發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
可唔可以轉用NV的display呢

引用:
原帖由 最愛Theresa 於 2008-6-7 19:32 發表
可唔可以轉用NV的display呢
可以

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-6-1 10:02 發表 $5130 INTEL SET A 轉Q6600, 及9600GSO
好.....而家intel set a 轉你上次介紹比我聽果隻cpu , 不過我要更改display ,,,,我要轉做nvidia geforce 8800gt 又幾多錢?

回復 348# 的帖子

再加多$700

我想問幾點收同埋電話幾多號??冇人聽ge -3- 係唔係唔聽133牙?

引用:
原帖由 AyF 於 2008-6-10 18:27 發表
我想問幾點收同埋電話幾多號??冇人聽ge -3- 係唔係唔聽133牙?
今日我地收早姐=.=""

如果買完番黎...用左一排..因一d事想要洗機...
咁d驅動程式點??
拎番黎比你裝?? 定唔知點??
(i m 電腦白痴)

驅動程式既安裝碟, 我地會比番晒你, 唔會攞你任何一樣野....除非你話唔要...

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-6-10 23:51 發表

今日我地收早姐=.=""
唔怪得知上次我去到山左門-,- 點知去左另外一間買.
你地有冇得幫人去買機箱?(咩都唔要only要機箱)
如果有我想問 http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=tw&act=detail&tbcate=1260&id=2230 << 呢個有冇得幫我地買?同埋幾錢?

回復 354# 的帖子

我地冇coolermaster賣

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-6-14 18:43 發表
我地冇coolermaster賣
咁你有d咩好介紹?

gigabyte

可唔可以講個超級打機組合零件既價錢

基本上玩到online game 同魔獸既機
最低要幾錢@o@?

回復 358# 的帖子

你有幾多錢先??

發新話題