發新話題

[PSP] 放(美版)PSP3000藍色機+4GB真卡($740)

[Close]

放(美版)PSP3000藍色機+4GB真卡($740)

機身有90%以上新,極少花,所有制100%正常操作,冇盒冇單($740)
個O制底膠凹了,但仍然可操作,可以自行換O制底膠
配件有:
3000藍色機X1
原裝電池X1
叉電器X1
Mon貼X1(已貼在機上)
已破解系統6.35 Pro-B10.3  X1
4GB真卡 X1

有意請pm我

只限面交THX
只在彩虹MTR交收
交收時間:
星期一至星期五下午5:30之後
星期六至星期日中午12:00之後

X_X

早買早玩THX
有意請PM我
如購買此機,可加$170購買2隻PSP正版game+4GB真卡
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=523374&extra=page%3D1

X_X

幾多錢先

回復 3# 的帖子

$780
X_X

包記憶卡 開機碟?

回復 5# 的帖子

冇記憶卡
開機都要碟嫁咩....?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
如要記憶卡,雖要另再加錢
(黑色)SanDisk 4GB真卡=$70(市價$100幾)
(黑色)Sony      8GB卡   =$90
(黑色)Kingston 8GB卡  =$80(用卡套+記憶卡組成)
3張卡都玩到game

另有SanDisk 32GB卡 $210 原裝行貨,全新未開封,有單有5年保用,4月5日買番黎($220) (雖要卡套,先可以係PSP用到)

X_X

現3000機+8GB卡=$840
有意請PM我THX
X_X

有4GB 有8GB 有32GB
有冇16GB 有我要
Kingston 8GB卡有興趣

回復 8# 的帖子

你想要幾GB卡?
X_X

回復 9# 的帖子

我要8GB 時間你定左同我講
想問下Kingston 8GB卡 係SD定MC 卡

回復 10# 的帖子

Kingston 8GB卡有人要了THX
X_X

同我果部一樣顏色 哈

降價了,有意請PM我
X_X

引用:
原帖由 勁風Issac 於 2012-4-21 23:21 發表
降價了,有意請PM我
1$我幾大都要@@

現又降價了
新增了幾張圖片

有意請pm我/留言
THX
X_X

發新話題