發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
加油.........
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-9-5 17:20 發表
加油.........
ok

7神 no sm考生

引用:
原帖由 anson1 於 2008-9-6 10:06 發表
7神 no sm考生
如果我sm d考生 你都入唔到啦
because u當時係考生-,-

路過~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 夢幻【花茶 於 2008-9-6 10:12 發表

如果我sm d考生 你都入唔到啦
because u當時係考生-,-
me未全力    i can very sm

引用:
原帖由 anson1 於 2008-9-6 22:17 發表

me未全力    i can very sm
wow anson 神卡果心=verysm

`1) 姓名 What_The_F
`2) 性別 M
`3) 接触信長時間 1年
`4) 入團原因  想入
`5) Msn  [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是  殺人
`7)之前入過什麼團  沒有

引用:
原帖由 What_The_F 於 2008-9-11 22:02 發表
`1) 姓名 What_The_F
`2) 性別 M
`3) 接触信長時間 1年
`4) 入團原因  想入
`5) Msn  [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是  殺人
`7)之前入過什麼團  沒有 ...
自加msn吧..................

`1) andyman0709
`2) 男
`3) 1年前
`4) 想増加經驗
`5) [email protected]
`6) 輔助(控場)
`7)都是點小團

`1) 姓名?弧月﹀小餅
`2) 性別?男
`3) 接触信長時間?3年
`4) 入團原因?有人介紹
`5) Msn?[email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是?輔助(牽制)
`7)之前入過什麼團?唔夠1個月就完左既團

引用:
原帖由 弧月﹀小餅 於 2008-9-16 00:50 發表
`1) 姓名?弧月﹀小餅
`2) 性別?男
`3) 接触信長時間?3年
`4) 入團原因?有人介紹
`5) Msn?[email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是?輔助(牽制)
`7)之前入過什麼團?唔夠1個月就完左既團 ...
SM??

3年信長   你咩版玩起

我同彬同星座同英文名,但唔同姓/ \........

引用:
原帖由 anson1 於 2008-9-16 22:19 發表

SM??

3年信長   你咩版玩起
我玩了二年也只是由7.5板玩起-.-
按圖即可進入信長之野望區

`1) 封蕊鎖嬡★
`2) 男
`3) 1年多
`4)想打多d團p
`5) [email protected]
`6) 淺井.森仔.今川.服仔.信長.風魔.武田.佐佐木[<如果v得中的話]

發新話題