發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
`1)      冬甩
`2)      男M
`3)      三個月到
`4)      好想變強,多打團戰不想街場
`5)      [email protected]
`6)      沒有
`7)      不清楚

填寫表格

`1)      姓名?      呀傑
`2)      性別?     男
`3)      接触信長多久?   3年了
`4)       入團原因?     想增強實力
`5)      Msn?               [email protected]
`6)      之前入過什麼團?         沒有~"~
`7)      覺得最擅長在信長的是?  果心...秀吉吧...雜賀蠻可以

26~28號可以測試...thz!

1)      姓名 奸雄
`2)      性別 男
`3)      接触信長多久一年多
`4)      入團原因 平時玩開輸的大多數都係隊友問題...如果可以加入你地我諗想輸都幾難...講下笑ja 不過我係一把神經刀-  -時勁時廢.....
`5)      Msn [email protected]
`6)      沒呀
`7)      覺得最擅長在信長的是 um信長 槍神 毛毛 森仔 啊等等@_@

ME放緊假/_\WHY 仲咁多人ADD我考

hahahahahah加油
按圖即可進入信長之野望區

1)      姓名:24200021
`2)      性別:男
`3)      接触信長多久:1年
`4)      入團原因:名型
`5)      Msn:[email protected]
`6)      之前入過什麼團:未入過
`7)      覺得最擅長在信長的是:唔知

引用:
原帖由 SDRoLㄨ霸皇 於 2008-12-27 01:11 發表
1)      姓名:24200021
`4)      入團原因:名型
`5)      Msn:[email protected]
`6)      之前入過什麼團:未入過
`7)      覺得最擅長在信長的是:唔知 ...
SM..........................................

1)      姓名:﹏小當
`4)      入團原因: 我愛阿彬
`6)      之前入過什麼團: 自己開團,,
`7)      覺得最擅長在信長的是: 山王,,毛毛,,,信長,,百地,,

引用:
原帖由 W_a 於 2008-12-24 16:14 發表

似乎搞事果個係你

全能咁勁  五年信長

問你咩版玩起 又唔識答

仲要係咁人身攻擊 名副其實 九唔搭八

咁勁你咪入團比我睇下lo ^_^

垃圾口果然垃圾口 得把口扮神

我煩到人地?星願團員唔 ...
廢話連篇

回復 739# 的帖子

當想入番?

引用:
原帖由 dogdogme 於 2008-12-27 01:22 發表

廢話連篇
你又有咩神言想發出?

咩SM ??????????

引用:
原帖由 W_a 於 2008-12-27 10:15 發表
你又有咩神言想發出?
HI

引用:
原帖由 dogdogme 於 2008-12-27 15:38 發表

HI
8:handshake:handshake:handshake

回復 741# 的帖子

想 1ON1 SM YOU ...A__A

發新話題