發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:10 發表

又照多次
大家CHECK下你個人空間設定
就明咩叫做照妖鏡 功用就係可以將對方講既野彈返晒過去
4年前已經刪左
你琴日比人查完, 你今日先刪, 笑到我, 可見你真係好驚人查你咁
做乜 ? 查你查到好唔開心, 係唔係好嬲又想咬我, 好驚驚

其實識電腦既人你刪左都查到, 你唔係唔知啊, 刪完有咩用, 哈哈

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:13 發表

點解你唔QUOTE埋你自己D連回比大家睇係咩質素?
你估我係你日日24小時係屋企不斷上VLAN或者玩信長? 頭幾個回應係咁二用手機打兩句,返到黎先將你D笑點逐點分析,明眼人都應該睇得出
你個D笑料式回應就係不 ...
連回邊夠你勁, 你連回勁到比人扣埋分
我真係無你咁7

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:14 發表

4年前已經刪左
你琴日比人查完, 你今日先刪, 笑到我, 可見你真係好驚人查你咁
做乜 ? 查你查到好唔開心, 係唔係好嬲又想咬我, 好驚驚

其實識電腦既人你刪左都查到, 你唔係唔知啊, 刪完有咩用, 哈哈:loveline ...
原來早刪就等於冇刪 又一偉論

查到好威威 我巧驚驚呀 比人睇晒我係vlan打D咩

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:16 發表

連回邊夠你勁, 你連回勁到比人扣埋分
我真係無你咁7
你D POST一樣唔見 點解呢? 我仲有D記性既 好似唔見POST=被刪POST=被扣分

做咩姐你 不斷自打咀巴

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:17 發表

原來早刪就等於冇刪 又一偉論

查到好威威 我巧驚驚呀 比人睇晒我係vlan打D咩
唔驚就唔會即刻刪啦
9秒9速度刪左, 真係佩服你
查完, 你好嬲啊 ?

QUOTE自己D連回POST比大家鑑賞啦 唔係淆下話?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:18 發表

你D POST一樣唔見 點解呢? 我仲有D記性既 好似唔見POST=被刪POST=被扣分

做咩姐你 不斷自打咀巴
自打咀巴, 你啊, 做乜串自己
話自己係狗
刪左個人空間 我CHECK唔到咩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:21 發表
一陣QUOTE到你埋管理員扣分既POST咁7就唔好啦
好牽強WOR 你個腦塞住左?

狗公好好味道, WOWO

幾時教大家溝女心得

睇到我嚇一跳

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:23 發表

好牽強WOR 你個腦塞住左?
你自己唔識QUOTE 架 ? 過度依賴症咩 ?
飯來張口
食飯洗唔洗餵埋你食啊, 唔記得你只係識照鏡TIM

又刪POST 你係咪太少同人溝通? 打隻字都要係咁編輯同刪POST 真人講野仲得了? 講出口既野等於潑出去既水呀 你一定成日為自己講過咩而後悔個D人黎

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:26 發表
又刪POST 你係咪太少同人溝通? 打隻字都要係咁編輯同刪POST 真人講野仲得了? 講出口既野等於潑出去既水呀 你一定成日為自己講過咩而後悔個D人黎
刪POST 再COPY番新既POST放番上去比你睇啊,
你成日都逃避問題, 選擇性回覆,
COPY一個新既你又扮睇唔到, 笑到我肚痛咩,
唔識答就逃避啊 ? 你好驚答問題咩
早講嘛

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:26 發表

你自己唔識QUOTE 架 ? 過度依賴症咩 ?
飯來張口
食飯洗唔洗餵埋你食啊, 唔記得你只係識照鏡TIM
我冇閣下咁好心機逐頁逐頁咁搵返出黎  你冇咁既價值PUSH到我做呢件事
既然你都搵到我指出你不斷回POST 即係你知邊頁 QUOTE返條LINK比人笑好難為你?
講到尾 原來係自己驚比笑 講返轉頭 我就唔會好似你咁喇 所有野公開晒 唔怕比人知 你呢? 要你QUOTE返少少自己D野出黎就推三推四 因為你自己都知自己咩料

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:30 發表

我冇閣下咁好心機逐頁逐頁咁搵返出黎  你冇咁既價值PUSH到我做呢件事
既然你都搵到我指出你不斷回POST 即係你知邊頁 QUOTE返條LINK比人笑好難為你?
講到尾 原來係自己驚比笑 講返轉頭 我就唔會好似你咁喇  ...
乜原來要逐頁逐頁架? 你唔識搵咩? 笑死我
又係既, 小學生無上堂, 只係識打機做鍵盤戰士啊 ?
扮咩照妖鏡 ? 其實真正既名叫照自己妖鏡哥, 全VLAN最長既朵, 最威威係你啦

其實你可唔可以回快D, 我好多野想笑7你
唔想學住你自打咀巴,
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:28 發表

刪POST 再COPY番新既POST放番上去比你睇啊,
你成日都逃避問題, 選擇性回覆,
COPY一個新既你又扮睇唔到, 笑到我肚痛咩,
唔識答就逃避啊 ? 你好驚答問題咩
早講嘛 ...
有咩咁選擇性回霞? 你覺得自己好有POINT既野咪再POST多次出黎 我冇必要全部回應狗吠聲 唔好講狗吠 就算辯論 都唔可能全部POINT回應 何況你D狗吠聲? 你懂不懂呀? 所以點解我從來唔會好似你咁執著要你回返我D POST 因為你係我眼中確太微不足道 我冇期望過你需要應到我所有POINT

發新話題