發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-9-28 12:36 發表
果D ROM 要另外買....
係唔係機箱同motherbroad d線冇接到?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-10-8 16:25 發表
低既話應該冇咩聲=.="
佢都唔係正常風扇d聲,係好似有d野唔順,好似有粒石仔係入面,卡卡聲咁.
只低速,或者只高速都冇聲,係變速果陣先會有聲

回復 547# 的帖子

但係如果冇得燒好似好唔抵

回復 549# 的帖子

你搵次拆開個側板睇下有冇野係度@@

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-10-11 10:09 發表
你搵次拆開個側板睇下有冇野係度@@
會有d咩...
d線俾你執好晒,用左一個月到,塵都唔多見有.
唔知佢搞咩,唔開CNQ算啦,費事去換風扇

其實有冇諗過砌機用ATI FireGL V7350

岩D 要用頂級配置嘅人

回復 552# 的帖子

有可能有野入左去都未定

回復 553# 的帖子

呢張卡好似係用黎做graphic 用

顯示卡HD4670

HIS HD4670 PCI-E 512MB DDR3 IceQ

HIS呢隻4670 好似好過Sapphire藍寶石個隻4670

引用:
原帖由 narutoasd 於 2008-10-20 18:24 發表
顯示卡HD4670

HIS HD4670 PCI-E 512MB DDR3 IceQ

HIS呢隻4670 好似好過Sapphire藍寶石個隻4670
4670通常我地依家都係出HIS... 放心, 我地會選擇較好既比客....
因為HIS 個散熱好過藍寶..

版主你之前講過list價錢唔update!
如果你去買零件砌時侯d零件平左,
禁想問係未都係要比番而家1樓個個價?

回復 560# 的帖子

唔係...你黎訂之前可以叫我地重新計多次個set個價先計岩左先落訂

P.S. 1.所有組合不包括WINDOW, 如需WINDOW 需另加$350 購買正版WINDOW XP ROFRESSIONAL (OEM)
        2.所有組合不包括WINDOW, 如需WINDOW 需另加$250 購買正版WINDOW XP Home edition(OEM)     
呢2句說話點解 ,係咪加左250$/350$比埋洗機碟你?

係裝埋正版Window XP (Window 碟亦都會跟埋)

請問現家SET B AMD DX 10.1 平價打機 <--價錢幾多
因為你地話 你地比既價錢係參考

發新話題