發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 16:40 發表

如果你唔重覆loop D廢話 係咪連自己都覺得太少字冇晒POINT 要靠loop廢話充斥 自我澎漲下 等人睇起上黎好打D?
其實你講完呢句都無正視過問題, 仲逃避緊喎, 照妖鏡哥, 你唔係以為轉移視線當答左咁把砲啊

食飯洗唔洗餵埋你食 ? 你殘廢架 ?要人幫你搵笑點 ?
笑到我反肚咩, 一句唔識搵,投降認低威我實放你走架喎

回復 77# 的帖子

你肯比人睇你D連回未? 唔敢比人睇下我講得岩唔岩?

一次性分POINT講你D笑點 VS 不斷CHECK見冇人回就繼續用廢話連回

點呀? 唔敢拎出黎比大家分析?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 16:47 發表
你肯比人睇你D連回未? 唔敢比人睇下我講得岩唔岩?

一次性分POINT講你D笑點 VS 不斷CHECK見冇人回就繼續用廢話連回

點呀? 唔敢拎出黎比大家分析?  ...

喂, 食野啦

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 16:45 發表

其實你講完呢句都無正視過問題, 仲逃避緊喎, 照妖鏡哥, 你唔係以為轉移視線當答左咁把砲啊

笑到我反肚咩, 一句唔識搵,投降認低威我實放你走架喎 http://ww ...
我話左你覺得好有POINT既野可以拎出黎 或者你個腦結構異常 就算一句"笑到我反肚"都覺得自己好有POINT我冇回你都唔定 你既然覺得自己咁有POINT 建議你HIGHLIGHT下 係度空口說白話晒晒你D打信長時間炸

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 16:48 發表

喂, 食野啦
...
講到尾原來唔敢POST出黎 要又駁人 但連引文出處都唔敢POST 明明一條LINK搞掂 但唔想人CLICK入去睇埋自己D野 就要晒時間CAP圖 真係笑料:lol

逃避左幾10次, 見到照妖鏡哥都覺得可憐, 唔講以為我鞭緊屍
我好想知, 你可唔可以應下我

喂, 你咁鐘意扮檢舉小組,
不如開個團叫做神經科檢舉小組最終幻想FF下啦

笑死我

狗公好好味道, WOWO

幾時開班教大家溝女心得

睇到我嚇一跳

連回覆都要不斷loop圖自我淘醉 呢D毒能真係不得了

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 16:51 發表

講到尾原來唔敢POST出黎 要又駁人 但連引文出處都唔敢POST 明明一條LINK搞掂 但唔想人CLICK入去睇埋自己D野 就要晒時間CAP圖 真係笑料
放LINK有咩用, 放圖方便人地快D睇到你既爆笑笑料嘛, 照妖鏡哥
正如人地放REPLAY睇紅圈, 定睇圖睇紅圈快D
個腦可唔可以轉下

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 16:54 發表

放LINK有咩用, 放圖方便人地快D睇到你既爆笑笑料嘛, 照妖鏡哥
正如人地放REPLAY睇紅圈, 定睇圖睇紅圈快D
個腦可唔可以轉下
我可以答你唔放LINK有咩用
唔駛比人睇到自己D膠論
CLICK LINK同睇RP個種麻煩作類比 呢D咪"靈活"頭腦先諗到出黎

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 16:58 發表

我可以答你唔放LINK有咩用
唔駛比人睇到自己D膠論
CLICK LINK同睇RP個種麻煩作類比 呢D咪"靈活"頭腦先諗到出黎
你D笑點POST閒閒地都8,9頁, 放圖快D比人見到你D爆笑笑料
你鐘意可以放埋LINK, 講咁多做乜, 我真係驚到賴尿喎 點算好

你無POST過圖咩?, 你未試過咩. ? 又想我捉你自打咀巴啊
捉左你好多次啦喎, 7到谷底

回復 85# 的帖子

又嬲嬲豬進擊 十個POST有九個POST講同一番說話 腦塞真慘

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 17:01 發表
你D笑點POST閒閒地都8,9頁, 放圖快D比人見到你D爆笑笑料
你無POST過圖咩?, 你未試過咩. ? 又想我捉你自打咀巴啊

捉左你好多次啦喎, 7到谷底
我放圖唔會放到出處LINK都唔敢POST 唔會柒到唔想比人睇到自己講過乜而收埋個SOURCE

就好似D人係聖經CAP張圖 冇註明出處 當人質問佢出處係邊 就話:你唔識自己搵? 要人餵?

以上係誇張既類比 不過已足夠指出Blungly柒處

回復 88# 的帖子

叫你HIGHLIGHT又冇回事 不斷COPY & PASTE? 點呀? 冇貨賣?

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 17:07 發表
有貨賣都照比你無視啦,
你應完, 我咪講第2D囉
唔敢應?
叫你HIGHLIGHT 你既回應係:唔敢應?

你開POST係笑人 定係自己走出黎比人笑?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:05 發表

我放圖唔會放到出處LINK都唔敢POST 唔會柒到唔想比人睇到自己講過乜而收埋個SOURCE

就好似D人係聖經CAP張圖 冇註明出處 當人質問佢出處係邊 就話:你唔識自己搵? 要人餵?

以上係誇張既類比 不過已足夠指出Blung ...
我真係好驚架 驚到我賴屎
我放出黎 咁你係唔係搖尾道歉再認埋低威即刻收聲先

發新話題