27 12
發新話題

最後一次發言

[Close]

回復 13# 的帖子

使唔使出多重影分身之術。等我逐個覆先,首先係龍舞。

回復 14# 的帖子

改檔當然係改收招時間同攻擊範圍,唔係改咩?不過呢把刀同呢把劍都叫改過,唉你話事囉。

至於火柴同S劍,我印象仲停留係好耐以前,你大概要搵返近幾年既片等我睇過先俾到感想。

回復 15# 的帖子
tl;dr

回復 17# 的帖子

刀明顯改啦  
你用原檔上a 可以斬到地下 而且係男角斬女角
我即刻收聲

人地一路都話劍係按精
你邊隻眼睇到人地話劍改檔?

繼續吹啦外掛仔

你洗乜俾感想嫁
反正你都唔識睇嫁啦
改檔睇到冇改
按精睇到變改檔

引用:
原帖由 watashiwangdesu 於 2014-4-19 21:03 發表
改檔當然係改收招時間同攻擊範圍,唔係改咩?不過呢把刀同呢把劍都叫改過,唉你話事囉。

至於火柴同S劍,我印象仲停留係好耐以前,你大概要搵返近幾年既片等我睇過先俾到感想。

回復 15# 的帖子
tl;dr ...
首先 vlan唔係無人之地
無玩流劍可以仍然關注流劍ok?

呢到無人係分身,或者定係你就係好多分身?

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
不過呢把刀同呢把劍都叫改過,唉你話事囉。
首先,唔該你睇清楚個樓主講咩,佢係話劍=按精,唔係改

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
不過呢把刀同呢把劍都叫改過,唉你話事囉。

另外,除非你解釋到

5:48-5:53左A點解可以斬到 訓係地下既女角 , 如果唔係我都只能話你唔識睇

仲有12:13 你有眼既自己睇清楚刀AA咩事

再講,你話呢到分身...我睇既情況係..明顯係你自己**侮辱成份**左...比人圍插
然後你覺得全部係分身

好熱鬧 XD
我表示沒玩過這遊戲
斬空氣都能擊中人 這就是改檔?
其它我就似懂非懂 支持踢穿改狗
話說好似很好玩..又點沖動想入坑

反劍二連都係靠鹹魚翻身,自己又睇唔到自己係咪翻身;中一刀咁大把就話改檔,你都冇第二個point架啦,你有新料再黎留言,都一把年紀有乜好嘈。

二娘係唔係改檔真係唔關我事,不過你拎兩段咁既野就話人改檔,都唔知當唔當人玩過流星。

回復 22# 的帖子

你既言論同冇玩過流星冇分別
知唔知反劍 彈屍既原理係乜??????
係動作既幀未完結,但係有人打到佢,跟住就會出現既一個bug

好簡單一段野就睇到晒隻改狗

中一刀咁大把就話改檔,你都冇第二個point架啦,你有新料再黎留言,都一把年紀有乜好嘈。 <<<<<<

見到e句野我忍唔住笑左
你個point係乜?你乜都唔識係到嘈只會突出你既無知,連刀彈屍都講到出黎
而且係中一刀???  你有冇睇晒成條片?
btw 你睇晒都睇唔出

回復 21# 的帖子

我建議你唔好入港台既坑啦
你入坑 只會撞到好多傻仔(好似某幾樓既人)同埋一堆外掛
如果你真係有興趣 可以私信我  我教你去互動平台玩
個到打擊外掛做得好好同埋人流都比較多

同埋香港台灣既人流少好多
而家已經俾批外掛狗玩到死城咁

引用:
原帖由 watashiwangdesu 於 2014-4-19 23:00 發表
反劍二連都係靠鹹魚翻身,自己又睇唔到自己係咪翻身;中一刀咁大把就話改檔,你都冇第二個point架啦,你有新料再黎留言,都一把年紀有乜好嘈。

二娘係唔係改檔真係唔關我事,不過你拎兩段咁既野就話 ...
睇到你呢段說話
我真係笑死

刀右a  2HIT 打中人之後 , 你可以話會彈屍  ,  比左a斬中

都唔知當唔當人玩過流星。<-

我開始懷疑老細你係走錯區 , 你應該係未玩過流星  先講出d咁既野

不如我搵你約戰一場啦 , 判定下你係咪玩過流星

未知閣下意下如何?

其實二娘和其它台灣人最好笑的行為是以為港人分身多,而不知道香港有其它玩家在留言
他們自己玩分身,反過來說我們港人分身.不過這是正常現像,當人在網路上被圍攻,就會以別人分身留言去推托自己被圍攻一事,所以我也懶得再去直連留言,還有以前大小頭一事,以我所知,所有回文的港人都被封禁,然後再以分身太多為借口,實在太令人失望,這版主除了以權謀私,還會幹什麼..我真的不知道

27 12
發新話題