發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:42 發表

如果當時你問我SOURCE係邊 我實POST比你WOR 放心

問題係依家我問緊你個SOURCE係邊 龍門呢? 就黎搬到出太空

我要放其實好易, 你要放咩, 我即放囉, 好驚既事黎 ?
目的只係捉你自己寸自己, 點知照到自己原形畢露
自己打自己咀巴, 笑死我

好似你

=======

喂, KO完比SOURCE既問題,
你答到我野未 ?

仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢比人睇呀?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:45 發表
仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢比人睇呀?
你邊度要SOURCE啊 ?
即比囉, 咁多口水 ?
真係好驚架喎我, 定係你自己好驚會覺得人地會好驚架?
SOURCE 對你好重要咩?
你講邊度要SOURCE先啦
唔講以為你想我比你狗公D SOURCE你架

你不斷大叫 SOURCE SOURCE ,  我都唔知你想要咩SOURCE

既然你自認要做殘廢, 飯來將口既小孩 我會可憐比你架喎
乖, 你想要邊隻狗糧, 我一定會買比你

拉咁多頁布依家講話比SOURCE好易 笑爆肚

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:49 發表
即比囉, 咁多口水 ?
你講邊度要SOURCE先啦

你不斷大叫 SOURCE SOURCE ,  我都唔知你想要咩SOURCE
仲諗住隻狗個名叫SOURCE

但你要話我知, 你想要邊隻狗糧先得架

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢比人睇呀?

我估編輯哥真係拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:57 發表
我估編輯哥真係拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?
即比囉, 咁多口水 ?
你講邊度要SOURCE先啦 講埋幾樓啦好嘛, 我實會比狗糧你食

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 17:59 發表

即比囉, 咁多口水 ?
你講邊度要SOURCE先啦 講埋幾樓啦好嘛, 我實會比狗糧你食
唔講以為你想我比你狗公D SOURCE你 ...
巧驚驚呀 YAN BB對我評價
我係你就唔諗 即時POST出黎 廢事比人覺得自己扮Q晒野吼人就唔好啦 好樣衰架嘛

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:01 發表

巧驚驚呀 YAN BB對我評價
我係你就唔諗 即時POST出黎 廢事比人覺得自己扮Q晒野吼人就唔好啦 好樣衰架嘛

===========
一陣我比錯狗公SOURCE你就唔好啦
想唔想知你個BB對你咩評價,
真係7到唔敢睇, 哈哈

要睇自己CLICK入去啦, 笑到我反肚

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

自己以為YAN係我個FD走去PM人 你係咪柒成咁呀?
唔係好威拎D PM黎串既咩? 冇內容? 又要威又要戴頭盔

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:05 發表
你唔係好鐘意R人架咩, 叫哂人地YAN BB
咁熟你自己唔問佢, 問我呢個外人

睇下你, 要有料爆, 多多都有, 你應完我一樣先一樣啦
唔係點捉到你更多好笑位, 點再套番去呢度真係好笑

編輯哥真係拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢比人睇呀?

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 18:06 發表

你唔係好鐘意R人架咩, 叫哂人地YAN BB
咁熟你自己唔問佢, 問我呢個外人

喂, 你唔捉我SOURCE啦 ?
睇下你, 要有料爆, 多多都有, 你應完我一樣先一樣啦
唔係點捉到你更多好笑位, 點再傾落去姐 ...

發新話題