發新話題

Soldier 技能問題

[Close]

Soldier 技能問題

Soldier 有一個技能照字面解係加散彈槍傷害同射擊範圍
範圍意思究竟是甚麼 ._.?

= = 散d掛 .... 我諗

散 d 咪更加唔準 , 咁咪仲衰 d 囧

我都有咁諗過 但我諗唔會掛 = =

引用:
原帖由 truman526 於 2009-11-9 18:48 發表
Soldier 有一個技能照字面解係加散彈槍傷害同射擊範圍
範圍意思究竟是甚麼 ._.?
唔散d,好難打天上的烏
散多d,到近身打都係一樣(因為你係指住佢個身射)

Soldier的职业是善长近战开散弹的。lz无妨可以尝试刷出有加damage+hit rate的shortgun skill 的mod.
还有配合有雷属性+4电的散弹枪。顺便刷出+60%的血护盾。

我的散弹技能近战在后期的装甲兵,外新人3下直接秒了,也秒了他们的装备。而且快又满破坏力。如果敌对好多兵的话,开Turret补血用散弹站在前线秒全部。。最爽

我那时的熟练度有12。

对高空飞行的外形人,我用高攻的+4雷Revolver.两下秒。

我还发现连开4抢,就会形成爆雷空间,在场的敌人一定被电烧喷出两粒脑带(儿童不宜)

= =v 我冇咁既槍先系重點

散彈差唔多秒到完左pt2果d鐵甲兵

唔明 你講咩 = =

我玩 Soldier 一直都係用 smg 輕機= =
唔鍾意 散彈,打幾下又要上彈

引用:
原帖由 wai3312 於 2009-11-10 01:34 發表
我玩 Soldier 一直都係用 smg 輕機= =
唔鍾意 散彈,打幾下又要上彈
近距離3個身位,散彈可以話"一江春水流" 咁...
好似"暴雨梨花針"咁....一次過一排數字咁出都幾可觀下...
尤其是準確值有70%以上的...
一槍基本上已經令對方變蜂巢.
菲獵字

發新話題