發新話題

del

[Close]

del

del..........................................

dee dee ?

回復 1# 的帖子

我教你出裝啦 開頭儲1000$出腰帶
之後合成做一件甲叫好戰者之甲之後再出5條腰帶合多5件你就無敵左啦

引用:
原帖由 rAiN◆美咲 於 2013-1-20 12:14 發表
我教你出裝啦 開頭儲1000$出腰帶
之後合成做一件甲叫好戰者之甲之後再出5條腰帶合多5件你就無敵左啦
人地講緊卡戰
but你d裝唔夠勁
我用拉姆斯 符文聖盾+5好戰 你地RJ

回復 4# 的帖子

我用上上左下esc(bug) 打-uwd 毛都冇得你r a_a

=3= 成班玩野,,,,,,,,,,,,,,,,,,

我教你開bug~~~出一隻英叫神的一誠(打PW)跟住就得1招技學~~~出一左佢今你就GG藍X
D炮狗,成日吠悶唔悶

其實唔洗聽佢地廢up 用我就ok

哈哈..等我換埋張顯卡先打卡

有個英叫左小雲。。。
果個英系最強
(一技:全場死曬。。。唔可以反傷,必死。。。cd1秒。。)
靚仔噶人先選到。。。

引用:
原帖由 小雲和小吉 於 2013-1-20 19:21 發表
有個英叫左小雲。。。
果個英系最強
(一技:全場死曬。。。唔可以反傷,必死。。。cd1秒。。)
靚仔噶人先選到。。。
然後作者改左朽木
被動:無視任何傷害,技能和負面法術 並且令所有技能冷卻時間降低至0秒
1技:使用千本櫻對英雄"小雲"造成佢既最大生命值500%絕對傷害(不能被扣減)
2技:瞬間閃到英雄"小雲"身旁 然後使用"六杖光牢"將其封鎖1000000000000000000000秒並且不能被叮叮阻擋 英雄"小雲"變成無敵狀態0.1秒
3技:使用千本櫻對英雄"小雲"禁言 並永久扣減其全能力,傷害,生命,護甲和跑速99%
大技:對英雄"小雲"使用 "吭嚴‧千本櫻 景嚴" 造成致命傷害 然後該英雄不能復活

@@比你拆穿左添!!高手高手。。。
但是大白比一個英雄打殘左,英雄名為‘小吉’
小吉1技:秒殺藍染
小吉2技:全場彈game(唔包括自己同電腦)
:lol :lol 一山還有一山高!!

引用:
原帖由 小雲和小吉 於 2013-1-20 22:48 發表
@@比你拆穿左添!!高手高手。。。
但是大白比一個英雄打殘左,英雄名為‘小吉’
小吉1技:秒殺藍染
小吉2技:全場彈game(唔包括自己同電腦)
:lol :lol 一山還有一山高!! ...
然後小白多左兩招技能 就係保護白哉同自己 為自己同白哉整個冰既分身出嚟 針對英雄小吉既彈game技
仲有招技能就係保護全部死神角色 死神角色只可以同其他死神角色打 其他既英都唔可以打到任何死神角色

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2013-1-20 20:21 發表

然後作者改左朽木
被動:無視任何傷害,技能和負面法術 並且令所有技能冷卻時間降低至0秒
1技:使用千本櫻對英雄"小雲"造成佢既最大生命值500%絕對傷害(不能被扣減)
2技:瞬間閃到英雄"小雲"身旁 然後使用"六杖光牢"將 ...
堅係笑左

2位鬥低_=.=? ..............

發新話題