發新話題

怎樣安裝 ..

[Close]

怎樣安裝 ..

下載了l4d .. 那rar一解出來便有 common , crack 那些檔案 ..
我接網上的教學次序 .. 破解steam , 下載server ..
但是入game 未到目錄便彈game 了 .
到底是怎樣一回事

回復 1# 的帖子

睇頂置post~就成功了!就這麼簡單,
都不懂嗎?不懂就不要玩了...
MyNameIs

引用:
原帖由 devilmaycry333 於 2009-9-23 13:36 發表
下載了l4d .. 那rar一解出來便有 common , crack 那些檔案 ..
我接網上的教學次序 .. 破解steam , 下載server ..
到底是怎樣一回事 ...
未到目錄就彈-  -禁有冇d咩野彈出黎??

如果冇可能係你部機玩吾到

引用:
原帖由 devilmaycry333 於 2009-9-23 13:36 發表
到底是怎樣一回事 ...
你去哩個網到做個測試,睇吓攞到咩結果.如果玩到l4d的話佢會話Pass,如果唔得就會話Fail.
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/
引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-9-23 16:44 發表
睇頂置post~就成功了!就這麼簡單,
都不懂嗎?不懂就不要玩了...
唔好咁講啦- -人地好唔開心嫁- -"

已轉行玩steam版

recommand 都過左 .
剛剛重裝steam 不小心del了l4d .
在重下中 ...
想問一下第一次裝是要下新手包 <~ 這個 ?

回復 4# 的帖子

個網更新左wo@@"

我驚佢正好左又開個post問
"怎樣玩'怎樣開場怎樣連線
MyNameIs

引用:
原帖由 devilmaycry333 於 2009-9-23 21:08 發表
recommand 都過左 .
剛剛重裝steam 不小心del了l4d .
在重下中 ...
想問一下第一次裝是要下新手包  
冇錯...記住跟埋FAQ既指示做喎~
已轉行玩steam版

發新話題