發新話題

請vlan加快開發進度支援64Bit AND 簽名區~突破五千人~

[Close]
引用:
原帖由 Meng銘 於 2008-12-19 16:36 發表
你們做電腦這行,
都知道vista已經出了2年,而家,
微遠已經開始出版window 7,
而vista都開始普及化,
電腦方面,不論硬體還是軟體,都越來越先進,
價錢也相當便宜,
而32bit window也開始淘汰,因為而家dRAM,2Gb都是百多元, ...
加油呀你地~~唔屎用$就更係好啦~~真係希望快D有64 BIT 版~因為真係有D人日日都係到等~
起馬我係第一個,日日我都係到等緊......:{ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

me玩唔到

玩唔到玩唔到玩唔到...

引用:
原帖由 Meng銘 於 2008-12-19 16:36 發表
你們做電腦這行,
都知道vista已經出了2年,而家,
微遠已經開始出版window 7,
而vista都開始普及化,
電腦方面,不論硬體還是軟體,都越來越先進,
價錢也相當便宜,
而32bit window也開始淘汰,因為而家dRAM,2Gb都是百多元, ...
十分支持你既講法,係十分迫切既問題,因為64BIT 都出左幾年,E + 好多人都會用64 BIT,

始終都係經費既問題..

64 bits!
64 bits!
64 bits!
64 bits!:Q
64 bits!:Q
Vista 64 bits!:Q

有無vlan以外play left 4 dead 上網的平台

有無vlan以外play left 4 dead  上網的平台

引用:
原帖由 awc001128 於 2008-12-22 10:27 發表
有無vlan以外play left 4 dead  上網的平台
XXC都有Left 4 dead個平台,
我用唔到vlan...而家都係用XXC玩Left 4 dead

引用:
原帖由 Meng銘 於 2008-12-22 11:37 發表

XXC都有Left 4 dead個平台,
我用唔到vlan...而家都係用XXC玩Left 4 dead
xxc 64 bit ok???????????????????????//

THAN YOU

THAN YOU

引用:
原帖由 banny8310 於 2008-12-22 13:24 發表

xxc 64 bit ok???????????????????????//
我用緊vista sp1 64bit
你話OK唔OK呢?

大老

有無圖文教學

大老銘

heap

好小人開防= - 入左HK區~~~~

有無圖文教學

有無圖文教學??? :Q :Q :Q :Q :Q :Q

回復 29# 的帖子

你想yahoo打XXC平台咪得lor...唔係咁都要人教呀...
你係佢個官網搵下個xxc對戰平台咪得lor,down左更新完就用到...
當然要申請個id啦

發新話題