發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 可樂星_安 於 2008-2-22 16:41 發表

甘...係咪去銀行入5百蚊去e個戶口?   恆生銀行  385-758131-883
入左之後點話你知 我入左?
甘我3月8日 去買...應該幾時入錢呢?
好多問題..唔該你

我地會去check 入數時間同地點, 同你核對番, 當然你要scan 番張入數紙比我地, 如果冇scanner, 可以利用fax
如果你3月8來買的話, 3月6or 3月7入數會比較好

Intel Core2 Duo E6850   
ASUS p5k-E
Corsair XMS2 DDRII-667 4GB
winsoft 8800GTS 320MB  
Seagate SATA 320GB 16MB H.D.D.  
Delta 650W Power Supply
我想係vlan shop砌呢部機...
用黎打機,,,有冇野需要更換??

8800GTS 不如轉去8800GT,
火牛...轉用550W 已經夠了
主機板可以揀GIGABYTE GA-EP35-DS3P P35 M/B 用料較好..

點解8800gts會貴過8800gt,,
但係效能唔夠800gt高既..

引用:
原帖由 ks191772175 於 2008-2-24 15:50 發表
點解8800gts會貴過8800gt,,
但係效能唔夠800gt高既..
只係MB 既分別, 令到8800GTS 價錢高d~

想問一問E個組合。玩唔玩到HK Online遊戲   例如:星辰Online 暗戰
1. A-DATA DDR-2 800MHZ 1G Ram (連散熱片) HK$ 177 2 HK$ 354
2. AMD AM2 X2 DUAL CORE ADO4200-DO CPU 低電壓 HK$ 492 1 HK$ 492
3. ANTEC EARTHWATTS EA380 380W P.S. HK$ 338 1 HK$ 338
4. J&W JW-TA780G/AM2 AMD 780G,M.ATX M/B HK$ 650 1 HK$ 650
5. LG GSA-H55L 20X SMulti DVD Writer L/S,盒裝 HK$ 215 1 HK$ 215
6. Samsung 200.0GB HD200HJ SERIAL ATA II HDD HK$ 398 1 HK$ 398
7. Case   HK$ 300

回復 231# 的帖子

可以的話加番張display card...

若果我聽日星期一5:00P.M.~6:00P.M.黎你地舖面俾左4080蚊訂AMD SET B + WIN XP
係唔係多數星期3先拎得^^

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-3-2 19:17 發表
若果我聽日星期一5:00P.M.~6:00P.M.黎你地舖面俾左4080蚊訂AMD SET B + WIN XP
係唔係多數星期3先拎得^^
你可以星期二晚大約7點, 打電話到vlan shop 問下砌機進度...
上黎既時候記住提供會員名稱, 以方便提供vip 會藉

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-3-2 19:45 發表

你可以星期二晚大約7點, 打電話到vlan shop 問下砌機進度...
上黎既時候記住提供會員名稱, 以方便提供vip 會藉
我多數星期3放學就黎拎...4:00~5:00到...

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-3-2 22:39 發表

我多數星期3放學就黎拎...4:00~5:00到...
如果你星期一落訂. 星期三一定有機攞

你地幫我整個電腦進度點呀@@?
我係網吧等緊你地回應-.-+
一有就會搭車黎

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-3-4 15:56 發表
你地幫我整個電腦進度點呀@@?
我係網吧等緊你地回應-.-+
一有就會搭車黎
pm 聯絡電話比我, 一搞掂即call你

我就係電話冇電先要去網吧等你地回覆-.-+
得左係網吧話我知得唔得呀..我定時會上黎睇

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-3-4 17:22 發表
我就係電話冇電先要去網吧等你地回覆-.-+
得左係網吧話我知得唔得呀..我定時會上黎睇
你大約7點至7點半上到黎就可以了~請你飲野

發新話題