發新話題

另一開場問題

[Close]

另一開場問題

我最近開場好奇怪....d機關成日出問題...例如...醫院有一關要上升降機...佢唔開門.../飛機場打左好多次tank...佢到講左快d入去....旦個門又是死到唔開(沒有人頂到門)/
另外我想玩8-16人....我發覺如果用(vpk檔為不明檔案時...讀檔方式按addoninstall.....)...scrds...最初是冇得選新場....之後才可以選....而且入game....用es指令轉場就找唔到新場.....只有官場...我想問有沒有可以令我可以用es轉vpk場的方法

引用:
原帖由 不是大汗 於 13-10-2009 11:29 AM 發表
我最近開場好奇怪....d機關成日出問題...例如...醫院有一關要上升降機...佢唔開門.../飛機場打左好多次tank...佢到講左快d入去....旦個門又是死到唔開(沒有人頂到門)/
另外我想玩8-16人....我發覺如果用(vpk檔為不明 ...
1. 我唔知未試過...有可能尾關係/Finale Tank Storm 尾場每波有Tank風暴/佢係尾關要你打一倫先比你走既...你常試unload佢試試..

2. 係有既但我唔會知你有乜場...我正想出一D基本地圖包連轉場...因初初係講到明基本包一定係官方基本場..

3. es指令係admin用sm_es_votemap就可..我可以幫到你用佢轉場或投票但請先你話我知你有乜VPK圖想同你加?

DYMO..咁早GE...食唔食炒粉
Q1:因為唔一定尾場...總之是要開制的..我8成出問題...開火車撞q...q落左黎又唔比上....貨車撞鐵閘..閘冇左..又是唔比人行
q2+q3:唔得咩......之前不是可以系es轉新圖咩..?.
我想到又一問題....我過一關就小一個bot...咁奇怪ge....直至死剩有玩家用的
我想問我想d人送去我個位要點做....唔想d人noclip..飛到世界ge盡頭...
幫人重生(如果重生到我身邊仲好)..指令是??

剛剛又出一個問題是按制冇反應...尾豎爛尾..同埋冇得起野??

引用:
原帖由 不是大汗 於 13-10-2009 06:03 PM 發表
剛剛又出一個問題是按制冇反應...尾豎爛尾..同埋冇得起野??
1. 如想d人送去你個位要點做..要加插件我都話係基本插件包裏冇依様野..

2. 問題我相信一樣野就係你加插件撞野左或攞走一些插件就按制冇反應...!!??

3. 基本插件包裏冇依様野...我冇乜起野引...冇插件點起...

4. 等下我會出一些難玩又多D野玩插件和地圖包比D時間呀老細

Q1:以為就咁指令--
Q2:yo...咁要一個一個咁試??....旦佢又唔系成日....><
Q3:YO要插件咩...置頂冇講GE??....不過算....到也是唔LIKE起野
Q4:+OIL...唔洗急...最緊要快(好多有時間多最好講一講插件功能)

引用:
原帖由 不是大汗 於 13-10-2009 07:09 PM 發表
Q1:以為就咁指令--
Q2:yo...咁要一個一個咁試??....旦佢又唔系成日....><
Q3:YO要插件咩...置頂冇講GE??....不過算....到也是唔LIKE起野
Q4:+OIL...唔洗急...最緊要快(好多有時間多最好講一講插件功能) ...
你有冇什麼過時-All4Dead-你又話用緊冇問題會唔會係佢呢??

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-13 19:14 發表

你有冇什麼過時-All4Dead-你又話用緊冇問題會唔會係佢呢??
我想沒有,....我重灌WINDOW 1 次...STEAM 10次左右....DI GE野是..VLAN GE 種同..你的510包,,,,,VPK圖是次前DI的...沒有外加野了........
不過問題是重灌WINDOW後才發生....

引用:
原帖由 不是大汗 於 13-10-2009 07:57 PM 發表

我想沒有,....我重灌WINDOW 1 次...STEAM 10次左右....DI GE野是..VLAN GE 種同..你的510包,,,,,VPK圖是次前DI的...沒有外加野了........
不過問題是重灌WINDOW後才發生.... ...
等多等啦出最新包啦我

發新話題