發新話題

[討論] 信長比賽(進度一)

[Close]
/召集隊伍
巴打們上水未
巨金怪

回復 47# 的帖子

我都認同現場打既 公平 > 直播打既公平 憑咩人地要出黎打 你就可以龜係屋企先但係我就想將直播打既公認性提高 等海外玩家都可以有參賽既機會
我就唔回應問題啦 反正一個問題解決左 又會有一個新問題出左黎
小弟愚見:
如果VLAN比直播參賽 其實只要把關身分證明就夠 所以VLAN可以要求參賽者 在參賽表格繳交身分證明副本 而且直播時要影住鍵盤+人
另外,我相信海外玩家其實真係唔介意去網吧以更好既電腦設備黎參賽.他們只是需要一個機會.

你好  請問日子是否未定?

想到場參與感受一下比賽氣氛!

支持 當大家一齊出黎網吧聚吓舊打吓機

反正依加留得番低既人都可以話係熟哂 而且十個有五個都係日日開直播 個人認為又其實可以開放網上打 比台灣班朋友一齊參與

我諗..唔通依加仲有人會因為個所謂既冠軍而不擇手段咩 留得低既都係因為真係中意信長姐
可以叫參賽者set secret link比supporter監測住個情況 如果連呢點都做唔到既話咁就冇計啦

大家都唔需要太認真 就當係一個信長既小節日 一齊開心懷勉吓

利申:網吧組

引用:
原帖由 文靜公子 於 2018-4-16 04:24 發表
支持 當大家一齊出黎網吧聚吓舊打吓機

反正依加留得番低既人都可以話係熟哂 而且十個有五個都係日日開直播 個人認為又其實可以開放網上打 比台灣班朋友一齊參與

我諗..唔通依加仲有人會因為個所謂既 ...
突然想到, 如果台灣朋友想打, 或有人很想線下比賽, 能否用TEAMVIEWER等工具先給VLAN檢查過才進行比賽?
(這樣能否解決擔憂線下比賽玩家使用外掛的問題?)
(代打問題: 個人意見是, 今時今日仲代打會否太誇張了?)

很認同閣下 " 真係留低玩緊既係真係鐘意玩"

本人都希望將來玩信長的規限能降低一點, 讓大家更容易接觸

時代不同了

以前我地SET咁多規則係想信長比賽正規化,

今時今日我相信沒人會太在意吧?

祝大家信長快樂

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 Distance. 於 2018-4-16 00:45 發表
你好  請問日子是否未定?

想到場參與感受一下比賽氣氛!
信長比賽(進度一) (13/4/2018)~(20/4/2018)

到20/4 會公佈(進度二)

有無獎金?
獎金幾多?
獎金提高參賽隊伍會否有所提高?

引用:
原帖由 kim3 於 2018-4-16 00:14 發表
/召集隊伍
巴打們上水未
番去綜合玩你個TD啦

地圖:13.2B
團隊:沙灣代表隊
時間:再約!!

地圖版本:132B

團隊報名:公本(暫定)

約戰時間:可商量

羅湖大將軍成員留名

棄組
by 我是j佬    (AC無分)

地圖:13.2B
團隊名:佛系信長隊
時間: 再定

不練團 緣份到了 自然奪冠

引用:
原帖由 RevlSorCcy 於 2018-4-16 22:15 發表
羅湖大將軍成員留名
改名未**不良詞語**你老母

回復 59# 的帖子

用腦都唔好用過度架
NAMELESS YOUTUBE CHANNEL:https://www.youtube.com/channel/UCjc9MoFx6keAfBDzfazsjMg

發新話題