發新話題

[討論] 恭喜VLAN及各位玩家有新舉報區 (6月1號更新)

[Close]
引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 13:49 發表

不要話說得那麼好聽,
何謂不理性?
如果閣下真係無能為力
何解之前在我的 (理性帖) 你又似是想介入處理拿回點面子?
班玩家真心講出形勢 搞事的不封,講真話就要封
還拿什麼跟人說你們有心

真係毛主席萬歲 ...
你還好意思說這些,地圖那邊責任你不能推卸責任吧
為何容許作者下指令bug?當其他信長玩家傻的嗎?

而這一點 確實與我們關係。

何必又要找我悔氣?

原來管理團隊既管理範圍剩係得論壇上既言行談吐
遊戲平台入面發生既事就卸得就卸。 比咁大自由度人地整bug圖 開mh
大開眼界

回復 13# 的帖子

係呀 咪就係你一句既事囉
點為之你們值得信任的地圖
投過票 開過會?

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2019-5-20 13:55 發表
原來管理團隊既管理範圍剩係得論壇上既言行談吐
遊戲平台入面發生既事就卸得就卸。 比咁大自由度人地整bug圖 開mh
大開眼界
你講到 認真想包生仔!

平台遊戲內發生的事,是玩家行為,我們怎負責?你不如問war3去負責
你要指責人的時候,請先了解下問題,好嗎?

至少你不能將信長地圖有bug的問題,該罪vlan

這邏輯不通。

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 13:55 發表

何必又要找我悔氣?
閣下三番四次對我作出指控 又拿不出助証 我真的無言 感覺我到底是不是在跟人在說話

那請問 地圖那邊有什麼責任?

其實大家都係大人, 有小孩有事業, 我相信我今時今日管理的不會比你少

我真的累了 please bring me your best shot

我沒有找你

悔氣

此POST我只是教大家講毛主席萬歲, 並沒有提過(任何人)的名字

有人爭住要入黎留言找我悔氣, 但係問10句都唔應到3句

我差點要做埋中學老師教人寫論文
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

回復 13# 的帖子

既然你一早就覺得冇一個值得信任的地圖版本
點解你要係BUG圖發放後先講經?
依家係你講經前 就有人違規 但係你就淨係封吊柒你既

引用:
原帖由 小飛豬 於 2019-5-20 13:55 發表

為何容許作者下指令bug?當其他信長玩家傻的嗎?

何必又要找我悔氣? ...
我相信若VLAN真的能像 (以前) 把MH問題處理好一點

不需要很好, 至少要言行一致

作者也沒需要用到指令一招去教訓一班惡人

而家作者幫埋大家出手教訓人 換來的是你這樣的對待

好心不要再搞什麼開放地圖 糖衣包裝

圖就寫左 直播主又多左 又多左台灣人來玩

換來的是這樣的

在此提醒後面的人 不要再進入老千局
生於斯 玩於斯

引用:
原帖由 MaN_- 於 2019-5-20 14:01 發表
既然你一早就覺得冇一個值得信任的地圖版本
點解你要係BUG圖發放後先講經?
依家係你講經前 就有人違規 但係你就淨係封吊柒你既
我們信任的地圖都有官方字眼。

現在有bug圖出現了,要處理,你又吊,你其實想點姐?

回復 22# 的帖子

圖就寫左 直播主又多左 又多左台灣人來玩 <依句就真既

為何容許作者下指令bug?< 其實我又真係想問下有幾多信長玩家同你抱怨過 作者係(果一場)下指令開BUG。

引用:
原帖由 Misuki 於 2019-5-20 14:02 發表

我相信若VLAN真的能像 (以前) 把MH問題處理好一點

不需要很好, 至少要言行一致

作者也沒需要用到指令一招去教訓一班惡人

而家作者幫埋大家出手教訓人 換來的是你這樣的對待

好心不要再搞什麼開放地圖 糖衣包裝 ...
你就講到做圖多麼偉大,為何不叫作者加入防MH系統?

申利,我們做了幾年,都沒有辦法杜絕war3外掛。

引用:
原帖由 MaN_- 於 2019-5-20 14:06 發表
圖就寫左 直播主又多左 又多左台灣人來玩  
那出現問題了,就將所有問題歸咎我們嗎?做人公平一些好。

小飛豬 請你在心情好點 或清醒點的時侯 回哂我所有問題
不要再選擇性回應或逃避
我感覺有人入黎指控完我 但又無視我既反問
會損害到我本人既人格同地圖組的形象
如果這是一間正常公司的公關所為
.實在不合格
生於斯 玩於斯

哂氣啦 等陣啊主席覆到唔想覆 又下沉個post 跟住扣分禁言封ac

以為浮返上水之後會對件事有咩正面了當既回應⋯我真係高估左呢位[管理團隊]既高層

上一句講要真憑實證 下一句講要理想專重

當初班mh未咁猖狂個時我地放紅圈圖 你地話唔夠證明 到後面整埋片 又當睇唔到

到依加開埋直播用外掛 又深潛唔肯處理 我諗呢個過程冇五年都有三年?

結果今日比人講一句老母 就即刻衝出黎封ac 效率高到呢

回復 23# 的帖子

要處理BUG圖? 咁你處理左未?
吊柒你既就處理得咁快?

比班VLAN VIP尊貴客戶鬧垃圾就視而不見
公道自在人心

發新話題