27 12
發新話題

[討論] 絕信班走場狗其實要V中咩英先唔會走場

[Close]
ar抽吾中又走..
衣家我開自選又走..
自己走光又走..
又話屈英又走..
變左我地絕望了

要走場既點都會走架啦
v中屈機英,走場狗咪都係會走!
例如:就好似某d人有品到2打5 垃圾英對屈英!
咪都係有品完場~
so 唔係關英事 關個品事xd .v.

個人覺得 近期隻長宗,真係有小小屈機!
自選英場~初頭比人當肥料殺咁制,當出到金鋼杵66%2倍!
就基本上已經羸左~  跟住最好出長船先!唔使出9千1
因為一技已經加哂攻速 移速
二技回血又係無敵咁制(2招技已經係9千1)
我諗除左一下秒之外!
都無咩人可以殺到佢 (隱英除外)
個人今期揀長宗!
隱英要有得揀先得架!
有人話ar國悶?! 你覺得後期ar國仲可以狂殺到人?!
佢唔係一開波靠招 國崩 二三技殺d小血!
大絕頂下d 魔法! 後期呢?! 有爆擊果d,埋身 3秒唔使 訓低x_x 掰掰
好多英有分前後期,睇下你點樣出裝,同埋肥唔肥得起je!
你估個個前期殺到喊咁制!就羸架咩...咪都係要睇技術!
ar國係一隻前期英,後期就無左佢事! 咁你仲覺唔覺佢屈哂機?!
我同某d人玩開架呢,都覺得有幾條友0k勁! 最少v到d垃圾英都唔會走場!
三分|天下   五月團 月  仲有某幾個人啦~
個人認為技術唔差!

引用:
原帖由 微笑の貓 於 2010-9-26 20:09 發表

你玩過絕信未架- -
2龍未到8lv都有3000-4000血 仲要差吾多無限大技- -
立宗招暈技範圍大 爆得又多,,點會走丫
阿國,,屈到喊埋吾到身,,又有大技,,
其實隻隻都屈架啦 ...
朋友仔= = 多血大哂架咩?!
未試過信長一插地下加攻,跟住爆hit 唔計會加攻既裝! 淨係一開波既電卷 仙豆!
義龍都要訓低! 爆hit x 2-3次左右! 訓低架啦
阿國前期屈je,後期比人當豆腐咁切!
是旦一個有長船果d,or 天生有爆擊... 咪又係訓低!
唔使長船,淨係高攻果d,都要拉柴!!

總括黎講,絕信隻隻英都有d屈技既!
即係無可能有一隻完全垃圾到殺唔到人既英囉!
如果係有既,小弟完全係大鄉里!
咁唔該 舉個例黎知下,等我見識下係咪咁衰格!
真係任何一隻英都殺唔到/_\"

不喜切插!純碎個人意見...
可以指教下架xd 0.0

引用:
原帖由 帥氣細癲 於 2010-9-27 04:50 發表
總括黎講,絕信隻隻英都有d屈技既!
即係無可能有一隻完全垃圾到殺唔到人既英囉!
如果係有既,小弟完全係大鄉里!
咁唔該 舉個例黎知下,等我見識下係咪咁衰格!
真係任何一隻英都殺唔到/_\"

不喜切插!純碎個人意見...
可 ...
有技都殺到英嫁啦
你搞緊笑咩 /口\

絕信隻隻英都有d屈技既!

引用:
原帖由 Siu_u 於 2010-9-18 21:07 發表
如題....其實要V中咩英先唔會走場呢....場場都有走場狗..
自選有時都會走...班人到底諗緊咩...要玩就咪走場LA..唔岩玩咪唔好玩囉--
所以人地咪走囉~

V中D唔會比對面克
全場都係佢玩既英
不過個人覺得都幾悶下
如果咁玩

引用:
原帖由 不懂打字 於 2010-9-27 13:23 發表

有技都殺到英嫁啦
你搞緊笑咩 /口\
0.0 你知唔知樓主既問題呢?!
有技鬼唔知可以殺到英咩?!
我就係想講,無殺唔到人既英囉
淨係會有走場既新手 懂?!

班走場狗 呢一世都係咁廢架喇
冇得變既事實
比隻宮本佢都未必識玩

引用:
原帖由 凸兔女郎凸 於 2010-9-28 03:02 發表
班走場狗 呢一世都係咁廢架喇
冇得變既事實
比隻宮本佢都未必識玩
哈哈! 好認同xd
岩岩我玩有場呢 見到有個叫美心唔知咩春包!
佢隻宮本垃圾到不能在垃圾-_-"

松雞勁 林崎識玩係神

27 12
發新話題