發新話題

有冇人可以幫下我@@?[解決左]

[Close]

有冇人可以幫下我@@?[解決左]

有冇人可以幫下我刪左lxd.sp檔既人形tank@@?檔- -

[[i] 本帖最後由 kelever 於 2009-10-5 20:09 編輯 [/i]]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kelever 於 5-10-2009 07:23 AM 發表
有冇人可以幫下我
刪左lxd.sp檔既人形tank@@?
檔- -
小弟未玩過同未見過..睇完原碼真係唔使玩喇咁勁!!

你想要既都應該幫左你..但只係4個主角-其他Boomer Smoker 等等冇幫你整走..

還有已幫你加了新地圖選擇添見你舊...我未試過你睇下得唔得

改到咁,想win都好難

我係想搵人刪左4個角色tank
同埋boomer hunter smoker witch tank- -

引用:
原帖由 kelever 於 5-10-2009 04:58 PM 發表
我係想搵人刪左4個角色tank
同埋boomer hunter smoker eitch tank- -
eitch 乜黎架請問 !?

anyway 你冇講清楚淨講人型係乜...我角度四個主角就係人型

麻煩你睇下得唔得  

我想問可唔可以完完全全咁刪左去@@?
唔想佢係到篤眼篤鼻- -

----------------------------------
不用了
已解決了^^

引用:
原帖由 kelever 於 5-10-2009 07:56 PM 發表
我想問可唔可以完完全全咁刪左去@@?
唔想佢係到篤眼篤鼻- -

----------------------------------
不用了
已解決了^^
1. 其怪就係SP檔compile都變SMX檔你又睇唔到都係咁行有乜關係篤眼篤鼻..唔明  

2. 你又冇完完全全清清楚楚講刪左D碼佢意思...我又點知你要删呢..係SourceMod入面用這[ // ]就已代表删除唔用

3. 你要既野亦幫你做左..用到你想要.我好似做錯野[[ 連唔該都冇聲架 ]]    {{ 平心靜氣講 }}

發新話題