41 123
發新話題

[討論] 聲明: 發現同名帳號,但並非本人

[Close]
做唔做人老豆又關你事?你mom生到你一舊鍵盤唔通又關世人事? 咁fun?   扮完柯南未?講到尾你有我原文未? 有定無?比你好似系到showoff咁又可以點證明到啲咩?
(我一早講左我有修改)有無修改都系同樣既意思
唔好意思仲有果兩段我應該合埋一齊回覆咁先唔會比你覺得我會對住你呢舊不知所謂既野有發誓 既感覺!
我重申一下: 無發誓既意思
問題系你唔敢同我輸賭
呢個系事實!
即使有可能無發生啲咩報應又如何?  
你唔信唔代表我都唔信掛

一句你敢唔敢賭命?

引用:
原帖由 涼太 於 2019-9-10 20:52 發表
做唔做人老豆又關你事?你mom生到你一舊鍵盤唔通又關世人事? 咁fun?   扮完柯南未?講到尾你有我原文未? 有定無?比你好似系到showoff咁又可以點證明到啲咩?
(我一早講左我有修改)有無修改都系同樣既意思
唔好意思仲有果兩段我 ...
的確係冇原文  但改留言動機你又解釋到?

法官一定要睇到被告殺人先可以入罪?

求下你講野用腦

賭命咁又點呀  唔通你證明到你冇做又敢黎殺我咩  講野唔好咁小朋友啦

你份人係點的確唔關其他人事

只係為你個女感到可憐  有個咁既老豆

上樑不正下樑歪  自己**侮辱成份**就算啦  唔好救壞埋個女

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-9-10 21:05 發表

的確係冇原文  但改留言動機你又解釋到?

法官一定要睇到被告殺人先可以入罪?

求下你講野用腦

賭命咁又點呀  唔通你證明到你冇做又敢黎殺我咩  講野唔好咁小朋友啦 ...
同你呢舊野解釋無乜用
有做過我唔需要唔認 衰我自己手多改完又改翻無計喇
都系果句無原文 你講乜都得
重申一下賭命唔系要證明啲乜
只系我個人相信因果報應

駛西你講咩   係人都會死架啦  邊個唔死呀  你講我聽

講野真係白痴到一個點

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-9-10 21:06 發表
你份人係點的確唔關其他人事

只係為你個女感到可憐  有個咁既老豆

上樑不正下樑歪  自己**侮辱成份**就算啦  唔好救壞埋個女
我真系登生你果個可憐 動不動就拎我個女黎講
真系小心生野無屎忽

仲有收翻你的可憐唔該。

佢有個點既老豆唔需要你呢舊野去點評
但我相信一定會好過你果啲先(如果你呢一世有機會有小朋友)
相信我個女見到你個seven hair 只會說一句 A guy who likes to be seen as daring.and yet won’t  actually take risks
最後 麻煩你收皮先喇

引用:
原帖由 巫撞 於 2019-9-10 21:24 發表
駛西你講咩   係人都會死架啦  邊個唔死呀  你講我聽
我有理由相信啲報應會報落你到
真的等天收

同涼太講野根本晒9氣  
7能懵懵食甜筒  9UP就識 屈錯人都唔係第1次  屈錯仲死口唔認
唔怕同你講 志哥冇打信長成年 D AC比晒南狗用 除左正身無比佢
南哥長期有打信 用埋D傻仔名屠人又點會用作者名=]?  
我就1個月玩2日左右 長期打PUBG+NBA2K20 扮佢有咩好處? ?
提埋你 見到有人殺20幾死0 閃介放5字位 應該係我泥
見到有人超分鐘兵死0 閃介放4字位 98%係南哥  

引用:
原帖由 C9_Kaymind 於 2019-9-10 21:36 發表
同涼太講野根本晒9氣  
7能懵懵食甜筒  9UP就識 屈錯人都唔係第1次  屈錯仲死口唔認
唔怕同你講 志哥冇打信長成年 D AC比晒南狗用 除左正身無比佢
南哥長期有打信 用埋D傻仔名屠人又點會用作者名=]?  
我就1個月玩2 ...
520HONGKONG??

話說 南狗都屈過我啵
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=644746&extra=page%3D6

幫手叫佢認錯未?

講咁耐都仲係用個肺黎講野   拎d實質野出黎講啦
引用:
原帖由 涼太 於 2019-9-10 21:35 發表

我有理由相信啲報應會報落你到
真的等天收
我岩岩已經隔空將氣打落你身上  令你受了內傷

雖然表面無傷痕  但100年內必定復發

到時你一定會死

41 123
發新話題