30 12
發新話題

唔係講笑堅係嬲!

[Close]

回復 14# 的帖子

仲有講到明抽水回覆唔該過主,過主啦你

回復 14# 的帖子

又唔睇人回覆,2樓就已經打左出黎講到玩都係踢,你對眼要黎做乜,唔好要啦不如
第2就係你有講過多數唔踢你自己都試過?抽水抽到你,有回覆有證據,第一次講就係講過?
我脾氣已經好好,唔好迫人串你得唔得?我真係求下你啦

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-2-9 22:25 發表
第一我冇腦想過我唔講啦
第二講左係多數唔踢我自己都試過
呢個引用係代返上面果個回覆冇用到

回復 17# 的帖子

小狼係咪都串人 人地kick佢唔比佢down係正常 仲有佢成日都屠人正常人都淆佢kick佢啦 我邊到搵證據比你呀 你估我好得行咩都影呀

仲有你最好禁編輯 del走2個回復唔係比人扣分唔好話我
唔知咁算唔算

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 20# 的帖子

你搵呢位人兄黎比不如唔好比啦,殺佢3次就走場,仲要同我呢個差過路人既人1打1都走場

我只是新手上路沒有權力將回覆合埋一齊,另外編輯完只會令人感覺係我找你麻煩而唔係你係度冇野搵野黎嘈,如果可以的話當然想麻煩版主出手幫我整整佢,唔整我都唔介意的=]

回復 19# 的帖子

哇 你咁睇我架毒能彬 我串既都係 自以為是既人仲有係自己既手足 唔講邊有笑?

你知唔知我幾難先搵到條友開卡戰場= = 我係咁轉ser轉左十幾次

回復 24# 的帖子

呢個實力玩家,玩V佢抽到CP9我抽到金甲,殺5死3就走左場,第3次死係就咁比我捉死就走左場-.-
岩岩佢係7區出現,依家就唔知佢轉左去邊

回復 25# 的帖子

我就係ser 7搵到佢之後同佢講我玩no kick 之後同佢打11 殺1死4就走左- -

回復 26# 的帖子

呢個人材真係冇得頂,要借用周星星果句,真係嚇一跳然後得啖笑

回復 27# 的帖子

sor e家明白了-.- 講me玩no kick 條友就話我9唔搭8之後就係咁爆粗之後kick左我............ 條友叫:moon123

回復 14# 的帖子

我之前玩個時我一講我玩架唔好踢我 d人立刻踢我
我話我係來偷圖架d人先比圖我dow

引用:
原帖由 rAiN◆美咲 於 2013-2-11 13:51 發表
我之前玩個時我一講我玩架唔好踢我 d人立刻踢我
我話我係來偷圖架d人先比圖我dow
美 你算吧啦~~ 你所講既之前係咪一年前~~

30 12
發新話題