發新話題

Crash Course開始對話冇聲

[Close]

Crash Course開始對話冇聲

開始時候,角色對話同埋一開始既背景音樂冇聲,其他途中既新對話都冇聲
已經試左好多方法,重裝l4d,更新再更新,但係都唔成功
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 climbc89667 於 5-10-2009 08:54 PM 發表
開始時候,角色對話同埋一開始既背景音樂冇聲,其他途中既新對話都冇聲
1. 因為今次L4D更新連聲音都更新..全個MAP唔同晒Sound File可能你冇就會咁掛應該..

2. 又或者你設定到睇睇音樂部份你有冇變到

你delete全部add-on map試試, or delete你個懶人發聲add-on

引用:
原帖由 pigcuteric 於 6-10-2009 12:05 AM 發表
你delete全部add-on map試試, or delete你個懶人發聲add-on
咁你有冇delete全部add-on map?

有乜關係add-on map我想問問?
引用:
原帖由 climbc89667 於 5-10-2009 08:54 PM 發表
有聲音檔更新vLan

聲音檔係老手包V2(v3939→v3980)

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=156338&extra=page%3D1

我都冇戈段野....唔知係咩事呢
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 pigcuteric 於 2009-10-6 00:05 發表
岩岩我試過delete 哂所有addon map
真係有番哂所有crash course 的語音同音樂
之後放其中2個map番去
一樣有聲
可能有d map會有影響

發新話題