發新話題

[討論] 恭喜VLAN及各位玩家有新舉報區 (6月1號更新)

[Close]
引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:33 發表

你要明白 這裡是信長討論區,不是某個版本的討論區。
回應下好冇  佢咁樣鬧你我好心痛:@
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公道自在人心

真係無恥到極 所有野只要係不利於佢自己就扮睇唔到 學人講晦氣說話轉移視線

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 14:32 發表

last reply

請你不要再亂對人指控

不要講不過人扮受害者

太老土了

此POST一直不是針對做地圖

我只是叫大家毛主席萬歲

反正你都目的達到了

將來一定沒人質疑你的能力

VLAN管理層英明 萬歲 ...
是我蠢才站出來 硬吃你地。

不過算 也不是第一次。

你們發洩完就好了

不就是這樣嗎?

回復 60# 的帖子

版本? 講緊bug圖 你同我講版本?

引用:
原帖由 霸氣_ChunG 於 2019-5-20 14:34 發表
回應下好冇  佢咁樣鬧你我好心痛:@
謝謝你關心。等下會一概處理。
等大家鬧完先。
我硬吃又如何。

引用:
原帖由 我凍 於 2019-5-20 14:35 發表
真係無恥到極 所有野只要係不利於佢自己就扮睇唔到 學人講晦氣說話轉移視線
你不也如此嗎?
想做又鬧 唔做又鬧。太惡霸了吧。每次出現問題就鬧版主,管理員。

而這些問題根本不是我們造成的,又鬧又吊。
知道沒人肯接手信長版主嗎?

我的遭遇 大家都嚇怕了。

想冇用架 做啦  willy5635

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 14:37 發表
謝謝你關心。等下會一概處理。
等大家鬧完先。
我硬吃又如何。
我講既版主係LOSER 既團長   因為佢識查IP    有人屈我整BUG圖  唔係話你小飛豬
有人係出面既PO話係我地D 分身   都唔用腦捻野  咁高LV 既AC 都可以賴落我到
呢下先好笑   講真話都要比你處理 無咩所謂既 比人屈完出泥解釋都要扣分咩?

無啦啦 射個波落我到係咩居心 ?  

呢句又係搞笑既  都唔知個腦生左去邊  又想射波落邊個到阿? 玩暗示阿?  群埋? 一隻BUG圖9   都可以射個波落MH到

回復 70# 的帖子

你洗咩戴頭盔戴得咁快姐 佢不嬲都照住你地 你地先係金主

引用:
原帖由 琉璃若花 於 2019-5-20 15:05 發表
呢句又係搞笑既  都唔知個腦生左去邊  又想射波落邊個到阿? 玩暗示阿?  群埋? 一隻BUG圖9   都可以射個波落MH到265777
**侮辱成份**得你地開圖咩 痴線=.=
公道自在人心

得啦 明咖啦   你地中意射波比人都唔係第1日  

我都被射到七彩。噴完就此帖關

回復 56# 的帖子

其實生事者係咪管理員熟人/ 定金主 / 定夾份整死 AOBO架??
唔解決個犯人 係到審D 受害人
真係唔明白
簡單複雜化

發新話題