發新話題

Tanker01入侵l4d2板區討論區至伺服器,各廢文引人串嘴之集中帖

[Close]

Tanker01入侵l4d2板區討論區至伺服器,各廢文引人串嘴之集中帖

============================================================================
好啦!我依家逐個事回POST啦!1.入人地個場既問題

首先,柏斯個場既問題引用:
原帖由 johng0102 於 2012-12-24 13:06 發表
3) 新插件(請睇下文)
近日(都已經好耐下)發現,有玩家不敵D屍而死,然後用disconnect -> connect既方法來「快速重生」
現已編寫新插件,記錄死後登出之玩家,當該玩家一定時間內重新登入時,插件會殺死該玩家

因為你個場的包 ...

引用:
原帖由 stblackknight 於 2013-2-26 01:40 發表
請場主約制一下經常到 Laputa 場的玩家
例如找其他人 admins 作副場主控制一下場面
主動 kick 那些垃圾級的玩家 (狂 tk 其他玩家的)
起碼別令那些垃圾級的玩家, 別以為可以在 Laputa 恣意妄為
(P.S. 那些不知所謂的 ...

引用:
原帖由 yung子 於 2013-3-8 20:02 發表
有少少意見..希望唔好介意有時玩你既場..會有3,4個咩MD團隊..我唔太記得個名..
可能都係你地一群..
佢地開MIC傾計都冇所謂..
但有次我唔小心開槍射到會響既車..
佢地幾個突然狂開槍射我..
但當時唔知咩事..我就問做 ...

引用:
原帖由 WC9595 於 2013-3-12 20:55 發表
MD團既人係比較霸道,
至於你港既情況(俾人射),
係所有SER都會有既,
當SER主無訂下RULE既時候,
玩家(玩緊既)就會自己訂下一D暫時RULE,
要求後來既玩家遵守,
不過你港完SORRY之後,
一般人都唔追究既!
PS:大家小心一個 ...

引用:
原帖由 人格分裂 於 2013-3-19 18:31 發表
靚仔你開得太多場了
搞到lag機甚至 buffer overflow in net message
建議你關梗幾個

引用:
原帖由 KitKitTo 於 2013-10-27 08:32 發表
你d ser 玩一般本身已經難玩
仲要強制進階或以上
唔識路同唔夠人玩真係死得

引用:
原帖由 Renov 於 2013-12-7 00:58 發表
我剛剛玩UH 非官方場, 冇啦啦比人VOTEKICK
為左比個FRIEND入就KICK人, 完全係小圈子
好唔公平.
P.S.基本上玩U1同UH既人全部都係小圈子
SOSAD

引用:
原帖由 -waI=) 於 2015-8-25 17:52 發表
咁姐係後面既人都唔洗理..
附近比建築物擋左睇唔到既唔洗理..
有得開門救人都唔洗理
唔識路行錯既又唔洗理
唔開mic訓左就等收皮
防狗衝變賣隊友 ...

第二,玩具場既問題引用:
原帖由 zzz33369369 於 2013-9-26 21:14 發表
玩具,你戈SER無平衡尼樣,
但係你一再指明兩隊應該要達致平衡,
可惜,我睇唔到,
26/9既嘉年華,
一開始,就好唔平衡,開左ALLTALK,我叫D人唔好行,
因為兩對唔平衡,係好唔平衡,但係對面唔理我,
開9左,跟住我就走人...
註: ...

第三,法頓場既問題引用:
原帖由 dedric1995 於 2010-12-17 23:10 發表
你好 Fai,近日係你個SER
發現了一位小學  雞
個名大約係 kikiki.....
話自己200lv好勁
不停用法師嘅火球術轟炸你個SER
令你個ser好lag, 有d仲彈game
令部分玩家十分不滿
希望Fai 你可以跟進一下:lovel ...

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-12-19 15:39 發表
可唔可以整到Tank無咁震
d Tank震到我痴線= =
可唔可以加個降落傘= =
Tank打到人勁高 落返來一係死一係倒地
同埋如果同時有3~5隻Tank死 d落石搞到個Ser勁lag= =
呢家人類d技咁勁 會唔會整到特感好廢..
仲有法師冰技  ...

我就唔CAP哂啦!自己去睇!
============================================================================================

我只能回你這種_街人物(Tanker01)

咪能玩過既場咪能來搗亂

份哂識哂D野咁,你咁勁你來開個正版server吊你

人地場主點做野唔洗你理既,你理好你自己先

一堆廢文+引人串嘴的行為

你要玩呀吧?
好!!!
我陪你玩,玩大D,玩大去,慢慢捉你落來

發新話題