全室。明明tank死左又仲有唔小血嘅必定4人安全室,但好奇怪就係唔知點解佢地可以掉番轉tank死左,但係就立即比人打死全隊禁搞笑囉。。依加d人輸25分都可以走場嘅。。就好似大雨第2關咁,輸200分。如果佢唔走場嘅就可以反勝,因為大雨最有睇頭就係第三關開始。如果打倒秒殺你又冇比人打秒殺,基本反勝在望。點知走左個,洗唔倒獨臂出黎。秒殺位都冇得打。。需然tank秒哂佢地,但係少左個。而1開始明知草林會比佢地打都行哂入去,唯有根入去,搞到又無啦啦死左個。佢地就有口水有獨臂,唯有我先上同隻獨臂鬪身法,當然係我贏啦,唔係嘅拎外果個會都走場。但係3個根本冇得打。。最後佢地都係走哂場。

以前同閉眼,翼佢地一隊打對抗。真係未試過話唔可以4人安全室。同佢地一隊自己d反應都快10倍,小左好多無謂野阻住,要救人話禁易。通常未扣血就救左。。依加點樣快去救人都必唔見血。。好似完全唔係果皮嘅感覺以前就算只有閉眼入隊,就算帶住2個新仔打對抗,一樣可以好有隊形,完全係高手打對抗嘅感覺,最起碼唔會怕bommer先。依加好似只要一中bommer就會比屍圍。我玩禁多對抗都未試過特感死哂但中bommer係要怕嘅。。。

樓主!其實我覺得係依家D人唔識玩對抗姐!遇bommer,spitter,charger,smoker唔駛驚!基本上同屍仔冇乜分別;但遇tank就唔同啦!一定要其他人斬tank,剩低一個9冲賺分!
darkflameblasterF

引用:
原帖由 DZ0071 於 2016-1-20 08:10 發表
樓主!其實我覺得係依家D人唔識玩對抗姐!遇bommer,spitter,charger,smoker唔駛驚!基本上同屍仔冇乜分別;但遇tank就唔同啦!一定要其他人斬tank,剩低一個9冲賺分!
正常如果以前d高手玩嘅,呢d特感都當屍仔。tank嘅話,1個9沖冇用,分數唔大,除非個個弱雞就有可能賺倒分,否則都係諗計殺死隻tank,4人再打過關會更好。因為你隊友如果死得早,就算你跑哂成場,可能都係得百幾二百分,人地全人類係70%左右位置死哂都會高分過你。一係就4人狗沖,1係就殺tank。一定唔可以單人狗沖,賺唔倒幾多,除時偷雞唔得食渣米。

講起來....有D國外玩家會玩到成過2千幾百分.....

我心想....

[有病的....]

回復 6# 的帖子

世事無奇不有,一隻GAME有唔同既人玩!緊係有叻人同廢柴啦!

話説,我己經返歸!不過基本上就唔會再洗版啦!(教唆他人洗版例外)

識玩嗰批都上流晒steam 上steam打啦 可以俾各位一展身手

做潛水員o個位咪出聲!

引用:
原帖由 katat1 於 2016-1-22 21:25 發表
講起來....有D國外玩家會玩到成過2千幾百分.....

我心想....

[有病的....]
2千幾分唔難。。以前我同閉眼,翼佢地1隊甚至試過3500滿分過哂。點講呢,佢地勁到聽聲就知位嘅地步囉

引用:
原帖由 cowhead51 於 2016-1-25 16:34 發表
識玩嗰批都上流晒steam 上steam打啦 可以俾各位一展身手
steam點連線對打?我都想比高手教訓下我。否則我對抗唔會有進步。。

上steam打要正版 有左game之後咪加steam group, pro既人大把 學到既野好多
btw steam好多人玩promod 大家唔洗驚冇對手

回復 12# 的帖子

咁快D去steam啦!

話説,horseface幾時入VLAN啦!

發新話題