發新話題

[交流] 藍染 東仙 十刃

[Close]

藍染 東仙 十刃

我發現左一樣搞笑野
所有負面角色開大技都會比未開大技之前廢
EG 藍染未用崩玉可以秒殺所有人(總隊長都差唔多秒咁制)
但係當佢用左崩玉之後就廢到,可以輸俾主角
其實你用左崩玉唔係用唔到幻術姐(白痴藍染)

東仙未卍解都可以避開好多攻擊(重點佢係盲既)
卍解完可以被個副隊長對一刀(好野!)

十刃NO.1

未歸刃同京樂打平
歸刃輸京樂十條街

十刃 NO.2

未歸刃,識順步整斷碎鋒隻手
歸刃=0速度
被個副道長開5個鬼道封住佢,佢都可以俾哂0反唔識郁

十刃NO.3

未歸刃同東獅郎打平
歸刃又係輸十條街

由此証明作者係對正面角色偏心既
Rose.

正面角英
認真你就輸了
夠做埋黎

最白痴係
藍染有機會殺山本阿伯
但係佢冇咁做
Rose.

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2012-8-29 01:05 發表
最白痴係
藍染有機會殺山本阿伯
但係佢冇咁做
山本阿伯係死神到做左咁耐
死左又要做多個角色
咁煩~
夠做埋黎

咁你都發覺到 ...

有幾時話過正面英會比人88?

死神第二季好多副隊都死哂
膠裝才是王道(

第1京樂果陣都未始解
第2係二十刃歸左刃先整到佢冇左度手AND佢以為佢招技可以頂到
第3三十刃最後係解左佢技冰天百華葬
藍染果招吾係幻術係催眠

引用:
原帖由 HAN=]Freeze 於 2012-9-21 23:09 發表
第1京樂果陣都未始解
第2係二十刃歸左刃先整到佢冇左度手AND佢以為佢招技可以頂到
第3三十刃最後係解左佢技冰天百華葬
藍染果招吾係幻術係催眠
第1. 就係因為兩個乜都未解打和,但係一個卍解 一個歸刃 , 輸十條街 不如唔好歸
第2.佢根本就歸刃=變智障.不解釋
第3.同樣情況,一個歸,一個卍解,輸十條街,不解釋

幻術同催眠,本人認為一樣,因為都係令人五官混淆事物
Rose.

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2012-9-24 03:54 發表

第1. 就係因為兩個乜都未解打和,但係一個卍解 一個歸刃 , 輸十條街 不如唔好歸

幻術同催眠,本人認為一樣,因為都係令人五官混淆事 ...
催眠勁D
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2012-9-24 03:54 發表

幻術同催眠,本人認為一樣,因為都係令人五官混淆事 ...
幻術同催眠根本兩樣野 效果完全唔同

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-9-29 10:06 發表

幻術同催眠根本兩樣野 效果完全唔同
個人理解係一樣

因為我記得藍染催眠哂所有人,之後小白插左條女(唔記得咩名)一刀

同火影D幻術差唔多
美服 4sMe123

引用:
原帖由 Miao.Annie 於 2012-9-29 12:02 發表

個人理解係一樣

因為我記得藍染催眠哂所有人,之後小白插左條女(唔記得咩名)一刀

同火影D幻術差唔多
幻術係會令人有錯覺之類 但催眠可以直接控制果個人包括五感

回復 12# 的帖子

幻術你可以解
但係藍染把刀既能力係當D人睇過佢把刀一次既時候(全尸魂界上上下下既人都見過佢把刀,只有黑崎冇見過,所以呢個就係黑崎殺到藍染既原因) 之後就可以支配睇過佢把刀一次既人既五感 而且係唔可以解的 被支配之後 你睇到既藍染可能其實只係一個假身黎

發新話題