發新話題

mic問題

[Close]

mic問題

有冇人教我點整個咪=3=

我插左個mic 但係test戈陣又冇聲....

我知禁c可以講野=3=

引用:
原帖由 呆乂小娜 於 2009-10-8 23:42 發表
有冇人教我點整個咪=3=

我插左個mic 但係test戈陣又冇聲....

我知禁c可以講野=3=
插錯線 ?

吾知啊 囧
之前部腦都用到 依部吾知搞咩

你有冇係msn test個係咪有聲先?

引用:
原帖由 呆乂小娜 於 9-10-2009 02:02 AM 發表
吾知啊 囧
試下睇真d部腦後面.睇下插岩唔岩位.
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 呆乂小娜 於 2009-10-9 02:02 發表
吾知啊 囧
你去睇下果果個audio控制台.睇下果d立體聲混音器有冇教到靜音/獨立果d?

引用:
原帖由 喇x叭 於 9-10-2009 10:07 PM 發表

你去睇下果果個audio控制台.睇下果d立體聲混音器有冇教到靜音/獨立果d?
立體聲混音係唔應該開架WOR 開左就會姐晒枝MIC聲.而且佢問題而家係冇聲.唔係嘈WOR
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-9 23:28 發表

立體聲混音係唔應該開架WOR 開左就會姐晒枝MIC聲.而且佢問題而家係冇聲.唔係嘈WOR
我指佢其他果d項目係咪教左靜音/獨立..因為我記得我插支咪果時同佢一樣...有個教左獨立/靜音,所以冇左聲.
唔係都唔會叫佢入audio控制台教下啦.

引用:
原帖由 喇x叭 於 9-10-2009 11:50 PM 發表

我指佢其他果d項目係咪教左靜音/獨立..因為我記得我插支咪果時同佢一樣...有個教左獨立/靜音,所以冇左聲.
唔係都唔會叫佢入audio控制台教下啦.
多謝你的指點
日後會作為參考之用
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-10 03:10 發表

多謝你的指點
日後會作為參考之用
點set支mic先最好...

引用:
原帖由 zhupi 於 10-10-2009 04:53 AM 發表

點set支mic先最好...
其實L4D SET MIC有三項重點
STEAM設定
WINDOWS的音量控制
遊戲裡的音訊設定
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-10 04:59 發表

其實L4D SET MIC有三項重點
STEAM設定
WINDOWS的音量控制
遊戲裡的音訊設定
比較想知windows個setting
因為我支mic都幾嘈下...又有回音

發新話題