發新話題

[原創] --------------------財神客棧  求版主加分--------------------

[Close]

--------------------財神客棧  求版主加分--------------------

龔少爺 (謝霆鋒 飾) 與老巴 (張家輝 飾) 是白馬城的捕快,財神客棧(Treasure Inn)身手不凡卻不.知府大人所重用。城內富翁何百萬府發生劫殺案,全家慘死,家傳之寶「白玉觀音」亦被盜走。有神捕之稱的鐵無情 (何家勁 飾) 率領金衣捕快進行調查,可惜龔少爺與老巴身份低無法參與。 碰巧,龔少爺與老巴逮捕了專門假裝抓通緝犯騙取賞金的姊妹水龍女 (蔡卓妍飾) 和火龍女 (黃奕 飾),得知「白玉觀音」將會被送往財神客棧進行交易。龔少爺與老巴.立大功,決定與兩姊妹前往財神客棧調查真相。一幫幫古怪的買家及賣家齊集財神客棧,拍賣各種奇珍異寶,氣氛高漲。與此同時,龔少爺等人被幾位高手襲擊,到底他們能否捉拿疑犯、奪回「白玉觀音」?  

個人感想:

依套片又好笑又感動又係一套動作片...套戲係話2個低級捕快去查案既經過...詳情唔多講...你地自己睇...但係我最想講既係到最尾果到真係好感動...個男人既然愛條女愛到願意同佢一齊死囉...太感人啦...令我知道...愛一個人要付出不識一切既代價...而且我覺得愛一個人唔一定要同佢一齊...可以好似戲入面個男人咁...密密地愛佢就可以了!!!!!!

今次我直頭將成套戲放上黎...但係pps都有得睇

`神是愛!

幫自己post一推...
我今次好比心機整嫁
希望大家鍾意呀
鍾意既請你留個言幫推
我會好感激你地
你地既留言就係我開post既動力
`神是愛!

感想不足夠加分

我都有係PPS到睇過E出
係幾搞笑

引用:
原帖由 豆奶 於 2011-8-26 10:36 PM 發表
我都有係PPS到睇過E出
係幾搞笑
唔好睇我都唔會放上黎啦......
但係今次感想唔夠好...下次要好d
`神是愛!

我未睇E套BO
辛苦樓主了放上黎E加睇下先
乘乘有糖食....

之前睇過一次了
E加放上黎睇多次先

已從pps睇了
唯爰少時,b2st

引用:
原帖由 小乖 於 2011-8-26 11:28 PM 發表
我未睇E套BO
辛苦樓主了放上黎E加睇下先
唔辛苦唔辛苦...為你地服務我都好高興
`神是愛!

已經加左感想...求版主加分呀
`神是愛!

還未可以

0:28-0:31笑左個女人
回家吧

樓主介紹依套戲都幾新下......
但係我覺得唔係咁好睇......
因為打鬥場面太假......

以上只係個人意見 別插
剎上200分^,^"

支持影片

發新話題