41 123
發新話題

[討論] 聲明: 發現同名帳號,但並非本人

[Close]

聲明: 發現同名帳號,但並非本人

02/09/2019

由於發現有與本人(AoBa.)完全同名的帳號存在
偽冒P版信長作者並使用該帳號來進行遊戲

有見及此,本人決定
以後在vLan平台以AoBa.此帳號進行遊戲時,必定會開台作Youtube直播以作證明
如不見本人開台,請視作與本人同名之帳號為偽冒玩家

另附上直播台: https://www.youtube.com/channel/UC21BHwwCAI_f09FrE2CSvKw

收到風 有人話 呢隻假帳號開MH    但佢自己都唔肯定
消息來自1個澳門肥料口中傳出

真心想知點開到 咩漏洞?

引用:
原帖由 LKW_823 於 2019-9-5 05:26 發表
真心想知點開到 咩漏洞?
用一個接近  英文字母 "o"  或者 "." 的符號

雖然我知道開AC果陣個系統系自動
不過發現左可否強制更換AC名  OR 取消

以往都有呢D意圖冒認人再做D行為意圖抹黑該真AC

題外話真系好似D黑警扮示威者

引用:
原帖由 LKW_823 於 2019-9-9 18:24 發表
雖然我知道開AC果陣個系統系自動
不過發現左可否強制更換AC名  OR 取消

以往都有呢D意圖冒認人再做D行為意圖抹黑該真AC

題外話真系好似D黑警扮示威者 ...
一定多數南志占濠 呢幾件事但一個扮架喇

樓上 個腦真係生係屎忽到
查下先出泥吠啦 你屈濠狗 我冇意見
唔好屈退左信既人 傻仔

引用:
原帖由 C9_Kaymind 於 2019-9-10 03:47 發表
樓上 個腦真係生係屎忽到
查下先出泥吠啦 你屈濠狗 我冇意見
唔好屈退左信既人 傻仔
我有話100%係? 對於有前科既人一種合理懷疑姐,
小朋友 做人隻旺財做得出面!
繼續努力

一定南志占濠 <?????  合理懷疑? 我夠懷疑你係青山偷走出泥啦
100% 同一定 有咩分別  ?
小朋友有冇讀書?  
你話好利博係雪卡我都笑9死
宜家又屈我地呢班隱退既神手
博咩? 刷存在感?  笑死人咩

如果唔係我地 你死全家  

引用:
原帖由 C9_Kaymind 於 2019-9-10 10:04 發表
如果唔係我地 你死全家  
你地=南志占濠?

引用:
原帖由 C9_Kaymind 於 2019-9-10 10:04 發表
一定南志占濠  
梁軒宇 你認唔認呢個係你?

引用:
原帖由 涼太 於 2019-9-10 10:15 發表

你地=南志占濠?
如果唔係我地 你死全家      補充一點 濠狗唔係我地團  唔該唔好扮熟

引用:
原帖由 涼太 於 2019-9-10 10:22 發表

梁軒宇 你認唔認呢個係你?
南哥又點會咁得閒去理你呢件垃圾呢?
緊係搵我做代言人 去叼7你

係人都知hin yu leung 係南哥  吠緊你個隻係jim yiu shing

收風都收得好啲啦,雖然班外掛狗係唔抵幫...但你又真係柒

41 123
發新話題