發新話題

千奇唔好入KinGServer

[Close]

千奇唔好入KinGServer

入面D傻仔亂殺人 個個睇到都唔理
一入去就比箭射Q死
見到幾條友都系甘比人殺

樓主你嚴重破壞他人建議 op留意左你幾日 都比埋警告 仲要死性不改

呢家仲要無賴到惡人先告狀????

比人殺都好正常 仇人多嘛 R.I.P

我用中立的角度睇呢件事:
1:佢地個ser開得pvp,就係比殺人= ="除非佢有特別注明!!!
2:你冇圖冇真相
我用串人角度睇呢件事:
1:你廢
------------------------------------
我睇左佢個post啦佢好似冇講唔比殺人

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-5-17 17:33 發表
1:佢地個ser開得pvp,就係比殺人= ="除非佢有特別注明!!!
我用串人角度睇呢件事:
------------------------------------
我睇左佢個post啦佢好似冇講唔比殺人 ...
你老味就廢...
一登入乜都無 玩條毛啊? 比人系門口拿把弓同埋佢系管理員 我拿把鑽劍附魔都打佢唔死啦
你真系**侮辱成份**9- -

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-5-17 17:33 發表
我用串人角度睇呢件事:
我睇左佢個post啦佢好似冇講唔比殺人 ...
仲有 用你隻狗眼去睇下啦
佢個管理員講架
引用:
原帖由 SupportSnow 於 2012-5-14 23:27 發表
因為 KING SERVER ! 不是白名伺服 ! 為了方便新手們有個正常的伺服玩樂 ! ! 玩家的質數因人而以 ! 不是每一個玩家都有品 ! 但惡意破壞 及 殺人 ~ ADMIN 會作出處分 ~ 輕者不能建築 重者/再犯者BAN !! 請見諒 !
新手 ...
作出處分????????????????????????????????????????

根本就系一班___圈子既SER~~

引用:
原帖由 KcFu 於 2012-5-20 10:57 發表

你老味就廢...
一登入乜都無 玩條毛啊? 比人系門口拿把弓同埋佢系管理員 我拿把鑽劍附魔都打佢唔死啦
你真系**侮辱成份**9- -
我果時以經叫op除去我管理員身份 轉做普通玩家同你玩  我指令同權限完全同你一樣 你唔夠打就完全因為你技術問題
對於一個入人地伺服器破壞既玩家 其實我唔需要同你解釋咁多 如果你仲要無理取鬧落去既話 我都阻止唔到你

首先 ~KING SERVER SER主 ~ 不是閒人 ~不能24小時在伺服裡 !
本伺服 ADMIN 有限 ~ 因為應徵既玩家質數唔好 所以現時不多ADMIN !

本人說過 : 惡意破壞 及 殺人 ~ ADMIN 會作出處分  
因權限未設定完善 , 本伺服ADMIN 之一 的CRIME唯有殺了那些惡意破壞者 ! 惡意破壞者如有不滿可向本人投訴 !  (需提供連環圖為證!!一張半張如同廢紙 ~只能看到結果然看不到事實經過)

如果你覺得本伺服不適合閣下玩樂 !  那請閣下另找適合玩樂的伺服吧 !! 謝謝 !!

KINGSER ~  我間野俾人爆又俾人殺雞一條友叫FONG
我有相.   個SER 爆人野有會處分

下??甘我爆人地野既相呢??你地有無丫???

引用:
原帖由 悔恨的累 於 2012-5-21 04:24 發表

我果時以經叫op除去我管理員身份 轉做普通玩家同你玩  我指令同權限完全同你一樣 你唔夠打就完全因為你技術問題
對於一個入人地伺服器破壞既玩家 其實我唔需要同你解釋咁多 如果你仲要無理取鬧落去既話 我都阻止唔 ...
唔好同我黎呢一套啦...
識飛仲唔系管理員??你唔好同我黎呢一套啦...
哦原來普通玩家都識飛既..;)
我破壞野?你邊忽睇到;0?

引用:
原帖由 SupportSnow 於 2012-5-23 01:23 發表
首先 ~KING SERVER SER主 ~ 不是閒人 ~不能24小時在伺服裡 !
本伺服 ADMIN 有限 ~ 因為應徵既玩家質數唔好 所以現時不多ADMIN !

本人說過 : 惡意破壞 及 殺人 ~ ADMIN 會作出處分  
因權限未設定完善 , 本伺服ADMI ...
拍片啦 仲用相 outday啦- -
我根本無玩 我只系叫人唔好入你地既ser;)
你唔中意可以唔洗回我架啵
人地玩唔玩 系另一會事 人地信唔信我又系另一會事;)

廢系比人殺係到嘈-_-
又唔見我一入去比人殺?
好明顯得罪人多啦~_~

樓主 你既行為係中傷個ser wo
你明唔明? 人地唔回你?

首先 澄清一下 個 fong 唔係破壞王
係個 fuon 先岩 大家唔好搞錯

比人拆屋? 你有冇睇新手公告
教晒你點買地啦 起完屋唔洗買地既?

我唔否認呢個ser入面有殺人魔
但畢竟大多樓既殺人魔都比我地針對性咁仇殺
佢地應該唔得閒殺你
你係唔係搞破壞啊?
你做個乜自己衡量一下先
你真係無啦啦就比人殺?

玩遊戲要有公德心
不過就連現實都有人犯法
遊戲世界又點會冇人作奸犯科呢?

留番個名先 廢事比人話我懦夫
mc id :  iphone10

引用:
原帖由 KcFu 於 2012-5-24 05:44 發表

拍片啦 仲用相 outday啦- -
我根本無玩 我只系叫人唔好入你地既ser;)
你唔中意可以唔洗回我架啵
人地玩唔玩 系另一會事 人地信唔信我又系另一會事;)
你唔係冇玩 你係玩唔到 因為你以經比op ban左

Fu0n 外掛仔黎囉

係到扮晒野-.-

發新話題