27 12
發新話題

什麼都不用說:p

[Close]
係咪先!! PATRICK!!! 我要!!!

引用:
原帖由 patrickcox109 於 2012-7-19 22:13 發表
書展見   
HI你咩書展=.=

很好

不錯

.
                                                                                                                                                             ,
                                                                                                           .
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

引用:
原帖由 patrickcox109 於 2012-7-19 19:14 發表
我今日突然好想打番一篇文講番我對夜夢琉璃既感受..當初我係GXC玩正信, 有班正信朋友叫我玩絕信,綜合圖 當時應該係上年七月尾 八月頭.
當初仲覺得絕信好無聊 好快就完左場 當時仲係得007 仲未有009 玩玩下又發覺又 ...
引用:
我不是引起罵戰 我也不會回貼 只是發表個人感受
本身都無諗住過去現在這個團
但我發現你們不接受我跟她玩 跟她一起
咁我唯有不說再見就離開 因為我知道我說了只會情況更嚴重
btw 我在夜夢琉璃這段時間很開心 真的很開心 我好感激你們陪伴我咁耐,
我還是我 我也會繼續玩絕信 玩寵精 得閒就入我場 同我一起玩
"她"的歷史相信你知道不少
至於你是否跟她一起只有你跟她能控制
但上面的不欲多說,多說也無謂
誠信,這是你一直以來的問題,紅字是一例
另外,就算是我,也只能透過FB知道你的姓氏
但會知曉你本名而且公開的,相信不用我們說了

我開始微笑 以後會努力過的 很好

本身我對七水都無乜野 但看見您捉我錯處。我就開始無名火上身
那好吧 我以後不會再夜夢團版留言 您也不會見到我 您開心不?

所謂的"捉"錯處 
很明顯就是931指出的問題所在

至於你留言與否,這些又不是我能決定的事情
你問我的話,我倒要請教一下樹木先生

我開始微笑 以後會努力過的 很好

難得有緣相聚 何必計較太多
大笑過後卻難聚頭
有空可以找我菊花殘滿地傷
愁莫渡江 秋心拆兩半 怕你上不了岸一輩子搖晃

新人舊人我想講
大家都試過新入團
大家都冇話舊人同舊人玩咁
最後都熟埋一齊
我唔明點解你會話新入就唔熟
你入到UNIFIED 咪又係唔熟
之後咪又後熟埋一齊玩
如全講唔通囉

冇人記得我
一個人更開心

引用:
原帖由 patrickcox109 於 2012-7-19 19:14 發表
我今日突然好想打番一篇文講番我對夜夢琉璃既感受..當初我係GXC玩正信, 有班正信朋友叫我玩絕信,綜合圖 當時應該係上年七月尾 八月頭.
當初仲覺得絕信好無聊 好快就完左場 當時仲係得007 仲未有009 玩玩下又發覺又 ...
還記得菊花正開,還未懂跟你示愛

引用:
原帖由 .mL 於 2012-7-19 20:15 發表
109...我一直對你都冇偏見..到現在..還是
me too

27 12
發新話題