發新話題

[交流] CW36..有冇人會一齊去?(新增資料,門票)

[Close]

CW36..有冇人會一齊去?(新增資料,門票)

CW36..邊個會去?

無人陪我
加字先

官網﹕http://www.cwhk.org/php/CwDetail.php?cw_id=36

我買左2張票

先加圖

CW36 有3層....應該好多野睇...有冇人已經買左票?
日期:2013年 8月 25日 (Sun)
地點:九龍灣國際展貿中心 - 展貿廳 1、2 及 3(地下、三樓及六樓)
開放時間:11:00am - 7:00pm (6:00pm 停止入場)
門票售價:$30 (學生及成人)
$15 (身高1.1米或以下兒童; 持長者咭長者)

在較大的地圖上查看Comic World 香港

乘搭港鐵人士,請於 觀塘線 九龍灣站下車:
港鐵鐵路路線圖: http://www.mtr.com.hk/jplanner/flash_chi/index.php

免費穿梭巴士
於九龍灣港鐵站有免費穿梭巴士前往會場
前往穿梭巴士之方法
下載穿梭巴士站位置
下載穿梭巴士站時間表(大會亦會加派穿梭巴士)

的士
的士站設於九龍灣港鐵站的恆生中心

巴士
途經九龍灣地鐵站及九龍灣國際展貿中心之巴士線

專線小巴
旺角先達廣場 → 九龍灣國際展貿中心之小巴時間表
購買門票:門票於當日會場發售
注意:如遇上入場人士過多, 超過會場能所容納的人數, 基於防火條例及場內各人安全, 大會會實施人流控制措施, 暫停持票人士入場, 該等人士需稍等至場館內人流減少為止。
飲食:會場食肆一覽表

2013 年 5 月 18 日 (Sat)

門票預售        
「Comic World香港36」門票預售詳情

售價:每張$30(小童及長者不設預售)
預售日期:即日起至2013年8月23日(星期五)
數量有限,售完即止

*場刊於活動當日憑票換取,送完即止
*憑門票於活動當日公眾人士入場時段(11AM)開始入場
*VIP門票不設預售
門票於以下地點公開發售:

香港

漫畫特賣場
灣仔東方188商場2樓268號舖
營業時間:中午1時至晚上9時
電話:53605630

青鳥書坊Café(炮台山店)
炮台山英皇道330-332號北景街
美都大廈一樓(東亞銀行側)
營業時間:早上11時至晚上11時半
電話︰2887 8313

海洋圖書中心
香港仔大道223號利群商場地下17號
營業時間:早上11時至晚上9時 (星期日至8時)
電話:2554 9255

綠野仙踨 (銅鑼灣店)
駱克道520號2/F B
營業時間:早上11時至晚上11時半
電話:2234 4055

九龍

專業美術用品有限公司(ART SUPPLY)
太子弼街77號地下
營業時間:中午12時至晚上9時半
電話︰2390 0228

綠野仙蹤書店(旺角店)
彌敦道608號總統商業大廈604室
營業時間:早上11時至晚上11時
電話:2332 9285

E-see toy
油麻地彌敦道530-544號
現時點商場2樓230號鋪
(即油麻地地鐵站上蓋)
營業時間:
一 - 四 16:30 - 22:00
五 17:30 - 22:30
六 15:00 - 22:30
日 15:45 - 21:30
電話︰6383 3945

新界

怡趣漫畫小說屋(天慈)
天水圍天慈商場109號舖
營業時間:上午11半時至晚上9時半
電話:2446 6333

怡趣漫畫小說屋(天澤)
天水圍天澤商場306號舖
營業時間:上午11半時至晚上9時半
電話:3152 2947

天虹漫畫屋
屯門置樂花園第七座108號地舖
(惠康附近,大快活快餐店後) (逢星期三休息)
營業時間:中午1時至晚上8時
電話:2404 8288

星之漫畫
東涌 逸東商場1樓116號舖
營業時間:早上11時至晚上9時

綠野仙蹤書店(元朗店)
地址:谷亭街5號傑文樓2/F C
營業時間:早上11時至晚上8時
電話:2777 7375

綠野仙蹤書店聯營店[大埔伊流川書店]
地址:大埔廣場L2聚龍閣A26B舖
營業時間:中午12時至晚上8時
電話:8108 7388

咩黎 .
o

睇COSPLAY睇同人

今年將會第一次去

何時何地 求link

回復 5# 的帖子

上年去左冇咩野睇 ...........

引用:
原帖由 JustForYou 於 2013-8-22 02:04 發表
上年去左冇咩野睇 ...........
因為你搵唔到我..自然無咩睇XD

今年好多巨人= ="

應該我會去買小巨人個類

好想去...可惜要番學

我睇下到時有冇假先=.=

引用:
原帖由 Accelworld 於 2013-8-22 10:08 發表
好想去...可惜要番學
星期日都要返學?  假到核爆

我一星期7日..得星期日休息..HAHA

可以去玩了

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-8-22 12:35 發表

星期日都要返學?  假到核爆

我一星期7日..得星期日休息..HAHA

可以去玩了
星期7日得星期日休息???
BTW我會去 你搵左人未??
我SKYPE搵下你

引用:
原帖由 danny20064 於 2013-8-23 02:33 發表

星期7日得星期日休息???
BTW我會去 你搵左人未??
我SKYPE搵下你
- -'

你SKYPE留言比我就OK

發新話題