發新話題

關於分辨bug圖

[Close]

關於分辨bug圖

由於近排bug圖太多,所以為大家整左我的方法分辨bug圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝...但係d人bug都5會+埋智啦- -   
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

好難講 真系會有人加埋智 五系講笑

引用:
原帖由 bossosad 於 2011-7-22 23:12 發表
謝...但係d人bug都5會+埋智啦- -   
如果人地咁岩按左方向鍵或者-ha咪會

thx樓主
我e+知點分bug圖
水能載舟,亦能覆舟。

引用:
原帖由 道地雪梨茶 於 2011-7-23 18:01 發表
thx樓主
我e+知點分bug圖
多謝支持,呢個都好精華嫁:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=429495&extra=page%3D1

thx大大

引用:
原帖由 〝曉﹏ 於 2011-7-23 19:47 發表
thx大大
呢個回應好似灌左水喎  
5 . 惡意灌水
灌水定義 - 回覆與主題 , 討論中 或 其相關, 搭不上邊 或 過分離題
vip雙倍

用bug 不是錯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
錯的是開bug圖的人!!!!!!!!!!!!!!!
要人唔好bug請刪哂自己d bug圖

回復 9# 的帖子

部份同意,但係你話用bug唔係錯開bug圖既人先係錯,如果場主係不知情的情況得到張圖並開黎玩,唔通又關場主事??要人唔好bug,就要刪曬d bug圖,呢個問題好多人都唔識分bug圖嫁喎,點刪先

en神手咩都知^^ 我卡戰新手=.=廢到 好彩有你D精華 我先冇甘廢
最愛海賊王

回復 11# 的帖子

唔敢當,hinhin123神手 你勁我好多

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-7-24 22:43 發表
部份同意,但係你話用bug唔係錯開bug圖既人先係錯,如果場主係不知情的情況得到張圖並開黎玩,唔通又關場主事??要人唔好bug,就要刪曬d bug圖,呢個問題好多人都唔識分bug圖嫁喎,點刪先 ...
分bug圖有幾難去cafe個官網down
之後唔好再down其他版本咪得囉
d人只係覺得玩到就算

就算down左bug圖但連去刪bug圖都唔願意
就係因為d人咁賴
先搞到d bug圖一個傳一個

發新話題