發新話題

[原創] 青蜂俠 (The Green Hornet) 求加分

[Close]

青蜂俠 (The Green Hornet) 求加分

青蜂俠 (The Green Hornet)
主演: 周杰倫,金美倫戴雅絲,基斯杜夫華斯,湯韋堅遜,薜夫洛根

內容介紹: 這套戲一開始就講左其中一個主角Britt reid(薜夫洛根飾)係一名二世祖,,
只係識花天酒地,直到他的父親(湯韋堅遜飾)死後,britt reid認識了天才軍火發名家
加藤(周杰倫飾) 之後他們就拍檔一齊行俠仗義而britt reid就成為左青蜂俠 加藤只是一名助手
,再加上britt reid的父親係一名傳媒大享,所以青蜂俠的消息很快傳了出去,無論是黑白兩道也
忌他三分。
但去到中期britt reid同加藤亦鍾意中一個女仔Lenore Case(金美倫戴雅絲飾)其實原本britt reid只係
一名敗家仔,沒有加藤幫助根本不能成為青蜂俠,加上britt reid周圍同人講加藤係佢助手,令到加藤不滿
所以佢地折檔了。
最後加藤同britt reid終於諗通左 仲同Lenore Case組成左正義三人組去冒險,但同時佢地亦為了 Lenore Case
而經常吵架,不過最後Lenore Case選擇左邊個 就留待你地去睇。

預告片
[youtube]i-vGTEv7EVE[/youtube]

呢套片有出色既動作效果同特技效果,一d既打鬥場面畫面好豐富
再加上內容劇情豐富,希望大家鍾意呢套片

個人感想
我覺得呢套戲好好睇,一開始覺得又係果d片
講下冒險果d,但呢套唔同就係佢既劇情好創新
相信亦用左好多資金,同埋劇情好有創意,而好多
軍火都係周杰倫自己諗出黎,雖然好誇張 但真係好有創意
希望大家細心欣賞呢套出色的電影

最後 希望有分加啦

青蜂俠又是周杰倫
佢加埋E套好似已經有2套青蜂俠了

依套野唔係叫綠燈俠咩!?!?
我叫青b俠的
`神是愛!

引用:
原帖由 ‧    於 2011-8-13 15:59 發表
依套野唔係叫綠燈俠咩!?!?
我叫青b俠的
你入黎搞GAG又綠燈俠又青B俠

引用:
原帖由 、小豬 於 2011-8-13 04:09 AM 發表

你入黎搞GAG又綠燈俠又青B俠
我同FD就叫佢做青B俠...
但係戲院叫做綠燈俠...
明未?
`神是愛!

引用:
原帖由 ‧    於 2011-8-13 23:49 發表

我同FD就叫佢做青B俠...
但係戲院叫做綠燈俠...
明未?
青B俠係第2套電影黎
都係青蜂俠正D有周杰倫

周杰倫唱歌好聽原來做戲眾好睇

引用:
原帖由 ♥Siu§β 於 2012-2-6 18:31 發表
周杰倫唱歌好聽原來做戲眾好睇
佢D戲不嬲唔錯唔錯

發新話題