發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
引用:
原帖由 SeXy草 於 2008-4-19 00:06 發表
我叫SeXy草
男仔
15歲
msn: [email protected]
玩左3年
入團原因:
我好需要一個團...真心 我要一個團俾我展示實力  好需要...入到係我榮幸
俾個機會我...吾該a....
我最叻玩有好多..寧寧 道雪等
吾該俾次機會我a ...
抱歉未合資格 下次再來吧

so bad
1on1玩寧寧.....哂9me時間
gd kai @@

DELLLLLLLLLLLLLLLLLLL`

請各位考生
先想好要規則1 或 2
再想用啥軍 才找我

and
請有實力才來 別浪費各考官時間 謝謝

時間是用來浪費的 考生們 浪費軒哥既時間啦=[

1) 姓名:小小備長炭
`2) 性別:男
`3) 接触信長時間:1年
`4) 入團原因:想入
`5) Msn:kwan_19920225
`6) 覺得最擅長在信長的是加仔

`1) 姓名 水魚一條
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 兩年左右
`4) 入團原因 因為真三搵勁人打都好小機會 想打勁既人所以要入
`5) Msn kaying118hotmail.com
`6) 覺得最擅長在信長的是 服部 轉拉- 立花雪 直江 秀吉 果心 其實全精**

引用:
原帖由 水魚一條 於 2008-4-20 14:03 發表
`1) 姓名 水魚一條
`2) 性別 男
`4) 入團原因 因為真三搵勁人打都好小機會 想打勁既人所以要入
`6) 覺得最擅長在信長的是 服部 轉拉- 立花雪 直江 秀吉 果 ...
你直入都得啦- -神服哥Barbee二世

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-4-20 13:18 發表

你直入都得啦- -神服哥Barbee二世
日本仔我忍夠你

又發姣

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2008-4-20 14:25 發表

日本仔我忍夠你

又發姣
邊鬼到有-_________-

引用:
原帖由 水魚一條 於 2008-4-20 13:03 發表
`1) 姓名 水魚一條
`2) 性別 男
`6) 覺得最擅長在信長的是 服部 轉拉- 立花雪 直江 秀吉 果 ...
add me msn to test u

姓名:dReaM_KIN
大約玩左年半
入團原因:想多D同多D勁團交流同埋睇下星願D人系吾系外人講得咁勁
MSN:[email protected]
擅長:信長,毛毛,武田,立花,羽柴

引用:
原帖由 dReaM_KIN 於 2008-4-21 21:57 發表
大約玩左年半
入團原因:想多D同多D勁團交流同埋睇下星願D人系吾系外人講得咁勁
擅長:信長,毛毛,武田,立花,羽柴 ...
你個dReaM團咁點啊?

姓名:細俊XD
大約玩左二年掛-_-中途無咩玩
入團原因:想入團識人@@
擅長:上杉,立花

引用:
原帖由 dReaM_KIN 於 2008-4-21 22:57 發表
大約玩左年半
擅長:信長,毛毛,武田,立花,羽柴 ...
等待考官TEST!!!!!!!!
OR主動aDD

發新話題